- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
Keşke hafta içinden belli olsaydı hafta sonu karantina derlerdi geniş geniş herkes ihtiyacını görürdüEvet ekmek dağıtımı olacakmış.Ya olmasa evimizde un var yaparız:)Ne bileyim:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke hafta içinden belli olsaydı hafta sonu karantina derlerdi geniş geniş herkes ihtiyacını görürdüEvet ekmek dağıtımı olacakmış.Ya olmasa evimizde un var yaparız:)Ne bileyim:)
Aynen öyle bayağı sıkıntı olacak:)Acaba düşünemediler mi:)Keşke hafta içinden belli olsaydı hafta sonu karantina derlerdi geniş geniş herkes ihtiyacını görürdü
Bende mesela birsey eksik olunca hemen gitmiyorum markete yazıyorum, bir kerede girip çıkalım diyeAynen öyle bayağı sıkıntı olacak:)Acaba düşünemediler mi:)
Ne bileyim benim aklıma aman evde eksik var diye hiç gelmedi:)
Ne bileyim canım 1 aydır az çok her şey ortada yani stok dediysek torba torba,çuval çuval değil ama bir süre yetecek kadar almak gerekiyordu:)Bende mesela birsey eksik olunca hemen gitmiyorum markete yazıyorum, bir kerede girip çıkalım diye
Ya biz evdeyiz ama karı koca çalışanlar var haftasonuna bırakıyor çoğu insan işlerini.bebek varsa mama da çabuk biten birşey insanlarda haklı
Nasıl dusunemediler bilemiyorum
Kimse iki gunde açlıktan ölmez zaten de işte zorunlu ihtiyaçlar olabiliyor,birde sigara içenler var tabi nasıl gitmesinlerNe bileyim canım 1 aydır az çok her şey ortada yani stok dediysek torba torba,çuval çuval değil ama bir süre yetecek kadar almak gerekiyordu:)
Bizde eşim gidiyor alışverişe oda bir aydır 3 yada 4 kez gitti:)Toplu liste yapıyorum bekletiyorum:)Süt haftada geliyor yoğurt yapıyorum,Ekmeği kendim yapıyorum sebzede bir kısım buzluk yada kurutma)Yani idare ediliyor:)
Tabi parada önemli :)
Cola,cipste var:)Kimse iki gunde açlıktan ölmez zaten de işte zorunlu ihtiyaçlar olabiliyor,birde sigara içenler var tabi nasıl gitmesinler
Ben kullanmıyorum tatlı şeylerden yana gönlümCola,cipste var:)
Bizde kullanmıyoruz:)Ben kullanmıyorum tatlı şeylerden yana gönlüm
Cips olsa yerim de cola icmeyeli cooooook olduBizde kullanmıyoruz:)
Bizimde öyle:)Cipste belki 4-5 ayda bir :)Cips olsa yerim de cola icmeyeli cooooook oldu
Nevrestecim ben malzememi aldım canım. Evde mercimek çorbası var onun bitmesini bekliyorum. Elimin ayarı yok yapınca çok yapmışım. Pazar günü inşallah niyetliyim corbamin başına geçmeye...
Hâlâ mi ?Ve insanlar hala dışarda,şu saatte yasağa rağmen
Çıkmıştım canım o saatte,noldu sana?Jenna16 nerdesin
biz iflah olmayız. ben şaşırmadım. günaydın herkeseHâlâ mi ?
Bizde gayet normal bir durum ,evet. Günaydın.biz iflah olmayız. ben şaşırmadım. günaydın herkese
En kısa sürede başlayacağım ben :)Aynen yanmaz