- 16 Ağustos 2010
- 293.189
- 603.221
- 43
Ohhh ne güzel afiyet olsunBol bol ekmek yapıyorum abla atayimmi nolur at de
At tabi hatta atmazsan ayıp burası tam yeri
Hatta çorbalarınızın yanına ekmeklerinizi koysanız ne şahane olur:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ohhh ne güzel afiyet olsunBol bol ekmek yapıyorum abla atayimmi nolur at de
Öylesin öyle
Hoşbuldum benimki bugün çalışmıyor ablacım o yüzden pek giremedim. Midem yanıyor sabahtan beri :/ onun dışında iyiyim hamdolsun, sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın az önce aklımdan geçtinDedim denk gelmedik ,gecede gelmez:)
Teşekkür ederim ablacımÖylesin öyle
Geçmiş olsun canım bebek yanma yapmaya mı başladı:)Bizde saçları çok olursa yanma olur derler ne bileyim gerçek midir bilmem:)Hoşbuldum benimki bugün çalışmıyor ablacım o yüzden pek giremedim. Midem yanıyor sabahtan beri :/ onun dışında iyiyim hamdolsun, sen nasılsın?
Doğum günü kutlaması uzun sürdü galibaHoşbuldummmmm
İşte geldim burdayım
Yaaa kısa sürede sevilmek cok güzelmiş
Kukrim in başına gelenlerOperatör Doktor Kukrim ,lütfen ameliyathaneye
3 gün 3 geceDoğum günü kutlaması uzun sürdü galiba
BirazcıkDoğum günü kutlaması uzun sürdü galiba
Hoşgeldin canım hayırdırKukrim in başına gelenler
İnkarda yokBirazcık
Canimsinnn sağol ablammekmek yaptıkça herkez heveslendimOhhh ne güzel afiyet olsun
At tabi hatta atmazsan ayıp burası tam yeri
Hatta çorbalarınızın yanına ekmeklerinizi koysanız ne şahane olur:)
Hoşbuldum canımbuzdolabının rafları kırıldı domino misali gece bir ses geldiHoşgeldin canım hayırdır
Harika olmuşlarrrrrrCanimsinnn sağol ablammekmek yaptıkça herkez heveslendim Eki Görüntüle 2617618 Abla bu ekmeğimi yedik bitirdik ya onu atamamda ,mayalı ekmek yaptımm koyarım belkim bunuEki Görüntüle 2617617
Evet bir aydır reflü başladı, aç karnına meyve ya da baharatlı bişey yersem gün boyu mahvoluyorum. Saçtan mı bilmem ama biraz benim aptallığım, aç gözlüğümdenGeçmiş olsun canım bebek yanma yapmaya mı başladı:)Bizde saçları çok olursa yanma olur derler ne bileyim gerçek midir bilmem:)
İyidir canım çok şükür
Sağol kuzumHarika olmuşlarrrrrr ❤❤
Çok geçmiş olsun canım Allah korusunHiç uygun bir zaman olmamış:)Hoşbuldum canımbuzdolabının rafları kırıldı domino misali gece bir ses geldi
İyi ki heveslenip yapmışsın canım şahane olmuş ellerine sağlık afiyet olsunCanimsinnn sağol ablammekmek yaptıkça herkez heveslendim Eki Görüntüle 2617618 Abla bu ekmeğimi yedik bitirdik ya onu atamamda ,mayalı ekmek yaptımm koyarım belkim bunuEki Görüntüle 2617617
HoşgeldinKukrim in başına gelenler