- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
Tamm canım inşallah Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek amann kız ben 5 sene bekledim ve kendiliğinden geldi rabbimin mucizesi kız erkek hiç farketmez benim için tabiki de ama hep bir kızımın olmasini çok istiyordum RabbimdenEvet daha net gorunur gecen hafta cok kucuk erkenmis baya. Gonlunuzden gecen olsun insallah haber verin
Amin canım senindeAllah'ım gönlüne göre versin inşallah
Seninde mi ilk bebeğinRabbim hepimize sagliklisini verdinde kiz yada erkek ikiside bizim zaten
Oraya Nekadar veriyorsun muayene ucretiOnlar senelerdir bu işin içinde senin ilk defa başına gelmiş ne bilsinler aslında ilgilenmeleri gerekiyor bikmislar bence konuşmaktan.
Valla bu heyecan verici bir iş sonuçta bizde heyecanla gidiyoruz bu sefer de bakacağım ne diyecek bakalım tatmin etmezse başka doktor bakabilirim yoksa çok sevmiştim başta çok tatlı birisi ama o hareketi kafamı kurcaladiOnlar senelerdir bu işin içinde senin ilk defa başına gelmiş ne bilsinler aslında ilgilenmeleri gerekiyor bikmislar bence konuşmaktan.
280 TL eşimin işinden dolayı indirimli 230 TLOraya Nekadar veriyorsun muayene ucreti
EvetSeninde mi ilk bebeğin
Hemen hemen aynı gibi 255de ben veriyorum.280 TL eşimin işinden dolayı indirimli 230 TL
Benimki sadece 7 idiBetalariniz neydi kaç beta ile ogrendiniz
Ne güzel, güzel düşünelim güzel olsun tabiiiBenimki sadece 7 ididoktor 2 güne adet olabilirsin dedi ama ben o kadar inanıyordum ki olmayacağıma çok şükür arttı iki günde bir kan verdim iki katına çıktı her seferinde sende pozitif düşün pozitif olsun
Gerçekten her şey beyinde bitiyorNe güzel, güzel düşünelim güzel olsun tabiii
Gerçekten her şey beyinde bitiyor
Evet var canımSabah ola hayr ola Çarşamba randevum va ama pazrtesi sabah sağlık ocağında bı kan testi veririm.
Merhaba bebeğiniz erkek sanırım. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bu bahsettikleri cin takvimi Rus takvimi tuttu mu sizde acabaIsaretledigim yerler sizin isaretlediginiz yere benziyor. Sizinkinden daha kucuk tamamen ultrosonun gorus acisiyla oyle cikmis. Birde sizin isaretleyip kese dediginiz sey daha buyuk doktorun bunu gormemesi mumkun degil bence
Merhaba bebeğiniz hayırlı olsun, sag salim kucağına alasıniz ınsallah. Bu Rus takvimi cin takvimi vs sizde tuttu mu acaba bebeğiniz kız sanırımAynen banada öyle dedi 16. Haftada söylerim dedi ama kıza benzetiyorum dedi hayırlısı olsun
Merhaba canım çin takvimine göre kızdı evet kız olacak inşallah bebeğim Allah'ın izniyleMerhaba bebeğiniz hayırlı olsun, sag salim kucağına alasıniz ınsallah. Bu Rus takvimi cin takvimi vs sizde tuttu mu acaba bebeğiniz kız sanırım
Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Plasenta konumundan anlar misiniz acabaMerhaba canım çin takvimine göre kızdı evet kız olacak inşallah bebeğim Allah'ın izniyle
Yok canım ya kaç haftalık bebekHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Plasenta konumundan anlar misiniz acaba
Tmm gördüm daha çok küçükmüş belli olmazHayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah. Plasenta konumundan anlar misiniz acaba
7 +2 canım tamamdır sag olasinYok canım ya kaç haftalık bebek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?