- 2 Aralık 2015
- 31.497
- 105.101
Duygularımla oynama NevoşYok 25 tariften Kazen'in beğeneceği iki tariften biri senin tarif dedim
Benim kara kuru çorbamı ne etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duygularımla oynama NevoşYok 25 tariften Kazen'in beğeneceği iki tariften biri senin tarif dedim
Hepsi çok güzel Ramazan ayında çorba arama derdine sonHergün birini denerizDuygularımla oynama Nevoş
Benim kara kuru çorbamı ne etsin
Günlük çorba yapmayalım ,ertesi güne de kalsınHepsi çok güzel Ramazan ayında çorba arama derdine sonHergün birini deneriz
Okuma boşver güncele takıl:)İyi geceler bi baktım 200 sayfa birikmiş maşallah
Zaten öyle olur bitmiyor:)Günlük çorba yapmayalım ,ertesi güne de kalsın
Nasılsın ablammmOkuma boşver güncele takıl:)
İyidir canım ne olsun sen nasılsınEvde misin çalışmıyorsun değil mi:)Nasılsın ablammm❤❤
Ama ben merak ettim okuyorumOkuma boşver güncele takıl:)
Benim eşim gece çorba içmeyi de seviyor,bazen geceden bitiyorZaten öyle olur bitmiyor:)
Ben de seviyorum .Aslında hep evde olacağız yemeğe her gün sadece çorba yapsak:)Buradaki çorbalar yemek gibi zaten:)Ama ben merak ettim okuyorum
Benim eşim gece çorba içmeyi de seviyor,bazen geceden bitiyor
Şükür abla bende iyiyim bugun saatlerce pasta yaptımİyidir canım ne olsun sen nasılsınEvde misin çalışmıyorsun değil mi:)
Hayırdır ,ellerine sağlık canımŞükür abla bende iyiyim bugun saatlerce pasta yaptım
yok ablam evdeyim izne ayrıldık okullar kapanınca
Uğraşmak için kendime onu buldumHayırdır ,ellerine sağlık canım
İyi olmuş:)Eşin çalışıyor mu:)
Ben çok çeşite alıştırmış oldum bizimkileriNiye yemek yapmadın derlerBen de seviyorum .Aslında hep evde olacağız yemeğe her gün sadece çorba yapsak:)Buradaki çorbalar yemek gibi zaten:)
İyi yapmışsın afiyet olsun:)Uğraşmak için kendime onu buldum
eşim yıllık izinde pazartesi iş başı insallah abla
Öyle dediğime bakma onlar kabul etse ben duramam:)Ben çok çeşite alıştırmış oldum bizimkileriNiye yemek yapmadın derler
İnsallah ablam bak sana atayım beğenecek misin pasta ustası olarakİyi yapmışsın afiyet olsun:)
Allah kolaylık versin canım kazasız belasız gider gelir inşaallah:)
Kocası kızıyor telefona elini süremiyorElalis nerdesin huuuu
Nolmuş nolmuşElalis nerdesin huuuu