Yolunda gitmeyen birseyler var..

Elde edene kadar cogu erkek bahsettiginiz gibidir maalesef bu erkeklerin dogasinda var avini elde etme icgudusu. Sevgili olduktan sonra da iliski boyut degistirir. Ipleri cok teslim etmemek o av gudusunu hep tetiklemek gerekiyor guvensizlik yaratacak seyler degil ama kesinlikle. Fakat sizde baba kaybindan kaynakli kaybetme anksiyetesi var muhtemelen. Kaybetmekten korktugunuz icin surekli ariza yaratiyorsunuz gibi gozukuyor (bende de benzer problem vardi)
Erkek arkadasiniz sizi eskisi gibi gormuyor kurtarilir mi bilemiyorum zor gibi. Kazanmak istiyorsaniz asla uzerine gitmeyin takinti yapmayin zor ama hayatinizin pozitif oldugu algisini yaratin. Kendinizi toparlayin gerekirse terapi alin.

Canim duygularima tercuman olmussun biliyor musun. Tam da bahsettigin yani ne eksik ne fazla tam beni anlattin. Bundan sonra dedigin gibi yapmaya calisicam uzerine gitmicem kacani kovalamak ters tepiyor.

Sanırım vazgeçmiş erkek arkadaşın. Nasıl olsa uzakta diye düşünüyor bence. Birlikte olmanız uzak ve ütopik bir ihtimal ona göre. Sık sık aramak, peşinde koşmak ona cazip gelmiyor bu yüzden. Sık sık yan yana gelmezseniz çözüleceğini zannetmiyorum.

İnsan gibi bitirince o acı daha çok katlanıyor ve karsındakinin umrumda olmuyor ama sen mesaj atmayıp aramadığın zaman hep onun aklında soru işareti olarak kalıyor ve mesaj istegi oluyor

Neyi soruyorsun şimdi. Cevap içinde.
Burdan ne köy olur ne kasaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…