Merhaba kızlar,
Yönetim bilişim sistemleri okuyorum 4. Sınıftayım. Bu dönem yöneylem araştırması dersi aldım vizem fena değildi ama finalde çakıldım. Önümde hem yaz okulu hem de 3 ders sınavı var , sistemli bir şekilde çalışıp anlamak istiyorum ama sanki kitap yeterli gelmiyor. Nasıl çalışabilirim bu dersten geçen yada bilgisi olan var mı? E kitap var ama bazı konular kafa karıştırıcı gerçekten ders olarak de zor bir ders nasıl çalışacağımı kestiremedim. Önerilerinize açığım okulu uzatmak istemiyorum mümkünse 4 yılda bitireyim istiyorum başka hedeflerim var çünkü. Şimdiden teşekkürler
3 ders sinavi kaldirdi diye biliyorum geçen gün son sinaviydi yazokulu açildiği için..
ben kamu okuyorum
istege bağlı dersleri bi tane çikti bu dönemde. alsam mi almasam i tereddüt edemiyorum.
3 ders sinavi kaldirdi diye biliyorum geçen gün son sinaviydi yazokulu açildiği için..
ben kamu okuyorum
istege bağlı dersleri bi tane çikti bu dönemde. alsam mi almasam i tereddüt edemiyorum.
2 şansım var diyordum ama şansım bire düştü demek.. müfredat değişikliği yaptılar sanırım başlarda benim aldığım birkaç ders de şu an isteğe bağlı olmuş.
Yok yanlış anladınız yöneylem araştırması zorunlu dersim onu vermem gerekiyor mutlaka. Demek istediğim daha önceden yani özellikle 1. Sınıfta aldığım dersler şimdi isteğe bağlı olmuş ama o zaman zorunlu dersti. Gerçi zor dersler değildi ama bir şekilde çalışmak zorunda kaldım :) en kolay dersi bile en azından 1 kere okumak gerekiyor hepsi bildiğim konular değil çünkü. Yöneylem araştırması özellikle endüstri mühendisliği bölümünde de verilen bir dersmiş esasında dersin konusu da çok güzel ama karışık bir ders. Umarım verebilirim sağolun :))