- 8 Nisan 2017
- 56.758
- 297.098
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İmdaat diye bağırmama az kaldı, hayırlısıyla atlatsak şu günleri. Kızın nasıl? Torun nasıl? Enişteme bulaşma onun için de yeterince zordur karantinaBizdede aynı dengemiz bozuldu artık evde durmaktan.
Biz bekleriz sorun değil
Arada yolu kaybediyorum işteOoooo kimleri görüyorum Ekmek kasesi çorbası birincilerinden
İnşallah inşallah, mercimeği kim yapmış? Akşama yapayım diyordum çekip atardım hazır yapmışkenBak bize alıştık inşallah sende alışırsın :))
Mercimek yok sanırım ezo vardır :))İnşallah inşallah, mercimeği kim yapmış? Akşama yapayım diyordum çekip atardım hazır yapmışken
Acıkmışım sanırım, sen böyle yazınca canım ezo çekti Gidip tariflere bakayım neler varmışMercimek yok sanırım ezo vardır :))
Mercimek yöresel miİnşallah inşallah, mercimeği kim yapmış? Akşama yapayım diyordum çekip atardım hazır yapmışken
Sana vereyim ezoyu:)Acıkmışım sanırım, sen böyle yazınca canım ezo çekti Gidip tariflere bakayım neler varmış
Ben emzikli bebemle çorba yapayım katılayım diyorum, senin şu yaptığına bak, tarif beğendiremiyoruzMercimek yöresel mi
Ezo nereninmişSana vereyim ezoyu:)
Aman kocaman oldu .Sana yardım bile eder:)Ben emzikli bebemle çorba yapayım katılayım diyorum, senin şu yaptığına bak, tarif beğendiremiyoruz
Hikayesi bile var:)Ezo nereninmiş
He eder, Allah razı olsun oğlum diye demiyorum ev süpürür, yer siler, toz alır, cam siler, yemek karıştırır Her şeye el atmak istiyor, bir iş yapacağım zaman savaşıyoruz resmen, daha çok yoruluyorumAman kocaman oldu .Sana yardım bile eder:)
İmdaat diye bağırmama az kaldı, hayırlısıyla atlatsak şu günleri. Kızın nasıl? Torun nasıl? Enişteme bulaşma onun için de yeterince zordur karantina
Arada yolu kaybediyorum işte
Ya neden sadece kase dile geldi, içinde kesme çorbası vardı, ellerimle hamur yoğurdum kestim, kıt kıt yaptım kızarttım (başlarmışım tarifi yazma )
lütfen emeğe saygı
Maşaallah yeğenime O zaman birlikte çorba yapınHe eder, Allah razı olsun oğlum diye demiyorum ev süpürür, yer siler, toz alır, cam siler, yemek karıştırır Her şeye el atmak istiyor, bir iş yapacağım zaman savaşıyoruz resmen, daha çok yoruluyorum
Hayırlı olsun, şu sıkıntılar geçsin başlar işte.İnşallah canımcım,ben gene arada çıkıyorum markete gidip geliyorum işte.
Kızım iyi tam işe girecekti sınavı kazandı devlette iş yeri geçici kapandı.
Torun büyüdü 21 aylık oldu artık tam bir fırlama varya kime çekti bu çocuk bilmiyorum.
Enişte işte arada gitmedi sadece,bazen saatleri belli olmuyor çat kapı geliyor
E o kadar övdüm kızlardan birini veririm demen lazımdıMaşaallah yeğenime O zaman birlikte çorba yapın
Kızlar çok büyük kart olurlar yakışır mı benim yakışıklı yeğenimeE o kadar övdüm kızlardan birini veririm demen lazımdı
Hayırlı olsun, şu sıkıntılar geçsin başlar işte.
Maşallah, uzakta arama anneannesine çekmiştir
Yenisini mi yapsan Hazır memlekete de yerleştin bakanı bol olurKızlar çok büyük kart olurlar yakışır mı benim yakışıklı yeğenime