Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Yogurt yaptım zaten. Bol bol yiyoruz.
Herkese enfekte olacakmış zaten.
Nasıl bir illet bu 😣
Şifa olsun inşaallah:)
Sorunsuz atlatırız inşaallah:)
Bir uzmandan dinledim.Haziran gibi azalıp Ağustos gibi tekrar çıkacakmış.Bundan sonra çok dikkatli olmamız gerekecek:)

Bide facede bi adam var depremci.allah affetsin ama adamın her dediği çıkıyor :KK43:
Yakın zamanda büyük bir deprem yazdı dün :KK43:
Biri bize biri nevoşlara :KK43:
Onu bende gördüm:KK43:Ondan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum:KK43:
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışız:KK70:Biri diyor ya anne öyle mi olur:KK70:Çocuklarında kafa uçtu:KK70:

Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışız:KK70:Biri diyor ya anne öyle mi olur:KK70:Çocuklarında kafa uçtu:KK70:
18den 19a geçmeye hazır değilim:KK70:

Yada en başa donuyomusuz o daha iyi olur 😂

Teyzemin çocuklar eşi falan evde. Onlarda öksürüyormuş. Valla ne olacak bilmiyorum.
15 dakikada sonuç veren testleri sadece doktorlar ve hemşirelere yapılıyormuş
Allah yardımcıları olsun:/
Gece bir öksürük sesi duydum acaba evden mi diye fırladım sonra ses kesildi.Arada üstten geliyor yine öyle oldu galiba:KK43:
Çocuklardan geliyor zannediyorum:/

X