- 24 Eylül 2018
- 97.246
- 292.606
TabiiDeğil mi ya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
TabiiDeğil mi ya:)
Ben bazen mandal oluyorumMevzu olsa biz biliriz
Ss aldım teşekkür ediyorumAslında hepimiz mayalı tariflerin ılık su ile yapıldığını biliyoruz ama ekmek mutlaka soğuk hatta dolaptaki su ile yoğruluyor:)
Ne kadar çok yoğurursan o kadar güzel oluyor:)
Mesela 10-15 dk yoğuruyoruz.Sonra mayalanmaya bırakıyoruz.Daha sonra gidip 3*5 dk daha yoğuruyoruz bu işlemi bir kaç defa tekrarlıyoruz:)
Birde hamuru uzatıp içe katlıyoruz yoğururken:)Isıtılmış fıırında yüksek ısıda pişiriyoruz.Pişirirken fırına bir kasede su koyuyoruz:)
haketti muhakkakEşim aradı birde onunla konuştum Bu eşime
Bana da oluyorBen bazen mandal oluyorum
Haketti tabihaketti muhakkak
Konu burda mı?Yorumlar da şahane,bir ara bakacağım iyice
Şaşırdım mi? YoooElalis çorba yapmış çok fena
Evet kuzu,dur bak :)Konu burda mı?
İyi demişsinHaketti tabi
Dalga geçiyor yarın köye gidiyoruz abimlerle:)Dedim git gelme
Biz kafamızı gömelimElalis çorba yapmış çok fena
Aynen abla en güzeliSağol canım benim
Hamaratlık dışında doğal seviyorum:)Kötüde olsa denemek lazım:)Zamanla gelişiyor:)
Bunu ben bilmiyorumİyi demişsin
Bizimkide karantina bitince dava acacakmis
Yani ekmek veya her şey diyelim tecrübe ile oluyor cidden:)Ben yaparım güzel olur sen yaparsın olmaz yada tam tersi:)Deneyip kendi ölçümüzü bulacağız:)Ss aldım teşekkür ediyorum
Bugün dile getirdi buzdolabını bana kitleyecekti ama yine ondan çıktı ava giderken avladim onuBunu ben bilmiyorum
Aynen abla en güzeli
Ne davasıİyi demişsin
Bizimkide karantina bitince dava acacakmis
Detayları istişare ederiz bilahareBugün dile getirdi buzdolabını bana kitleyecekti ama yine ondan çıktı ava giderken avladim onu
Anlaşmalı halledicez de anlaşamıyoruz o konuda da
Olmadı diye bırakan benimYani ekmek veya her şey diyelim tecrübe ile oluyor cidden:)Ben yaparım güzel olur sen yaparsın olmaz yada tam tersi:)Deneyip kendi ölçümüzü bulacağız:)
Bak biz bu eve yeni taşındık kiracıyım ve evde ankastre fırın var:)
Kurabiyeyi kendi fırınında 180 de yapıyordum bunda da öyle yaptım yandı:)150 ye aldım oldu:)
Keki de kurabiye öyle diye 150 de pişirdim patlayıp söndü 200 de pişirdim ve oldu:)
Yani inan çoğu şey böyledir:)Olmadı diye bırakmak olmuyor:)