herhangi bir yasağa uymamayi bir halt sanan insanlarimiz var. bak yasak var ama ben cikiyorum disari naber diyorlar.Bizde gayet normal bir durum ,evet. Günaydın.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
herhangi bir yasağa uymamayi bir halt sanan insanlarimiz var. bak yasak var ama ben cikiyorum disari naber diyorlar.Bizde gayet normal bir durum ,evet. Günaydın.
Ödesinler 3 bin,belki vazgcerlerherhangi bir yasağa uymamayi bir halt sanan insanlarimiz var. bak yasak var ama ben cikiyorum disari naber diyorlar.
Bizde her şey son dakika belli olurKeşke hafta içinden belli olsaydı hafta sonu karantina derlerdi geniş geniş herkes ihtiyacını görürdü
Görevin ıslak mendil miydi neydi?Suç işledim geldim karaborsa bakkala gittim
Hani ben de tatlıydımNevrestecim ben malzememi aldım canım. Evde mercimek çorbası var onun bitmesini bekliyorum. Elimin ayarı yok yapınca çok yapmışım. Pazar günü inşallah niyetliyim corbamin başına geçmeye...
Hemşolarimin en tatlısı
seni kandırmış belki sen sütlü tatlısindır nevreste abla şerbetli tatlıdırHani ben de tatlıydım
Hem hemşoydum,hem tatlı Olabilir bak,sütlü tatlı ıyidir,kolay yenir,kolay hazmedilir,bana uyarseni kandırmış belki sen sütlü tatlısindır nevreste abla şerbetli tatlıdır
üzerinede azcik tarçınHem hemşoydum,hem tatlı Olabilir bak,sütlü tatlı ıyidir,kolay yenir,kolay hazmedilir,bana uyar
Lezzetime lezzet kattınüzerinede azcik tarçın
Islak mendil kurtarma opereyşını başarıyla tamamlandiGörevin ıslak mendil miydi neydi?
sanada gunaydinIslak mendil kurtarma opereyşını başarıyla tamamlandi
Günaydın teslim oluyorumsanada gunaydin
Bravo Ajan 007CanfebBondIslak mendil kurtarma opereyşını başarıyla tamamlandi
GünaydınGünaydın
Turuncuları çekmiş,Guantanamoya hazirGünaydın teslim oluyorum 🗜
Asayiş müdürüsanada gunaydin
Her türlü giderim varsokağa çıkmakta yasak. Nevreste abla fırında sütlaç yapda yiyek