Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Aynen öyle bayağı sıkıntı olacak:)Acaba düşünemediler mi:)
Ne bileyim benim aklıma aman evde eksik var diye hiç gelmedi:)
Bende mesela birsey eksik olunca hemen gitmiyorum markete yazıyorum, bir kerede girip çıkalım diye
Ya biz evdeyiz ama karı koca çalışanlar var haftasonuna bırakıyor çoğu insan işlerini.bebek varsa mama da çabuk biten birşey insanlarda haklı
Nasıl dusunemediler bilemiyorum

Ne bileyim canım 1 aydır az çok her şey ortada yani stok dediysek torba torba,çuval çuval değil ama bir süre yetecek kadar almak gerekiyordu:)
Bizde eşim gidiyor alışverişe oda bir aydır 3 yada 4 kez gitti:)Toplu liste yapıyorum bekletiyorum:)Süt haftada geliyor yoğurt yapıyorum,Ekmeği kendim yapıyorum sebzede bir kısım buzluk yada kurutma)Yani idare ediliyor:)
Tabi parada önemli :)

Kimse iki gunde açlıktan ölmez zaten de işte zorunlu ihtiyaçlar olabiliyor,birde sigara içenler var tabi nasıl gitmesinler

Aslinda dusunemediler degil onceden soyleselerdi daha cok insan disari cikacakti kar zarar hesabi yaptilar ve bu sekilde evet panik oldu cahil insanlar malesef ama onceden soyleselerdide inan herkes cikmayacaksada cikardi. Sadece sokaga cikma yasagi geldi ve nereler acik bunlari ayni anda aciklasalardi belki herkes akin etmezdi aciklama biraz gec geldi bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…