Haziranın kaçı:)Bende haziranda 39 olacağım:)29 bitiyor haziranda dolu dolu 29 say artık
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haziranın kaçı:)Bende haziranda 39 olacağım:)29 bitiyor haziranda dolu dolu 29 say artık
Kıyamam sana gitmiyorum biryere en ilk sofrayı ben kurucam Ramazan'daSensiz yaşayamam bende giderim
Keşke gelip o muhteşem yemeklerinden ben yiyebilsemKıyamam sana gitmiyorum biryere en ilk sofrayı ben kurucam Ramazan'da
Matematigim kötü ya ondan yanlış saymisim 18.5Ne zaman 19 oldun 18 değil miydin
Matematigim kötü ya ondan yanlış saymisim 18.5
Kısmetkizlara söyle uniye buraya gelsinlerKeşke gelip o muhteşem yemeklerinden ben yiyebilsem
Hayırlısı bakalım:)Kısmetkizlara söyle uniye buraya gelsinler
Üçü. sen kaçı? bu arada abla dememden rahatsız oluyorsan demeyebilirim. Jennaya demiyorum, sana deyince bi garip oluyorHaziranın kaçı:)Bende haziranda 39 olacağım:)
Süpersevgi yumağı oldum burda
İyi gidiyorum değil mi
11 canım:)Üçü. sen kaçı? bu arada abla dememden rahatsız oluyorsan demeyebilirim. Jennaya demiyorum, sana deyince bi garip oluyor
Ne yapıyorsun nasıl geçiyor iyi misinSüpersevgi yumağı oldum burda
Nerde oturuyorsun?Kısmetkizlara söyle uniye buraya gelsinler
Koltukta ama istersen halıya geçerimNerde oturuyorsun?
Jenna16 kapris yapıyor11 canım:)
Yok ben halimden memnunum canım:)Aramızda dolu dolu 10 sene var:)4-5 yaş fark olunca abla oluyorum
Ye iç yat geçiyor.iyiyiz çok şükür,sen nasılsınNe yapıyorsun nasıl geçiyor iyi misin
Benden başka abla olmayı kabul eden yokJenna16 kapris yapıyor
Yok yerde üşütürsün, olmazKoltukta ama istersen halıya geçerim
Bizde öyle canım:)Yemek yap,ye,iç ,otur başka iş yok:)Ramazan öncesi temizlik yapacağım.Büyük temizlik ondan bu sıra çok temizliği de abartmıyoruz:)Ye iç yat geçiyor.iyiyiz çok şükür,sen nasılsın
Benden başka abla olmayı kabul eden yok
Abla bu gidişle ramazan davetleri de iptal gibi :/ büyük temizlik yapıp yorma kendiniBizde öyle canım:)Yemek yap,ye,iç ,otur başka iş yok:)Ramazan öncesi temizlik yapacağım.Büyük temizlik ondan bu sıra çok temizliği de abartmıyoruz:)
Bugün dedim hergün ağır yemek yapıyoruz bugün makarna yapacağım:)Belki 2-3 aydır yapmadım:)
Ondan oturuyorum:)