Allah korusun sizin daha zorBizim burda yeni vaka çıktı yine geldi aldılar hala kdinlar kapılarda ,millet içiçe deiricen onlar yüzünden bize gelirse
Gelmemiştir inşallahBizim dün ateşimiz 37.8 37.9, büyük oglanın ki 38.4 oldu bi ara. Bize geldimi bilmiyorum
Allah korusun canımBizim dün ateşimiz 37.8 37.9, büyük oglanın ki 38.4 oldu bi ara. Bize geldimi bilmiyorum
Şimdi değil sonra diyor yaIstanbul dışına çıkamazsın ki
Benimde aklımda hep o var evlerden ırak bir de o büyük deprem olsa ne yapacağız ya Rabbim acısın da vermesin bize bunu unutturacak dert diyorum İnanAynen öyle oldu:/
Dün Hatya'da deprem olmuş.Bu sefer ona taktım kafayı yine burada olursa diyeBiz daha deprem psikolojisini atlatamadan
Tamam kuzum.Evet sıralamayı sasirma
Peki,beklerizŞimdi değil sonra diyor ya
Çok geçmiş olsunBizim dün ateşimiz 37.8 37.9, büyük oglanın ki 38.4 oldu bi ara. Bize geldimi bilmiyorum
Aynen işe gidenler çıkıyor.Ama millet gezmese yetecekEvet tamamen etseler de yine çıkan yine çıkacak yani. Allah yardımcımız olsun inşallah. Kâbus gibi resmen:/
Diyorum kimse kurtarmaya da gelmezBenimde aklımda hep o var evlerden ırak bir de o büyük deprem olsa ne yapacağız ya Rabbim acısın da vermesin bize bunu unutturacak dert diyorum İnan
İnşallah canımGelmemiştir inşallah
Amin canım. Bende ishale var, özellikle akşamları oluyor. Ateşi bugün düştü büyüğünün. İlaç veriyorumAllah korusun canımEşin çalışıyor dışarı ile temas var
Herkes biraz düşünse her şey daha kolay olacak,hala bana bir şey olmaz kafasindalarAynen işe gidenler çıkıyor.Ama millet gezmese yetecek
Burada en fazla 2 kişi dışarı çıkıp dolaşabiliyor fazlası yasaklandı.3 ve üzeri yasak:)
Cahillikten öleceğiz gercekten hrks ciddiye alsaAllah korusun sizin daha zorAllah yardımcınız olsun...Biz belki bir süre sonra bitiririz ama İstanbul uzun sürecek gibi
Çok geçmiş olsun canımİnşallah canım
Amin canım. Bende ishale var, özellikle akşamları oluyor. Ateşi bugün düştü büyüğünün. İlaç veriyorum
Hastanelerde sıkıntı, insan gidemiyor.
Teyzem pozitif çıktı, hastanede yatıyor
Allah şifa versin inşallah iyileşirİnşallah canım
Amin canım. Bende ishale var, özellikle akşamları oluyor. Ateşi bugün düştü büyüğünün. İlaç veriyorum
Sagol canımÇok geçmiş olsundeğildir inşallah tuzlu suyla gargara yapın bol bol
Allah şifa ve kolaylık versin inşallah canım ❤İnşallah canım
Çok geçmiş olsun canım ,vitamin alın .İnşallah canım
Candan Fenerbahçeliler gibi geliyor bana
Neymiş anlamı
Eşimin ailesi de hala birbirleri ile görüşüyor. Eşimi de çağırıyorlar gitmiyorHerkes biraz düşünse her şey daha kolay olacak,hala bana bir şey olmaz kafasindalar