Çorbalar Yöresel Çorba Tarifleri I

En başarılı bulduğunuz "Yöresel Çorba Tarifi '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    569
  • Anket Kapalı .
Çevremde hiç dışarı çıkan yok Allah tan
Biraz teselli oluyorum
Onu bende gördüm:KK43:Ondan mı bu sıra kafa gitti bilmiyorum:KK43:
Birde meteor yaklaşıyor.11 Nisan'da dünyaya yaklaşacak ve ne olacaksa olacak artık:)
Artık dalga geçiyoruz.Kızlara diyorum yanımızdan geçiyormuş ve geçerken dünyayı hızlıca dönderiyormuş.Bir bakmışız yaşlanmışız:KK70:Biri diyor ya anne öyle mi olur:KK70:Çocuklarında kafa uçtu:KK70:
Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)

Biraz teselli oluyorum

Şirk olmasın ama adam bilimsel konuşuyor.hatta akhisara falan gitti inceleme için.wp ta grubu varmış.bilimsel şeyleri oraya yazıyor.büyük bişey beklerse faceye yazıyor.ama artık yazmıcam dedi.adamı da delirttiler.ne zaman,saat gün diye diye :)
İzmitli olan mi

Biraz teselli oluyorum

Eşimden başka temasımız yok oda hergün birileri ile muhattap:)
10-11 Nisan deniyor ama bilmiyorum:)

X