Kıızın büyürse yardımcı olur:)Dün kiraz yağrağı sarması pişirdim daha bitmedi:)Benim ne yemeğim var ne evimi toplayan(küçük Emrah bakışı)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıızın büyürse yardımcı olur:)Dün kiraz yağrağı sarması pişirdim daha bitmedi:)Benim ne yemeğim var ne evimi toplayan(küçük Emrah bakışı)
Kiraz yaprağı sarması mııııııKıızın büyürse yardımcı olur:)Dün kiraz yağrağı sarması pişirdim daha bitmedi:)
Benimkilerde sıkıntı yok zaten yalnız evde oturmaya alışkınlar:)Yıllarca gurbette kalınca:)Benimki panda gibi o koltuktan o koltuğa yuvarlanıyo
Çok sıkıldı çookk
Evet canım bizim yöresel yemeğimiz:)Kiraz yaprağı sarması mıııııı
Yemek ısıtıyorum, acıktımNe yapıyorsunuz
Biz onlardan önce bulsak keşke
Çok şanslılarBenimkilerde sıkıntı yok zaten yalnız evde oturmaya alışkınlar:)Yıllarca gurbette kalınca:)
Kendilerine eğlence buluyorlar:)Sabah sporu yapıyorlar 40-45 dk benim ihtiyacım var onlar yapıyor
Resim yapıyorlar,piyano çalıyorlar,pasta,börek yapıyorlar tabi arada temizlik günler geçiyor:)
Normalde kavga ederdik ama şimdi çok iyyiz
Küçük değil mi o yapraklar nasıl sarıyorsunEvet canım bizim yöresel yemeğimiz:)
Yaşları kaç abla, ikiz olmak ne güzel yaBenimkilerde sıkıntı yok zaten yalnız evde oturmaya alışkınlar:)Yıllarca gurbette kalınca:)
Kendilerine eğlence buluyorlar:)Sabah sporu yapıyorlar 40-45 dk benim ihtiyacım var onlar yapıyor
Resim yapıyorlar,piyano çalıyorlar,pasta,börek yapıyorlar tabi arada temizlik günler geçiyor:)
Normalde kavga ederdik ama şimdi çok iyyiz
Afiyet olsun canımYemek ısıtıyorum, acıktım
Ayyy inşallah
Sana da ablacım, keyfiniz bol olsunAfiyet olsun canım
Sağol canım cidden çok şanslılar:)Çok şanslılar
İnsanın ikizi olması çok güzeldir ya
Ve böyle becerikli arkadaş anneleri olması ❤
Sağol canım benimSana da ablacım, keyfiniz bol olsun
15 yaşındalar canım:)Aynen çok şanslılar:)Yaşları kaç abla, ikiz olmak ne güzel ya
Küçük canım serçe parmağımdan ince sarıyorum:)Küçük değil mi o yapraklar nasıl sarıyorsun
Kıyamam yaaSağol canım cidden çok şanslılar:)
Oğlumda evde kız olunca o tarafa meyilli anlaşıp gidiyoruz
Oğlumda kızlarla plates yapıyor diyorum artık evlenince eşine hadi aşkım plates yapalım dersin
Kocaman kızlarmış maşallah size :)15 yaşındalar canım:)Aynen çok şanslılar:)
Sabır işi,beni bozarKüçük canım serçe parmağımdan ince sarıyorum:)
Benim erkek kardeşimde öyleydi şimdi çok becerikliEşi dışarı çıkıyor geliyor evin şekli değişmiş,temizlik yapılmışKıyamam yaa
Evdeki çoğunluğa uyacak mecbur
Eşi çok şanslı olacak ama ❤
Sağol canım benim liseye gidiyorlar:)Kocaman kızlarmış maşallah size :)