yolun başındayim önce 25 kilo...

Öksürük için bol bol su içirmek lazım birde ayagini wiks ile ovalayip çorap giydirin öyle uyusun öksürüğe iyi geliyor

Cuma günleri neclacim tartimiz. Wiks almam lazım denemekte fayda var Sağol canım.

Ben bu hafta tam tamına uygulayamadim ama dikkat ettim inşaallah kilo almamisimdir :KK43:

uzecim hala geçmedimi ya? dr ne verdi öksürük şurubu falan vermedimi ? büyük kız hastaydı dimi? doğumdan sonra bende de öksürük vardı dr bi tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı taze limon suyunu karıştırıp sabah akşam içmemi söylemişti.bi dene istersen etkisi olmuştu.hem neclanın dediğini uygula hem de benim çok geçmiş olsun ya :KK43:

Merhaba arkadaşlar eğer kabul ederseniz bende araniza katılmak isterim bende 3 ay önce doğum yaptim ve emziriyordum şuan 85 kiloyum yazınızı okuyunca motive oldum dünden beridir dikkat etmeye başladım sabahları aç karnına çorek otu çiğneyip yutmak hem tok tutuyor hemde sütü artırıyor bilginiz olsun.zayıflamaya etkisi varmış ben hem yediklerime dikkat edicem hemde çorekotunu deniycem en az 1 ay bakalım sonuç ne olacak
hoşgeldin necla allah bağışlasın bebişini.çörek otun gün boyumu tok tutuyor merak ettim.ya ben de dizimi incittim spora başlıyım demiştim hepten kaldım dikkat etmeye çalışıyorum ama sporsuz olmuyo işte iyileşince evde yürüyüşe başlayacağım çoluk çocuk olunca %100 dikkat edemiyoruz malum temizlik hastalık ..elimizden geldiğince en azından almamaya çalışıyoruz.

kızlar buarada kızıma sabahları yemesi için ne önerebilirsiniz? yumurta peynir ve bebe bisküvisi dışında?yani sadece peynir ve yumurta dışında

hoşgeldin necla allah bağışlasın bebişini.çörek otun gün boyumu tok tutuyor merak ettim.ya ben de dizimi incittim spora başlıyım demiştim hepten kaldım dikkat etmeye çalışıyorum ama sporsuz olmuyo işte iyileşince evde yürüyüşe başlayacağım çoluk çocuk olunca %100 dikkat edemiyoruz malum temizlik hastalık ..elimizden geldiğince en azından almamaya çalışıyoruz.

kızlar buarada kızıma sabahları yemesi için ne önerebilirsiniz? yumurta peynir ve bebe bisküvisi dışında?yani sadece peynir ve yumurta dışında
Canım çorek otunu yemeklerden yarım saat önce cigniyorum suyla yutuyorum çünkü tadı biraz acı o öğün yemegini daha az yememi sagliyor

Öksürük için bol bol su içirmek lazım birde ayagini wiks ile ovalayip çorap giydirin öyle uyusun öksürüğe iyi geliyor
inşallah canım benim kızın bi iyi olsun da allahın izniyle.

Cnm Sağol ınsaallh ya bu hafta kılom süpriz olacak evli çocuklu olunca bahaneler çok oluyo :))
Bu arada kahvaltı ya ceviz eklenebilir cnm ama bakmak lazim kac aydan sonra veriliyor diye ben pekmez koyuyorum biraz bende çok cesitli yapmadım dsha aynı seyler bilen varsa başka çeşit olur :))

Canım çorek otunu yemeklerden yarım saat önce cigniyorum suyla yutuyorum çünkü tadı biraz acı o öğün yemegini daha az yememi sagliyor

Her öğünde yani demi ay ewet biraz acı tadı ama cook faydali olduğunu biliyorum tüketmek lazım aslinda

uzecim hala geçmedimi ya? dr ne verdi öksürük şurubu falan vermedimi ? büyük kız hastaydı dimi? doğumdan sonra bende de öksürük vardı dr bi tatlı kaşığı bal ve 1 tatlı kaşığı taze limon suyunu karıştırıp sabah akşam içmemi söylemişti.bi dene istersen etkisi olmuştu.hem neclanın dediğini uygula hem de benim çok geçmiş olsun ya :KK43:

Canimm yokk ya hatta arttı ya gece eşim acil e goturecekti o derece belki bu gece gider gibi geliyo hava verirler:KK43:((okulada yollamadim.
Aslında bende bi ara yapıyordum bal ve limonu baya balgam attiriyo.
Senin bebisin iyi mi geçmiştir insaallah

Her öğünde yani demi ay ewet biraz acı tadı ama cook faydali olduğunu biliyorum tüketmek lazım aslinda
Peygamber efendimizin(sav) hadisi bile var ölümden başka her derde deva diyebeim midemde reflu ve gastrit var 3 gündüz kullanıyorum inanın önceleri sabahları ağzının ici acı oluyordu şimdi hissedilir derecede acılık azaldı ve ben en kısa zamanda geçeceğini düşünüyorum. Tabi zayıflamaya da etkisi varmış en azından zararı yok faydası çok :21:

Mesevocum Cancagizm eski sayfalara bakamadım kaçıncı sayfada bişey sormuştu ya kafama takildi:))))

Canimm yokk ya hatta arttı ya gece eşim acil e goturecekti o derece belki bu gece gider gibi geliyo hava verirler:KK43:((okulada yollamadim.
Aslında bende bi ara yapıyordum bal ve limonu baya balgam attiriyo.
Senin bebisin iyi mi geçmiştir insaallah

yine yap o kürü iyi gelir bak görürsün bizmkinin de yeni yeni geçiyo daha ..

Mesevocum Cancagizm eski sayfalara bakamadım kaçıncı sayfada bişey sormuştu ya kafama takildi:))))
35.sayfa son mesaj :) yine yazarım buraya üşendiğimden değil yanlış anlama utandığımdan :)

Canlarim kusura bakmayin nolur yazamıyorum akşam acile gittik hava verdiler kusuyor sürekli ve öksürük halinde.dua edin olurmu.

Canlarim kusura bakmayin nolur yazamıyorum akşam acile gittik hava verdiler kusuyor sürekli ve öksürük halinde.dua edin olurmu.
canim cok grcmis olsun ya insaalh en yakn zamnda iyilesir kuzum ya kusma olayini anlamadim ya oksure oksure gerci neolcak dimi bogazlari yirtilir ya:KK43: allhm acil sifalr versin

uzecim nasılsın? nasıl oldu kuzun iyimi biraz daha çok merak ettim umarım küçük kuzuna geçmemiştir.:KK43:

Mesevocum şimdi uyuttum da ancak yazabidim cnm çok şükür gece uyudu hava verdiler ya iyi geldi galiba sabah uyandığında yine oksurdu biraz azalma var sanki şimdi okulda bakalım bende merak ediyorum.kucuk te geçti sanırım burnu hem tıkalı hem akiyo anlamadım:KK43:(senin dizin de düzelme varmi canım. Bebisin de iyidir ınsaallh.
Yarın tartı günü bide yaaa:))

dizim bi nebze de olsun iyi sayılır. bebiş de iyi çok şükür.he ya bende bi değişme yok bugün tartıldım aynıyım bzi napcaz böyle ya :KK43: dizimden kalınca soğudum herşeyden :KK43: vazgeçer gibi oldum ama vazgeçmiycem !!

X