Gece 2ye kadar mutfak dolaplarını sildimBizde öyle canım:)Yemek yap,ye,iç ,otur başka iş yok:)Ramazan öncesi temizlik yapacağım.Büyük temizlik ondan bu sıra çok temizliği de abartmıyoruz:)
Bugün dedim hergün ağır yemek yapıyoruz bugün makarna yapacağım:)Belki 2-3 aydır yapmadım:)
Ondan oturuyorum:)
Pardon?
Evet ismimin anlamı ince düşünceli, yufka yürekli demek zaten
Aynen canım iftar daveti,bayram falan bu yıl biizim için rüya gibi:)
Abla bu gidişle ramazan davetleri de iptal gibi :/ büyük temizlik yapıp yorma kendini
Vay be,siteden atsın,topik yetmez
Aaa kimler gelmişPardon?
Kapaklarını en az haftada bir siliyorum ama içlerini bu sıra silmedim.15 nden sonra düşünüyorum:)Gece 2ye kadar mutfak dolaplarını sildim
Şimdi bişey diyecektim de, susmam daha iyi olacakVay be,siteden atsın,topik yetmez
Yemek bölümünün divası gelmişBugün dünya Jenna'yı gömme günü mü? Var mı daha üstüme toprak atmak isteyen?
Ne gibi mesela ?Şimdi bişey diyecektim de, susmam daha iyi olacak
Hepsi kilooo, yapmayın böyle şeylerrrKapaklarını en az haftada bir siliyorum ama içlerini bu sıra silmedim.15 nden sonra düşünüyorum:)
Ellerine sağlık canım:)
Ben de o saatte sabah için hamur açıp yağladım:)
Çocuklara mecburen yapıyoruz canım:)Sürekli yapmıyorum .Hepsi kilooo, yapmayın böyle şeylerrr
Gençler gomuyor beni bugunYemek bölümünün divası gelmişHoşgeldin canım nasılsın kim gömüyormuş
Estağfirullah kimin haddine, nerde o hain?Bugün dünya Jenna'yı gömme günü mü? Var mı daha üstüme toprak atmak isteyen?
Soma daEstağfirullah kimin haddine, nerde o hain?
Ben sana söylerim tenhadaNe gibi mesela ?
Bak bakalımAaa kimler gelmiş
Tenha denince adı lazım değil kıskanıyorBen sana söylerim tenhada
Çocuklara mecburen yapıyoruz canım:)Sürekli yapmıyorum .