Allah seni yaBirşey olmadı kaldığım yerden üzgünüm
Sende bir mahalleye bir buraya yetişmeye çalışıyor garibimHerkesin bi yere gitmesi daha korkunç ya
Kıyamet gibi herkes sokakta.
E nerde kaldı sosyal mesafe
İyi bari,bir an üzüldün sandımYeni Birşey olmadı
Kaş yaparken göz cikarmakMarketler sokaklar kalabaliktan gecilmiyormus 5-6 güne vaka sayısı artar
Bide wp var sormaSende bir mahalleye bir buraya yetişmeye çalışıyor garibim
Üzüldüm zatenİyi bari,bir an üzüldün sandım
Kız burda sokaklar kuyruk diyorumMarketler sokaklar kalabaliktan gecilmiyormus 5-6 güne vaka sayısı artar
Neye üzüldün,fırınlar açık olacak diye mi ?:/Üzüldüm zaten
Haber verilse idi daha iyi olurdu millet ususmezdi böyleKız burda sokaklar kuyruk diyorum
Evet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birindenNeye üzüldün,fırınlar açık olacak diye mi ?:/
Her yer öyleKız burda sokaklar kuyruk diyorum
Ekmek araçları olacakmış demek sokak sokak gezecek:)Evet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birinden
Allah korusun,olmaz inşallah bir seyEvet birde şu an çok yoğun kapmazlar inşallah birinden
O araçlar yemek şirketlerine marketlere hastanelere falan gidiyor normaldeEkmek araçları olacakmış demek sokak sokak gezecek:)
Aminnn canımAllah korusun,olmaz inşallah bir sey
Nasıl olacak bilemedim:)İçişleri bakanı öyle dedi:)O araçlar yemek şirketlerine marketlere hastanelere falan gidiyor normalde
Olmaz olmaz,Allah korur .Aminnn canım
Bakalım yarın ola hayrola , ıslak mendilii bitti çocuğun petrolde vardır umarımNasıl olacak bilemedim:)İçişleri bakanı öyle dedi:)