Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarışma çorbası mı?
Evet yöresel:)Yarışma çorbası mı?
Acaba nedir nedir,yuvalama geçti şimdi içimdenEvet yöresel:)
Kim yapıyormuşAcaba nedir nedir,yuvalama geçti şimdi içimden
SeenKim yapıyormuş
Ben sizi bekliyorum 10 tane olsun yaparım:)
Herkes birden son zamanlara yığılacak sankiBen sizi bekliyorum 10 tane olsun yaparım:)
Zaman ilerliyor kaçırmasınlarHerkes birden son zamanlara yığılacak sanki
Tatlım bir ay önceki dertlerimizi unuttuk bugunlerdeki de unutulacak sağlıkla yaza cikacagiz inşallah. Kaygı, keder bizi yıpratır o yüzden umuda ihtiyacımiz var.Bugünler de gelip geçicidir değil mi?
Nevrestecim sana zahmet sorabilir misin? Ben endişelenmeye başladım.Aynen Jenna16 nerelerde :)
İyi iyi yorgun birazNevrestecim sana zahmet sorabilir misin? Ben endişelenmeye başladım.
Hoşgeldin canım nasılsınBen de geldiiiimm
Allah kabul etsin canım benim, bakalım ben oruç tutabilecek miyim, kendimi denicem ramazanın ilk günüdeynepnaz bende kahvemi aldım geldim şimdi neredesin bugün niyetli idim sigarasizliktan pek kendimde olmuyorum
Jenna16 ya soylermisin gelsin yoksa minik seni dağınık saçları ile pijamasiyla görüntülü rahatsız edecekmiş deBen de geldiiiimm
Şükür ben de yemek yedim çayın demini almasını bekliyorum. Sen nasılsın?Hoşgeldin canım nasılsın
Amin inşallah canım .Allah kabul etsin canım benim, bakalım ben oruç tutabilecek miyim, kendimi denicem ramazanın ilk günü