Bende iyiyim hamd olsun canım ,kahvemi içiyorum bendeŞükür ben de yemek yedim çayın demini almasını bekliyorum. Sen nasılsın?
Görüntülü mü arıcanJenna16 ya soylermisin gelsin yoksa minik seni dağınık saçları ile pijamasiyla görüntülü rahatsız edecekmiş de
Arayamam mi senceGörüntülü mü arıcanaz önce mesaj attım görmedi bir de sen dene
Denicem gerekirse gündüz uyuyup , gece ayakta denerim. O da namaz için mecbur kalkıcam. Olmadı tutmam zaten öncelik minnakAmin inşallah canım.
Kendini zorlama ama senin mazaretin var
Ara beni öptüm seni seniArayamam mi sencesenide ararım ama önce makyajımı yapmam lazim
Jenna yoksa ikizi burada, üzülme sen
Aynen öyle canım hayurlisi ile kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin RabbimDenicem gerekirse gündüz uyuyup , gece ayakta denerim. O da namaz için mecbur kalkıcam. Olmadı tutmam zaten öncelik minnak
Afiyet şifa olsunBende iyiyim hamd olsun canım ,kahvemi içiyorum bende
Tmm olur sanada kabulüm amaJenna yoksa ikizi burada, üzülme sen
Neden bana makyajlıArayamam mi sencesenide ararım ama önce makyajımı yapmam lazim
İşleri varmış ablam gelecek:)Nevrestecim sana zahmet sorabilir misin? Ben endişelenmeye başladım.
Sağol canımAfiyet şifa olsun
Amin, Allah razı olsun canımAynen öyle canım hayurlisi ile kucağına alıp büyütmeyi nasip etsin Rabbim
Aha bir Jenna hayranı daha dogmus
Vaaaayyyy
Allah kabul etsin canım@deynepnaz bende kahvemi aldım geldim şimdi neredesin bugün niyetli idim sigarasizliktan pek kendimde olmuyorum
Ben ben benAha bir Jenna hayranı daha dogmus
YaaaaVaaaayyyy
Sizide bırakamaz ki