- 19 Ağustos 2017
- 6.478
- 39.437
- 33
Alaturka her zaman tercihimdir, ondan mütevellit kızamıyorum, kıyamıyorumAlaturka miyim acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Alaturka her zaman tercihimdir, ondan mütevellit kızamıyorum, kıyamıyorumAlaturka miyim acaba
Elbet bu kötü günlerin de sonu gelecek Allah sabrımızı artırsın diyelim ne yapalımBu sıra zor gibi
Benimki de çok güzeldirEvet ismimin anlamı ince düşünceli, yufka yürekli demek zaten
Daha kotuye gitmese o da yetecek..Bu sıra zor gibi
Candan Fenerbahçeliler gibi geliyor banaBenimki de çok güzeldir
Canımsın havalar acsin da tekrar deneriz buluşmayı artikAlaturka her zaman tercihimdir, ondan mütevellit kızamıyorum, kıyamıyorum
Neymiş anlamıBenimki de çok güzeldir
Ben de geleceğimCanımsın havalar acsin da tekrar deneriz buluşmayı artik
Tamam adresi biliyorsun zatenBen de geleceğim
İnşaallah canım gece uyuyamıyorum 4 te zorla uyudum:)Sabahta 10 civarı uyanıyorum:)Elbet bu kötü günlerin de sonu gelecek Allah sabrımızı artırsın diyelim ne yapalım
Go left,go rightTamam adresi biliyorsun zaten
Bende hiç uyuyamıyorum hep sabah yatiyorum gece gündüz kalmadıİnşaallah canım gece uyuyamıyorum 4 te zorla uyudum:)Sabahta 10 civarı uyanıyorum:)
İnşaallah Burada yasaklar çoğaldı iyi oldu Bir nevi sokağa çıkma yasağı var:)Daha kotuye gitmese o da yetecek..
Evet sıralamayı sasirmaGo left,go right
Canımsın havalar acsin da tekrar deneriz buluşmayı artik
Siz evinizde oturun bana konum atın ben arabayla gelip alayım aman diyim bakBen de geleceğim
Aynen öyle oldu:/Bende hiç uyuyamıyorum hep sabah yatiyorum gece gündüz kalmadı
Bizim burda yeni vaka çıktı yine geldi aldılar hala kdinlar kapılarda ,millet içiçe deiricen onlar yüzünden bize gelirseİnşaallah Burada yasaklar çoğaldı iyi oldu Bir nevi sokağa çıkma yasağı var:)
Ölü sayısı 5 e çıktı:/
Evet tamamen etseler de yine çıkan yine çıkacak yani. Allah yardımcımız olsun inşallah. Kâbus gibi resmen:/İnşaallah Burada yasaklar çoğaldı iyi oldu Bir nevi sokağa çıkma yasağı var:)
Ölü sayısı 5 e çıktı:/
Istanbul dışına çıkamazsın kiSiz evinizde oturun bana konum atın ben arabayla gelip alayım aman diyim bak