Süper olurBak bu olur
Bilmem artık kendimize göre senaryolar yazıyoruzYada en başa donuyomusuz o daha iyi olur
Oda neymiş ben 70 falan diyordum18den 19a geçmeye hazır değilim
Çok başa da gitmeyelim orta çağ yada yeni çağ in baslariBilmem artık kendimize göre senaryolar yazıyoruz
Allah korusun. Sürekli ateş kontrolü yapmak en iyisi. Bazende belirtti vermiyormuş.Allah yardımcıları olsun:/
Gece bir öksürük sesi duydum acaba evden mi diye fırladım sonra ses kesildi.Arada üstten geliyor yine öyle oldu galiba
Çocuklardan geliyor zannediyorum:/
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)Onu bende gördümOndan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışızBiri diyor ya anne öyle mi olur Çocuklarında kafa uçtu
O kadar gitmeyelim yaÇok başa da gitmeyelim orta çağ yada yeni çağ in baslari
Belirtisiz kendi kendimize ,olacaksa atlatalım inşaallah:)Allah korusun. Sürekli ateş kontrolü yapmak en iyisi. Bazende belirtti vermiyormuş.
İzmitli olan miÇevremde hiç dışarı çıkan yok Allah tan
Biraz teselli oluyorum
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)
Allah korusun yav,hazır değilimOda neymiş ben 70 falan diyordum
Bende eşime öyle diyorum. :)Belirtisiz kendi kendimize ,olacaksa atlatalım inşaallah:)
Eşimden başka temasımız yok oda hergün birileri ile muhattap:)Çevremde hiç dışarı çıkan yok Allah tan
Biraz teselli oluyorum
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)
Biz çok hazırızAllah korusun yav,hazır değilim
Milenyum un başları nasilO kadar gitmeyelim ya
Hadi inşaallah:)Bende eşime öyle diyorum. :)
Yaşlanma karşıtıyım benBiz çok hazırız
1 yıl öncesine razıyımMilenyum un başları nasil
Ölmekten iyidirYaşlanma karşıtıyım ben
Dur bakayım :)İzmitli olan mi