Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Benim erkek kardeşimde öyleydi şimdi çok becerikliEşi dışarı çıkıyor geliyor evin şekli değişmiş,temizlik yapılmış
Benim ailemde erkekler yardımcı olur yemeğe temizliğe falan.ama eşimin ailesi asla yapmaz.yapanı ayıplar.
Kv çocuklar küçükken yer sofrası kurarmış.2 oğlu var,biri sofra bezini getirmiş biri sürahiyi.kp bi kızmış geri götürün onları siz kız mısınız diye
Eşimde hiç alışmamış.rica etsem yapıyor ama çok sık değil.yaş aldıkça daha çok yardım etmeye başladı ama henüz tut kaldır çek aşamasında, temizlik bezine geçemedik

Benim eşimin ailesi de öyle:)
Oğlumun videoyu gördün.Eşim atmış onlara bu ne kız mı niye yapıyor diyorlar:)
Benim eşim biraz farklı tabi benimde etkim var:)
Mesela burada birbirimize giderken tatlı yapıyoruz.2 sefer giderken tatlıyı eşim yaptı dillere dolandı

Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefona

Kızların çok şanslı. Benim kız sıkılıyor, millete kızarken benim ki de alıştı telefona
Yapacak başka bir şey yok:)
Sende sürekli olmasada oyalayacak bir şeyler bul canım:)
Ne bileyim birlikte temizlik yapın,yemeğe yardım etsin:)
Bir örgü ver eline örmeyi öğrensin.O yaşlarda meraklı oluyorlar:)

Nevreste ablacım
biz çorbayı yapıp fotoğrafları felan çekip, herşey bittikten sonramı sana haber veriyoruz ?
dikkat etmem gereken birşey varmı
Bu bölüme konu açıyorsunuz canım:)Yani haber vermeniz şart değil ama istersen özelden bildirebilirsin birlikte sunum hakkında konuşabiliriz ben her şeye açığım:)

tamam ablacım akşama yaparım diye düşünüyorum
baya kafanı ağırtacam sanırım

Ürtiker belirtisi olabilir genelde stresten ortaya çıkıyor. Vücudunu nemli tuttsun. Evde biraz yer attırıcı spor yapsa iyi gelir. Oğlumda var oradan biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…