Evet sumak ve kırmızı pancarı öneriyorlar:)Birde dün iş yeri hekimi eşime soğan üstüne sumak dökün yiyin demiş bol bol
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet sumak ve kırmızı pancarı öneriyorlar:)Birde dün iş yeri hekimi eşime soğan üstüne sumak dökün yiyin demiş bol bol
İnşaallah yaa. Dışarı gitmiyoruz, dışardan bize geliyorNormal griptir inşallah canım
Şifa olsun inşaallah:)Yogurt yaptım zaten. Bol bol yiyoruz.
Herkese enfekte olacakmış zaten.
Nasıl bir illet bu
Kalabalık,büyükşehirlerde durum öyle :)Yer olmaz çünküEvde kalın,çok ağırlaşmadan gelmeyin diyolar
Geç gidincede ölüm riski yüksek.ben anlamadım valla bu işten bişey
Aynen ağır olmayanlar evde kalıyormuşPozitif vakaları da evde karantinaya gönderiyorlarmış zaten
Herkes aynı agirlikta geçirmiyor çünkü bağışıklık sistemi durumu önemli ve kronik hastalikPozitif vakaları da evde karantinaya gönderiyorlarmış zaten
Insan her şeye razı oluyor ,haklısın canım:)Eşime diyorum boşver yorul ,o önemli değil:)Hastalık bulaşmasın atlatalım yeter:)
Tam ihtiyacımız olan şey tövbeler olsunBide facede bi adam var depremci.allah affetsin ama adamın her dediği çıkıyor
Yakın zamanda büyük bir deprem yazdı dün
Biri bize biri nevoşlara
Artık tanıdığım insanları duymaya başladım çok üzülüyorum.bazen aklıma burası geliyorKalabalık,büyükşehirlerde durum öyle :)Yer olmaz çünkü
Teyzemin çocuklar eşi falan evde. Onlarda öksürüyormuş. Valla ne olacak bilmiyorum.Aynen ağır olmayanlar evde kalıyormuş
Onu bende gördümOndan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorumBide facede bi adam var depremci.allah affetsin ama adamın her dediği çıkıyor
Yakın zamanda büyük bir deprem yazdı dün
Biri bize biri nevoşlara
Allah korusun canım herkesiArtık tanıdığım insanları duymaya başladım çok üzülüyorum.bazen aklıma burası geliyor
Evet öyleymişHerkes aynı agirlikta geçirmiyor çünkü bağışıklık sistemi durumu önemli ve kronik hastalik
18den 19a geçmeye hazır değilimOnu bende gördümOndan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışızBiri diyor ya anne öyle mi olurÇocuklarında kafa uçtu
Yada en başa donuyomusuz o daha iyi olurOnu bende gördümOndan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışızBiri diyor ya anne öyle mi olurÇocuklarında kafa uçtu
Bak bu olurYada en başa donuyomusuz o daha iyi olur
Allah yardımcıları olsun:/Teyzemin çocuklar eşi falan evde. Onlarda öksürüyormuş. Valla ne olacak bilmiyorum.
15 dakikada sonuç veren testleri sadece doktorlar ve hemşirelere yapılıyormuş