- 23 Ekim 2021
- 816
- 775
- 23
- Konu Sahibi Bulamadimisim
Kiz gibi benim oglumun dimdik cizgisi var sizde pararlellik varBuda bebeğimin en son fotosu anlarmisin canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kiz gibi benim oglumun dimdik cizgisi var sizde pararlellik varBuda bebeğimin en son fotosu anlarmisin canım
Aminnn canım seninde inşallahSağlıcakla kucağınıza alma nasıp olur inşallah çok sevindim.
Musaaden varsa bakabilir miyimKiz gibi benim oglumun dimdik cizgisi var sizde pararlellik var
Ay var ya birde doktor bana kese görünmesse kürtaj ve iğne olursun dedi pazartesiye kadar bende dedimki eğer pazartesi kese görünmesse cuma ve pazartesiy gününün araları kısa ne kadar vaktim var kürtaj için diye soruyordum.bana demesinmi önce bı kan çıksın tahlilin çıksın sonra benimle pazarlığa otur diye şok oldum.Allah'ım ya bu doktorlar neden böyle hep olumsuz konuşuyor anlamiyorum daha 4 haftalık mis bebek manyak mi ney ya insanın moralini bozmaktan başka bildiklari yok
Ne güzel doktorun var birde benim doktorun dediğine ve yaptığına bak ya.beklemiyor bile umursamıyor hiçCanım kendini strese sokma bak ben 5+3 de karından kesemi görmüştüm hatta korktum ufacık bir keseydi dedim nasıl büyüyecek . Sonra 10 gün bekledi bebegi gormek icin
12+4Musaaden varsa bakabilir miyim
Bence değiştir doktorunu kafana yatmazsa canım hemen karar verme sakınAy var ya birde doktor bana kese görünmesse kürtaj ve iğne olursun dedi pazartesiye kadar bende dedimki eğer pazartesi kese görünmesse cuma ve pazartesiy gününün araları kısa ne kadar vaktim var kürtaj için diye soruyordum.bana demesinmi önce bı kan çıksın tahlilin çıksın sonra benimle pazarlığa otur diye şok oldum.
Doktorunu degis. Seni strese sokan biriyle 9 ay ilerleyemezsinNe güzel doktorun var birde benim doktorun dediğine ve yaptığına bak ya.beklemiyor bile umursamıyor hiç
Bence değiştir doktorunu kafana yatmazsa canım hemen karar verme sakın
Belki bu hafta gittiğimde daha da belli olur canım o zaman 12+5 olacağız
Haklısın valla ilk sıkıntılı kaygılı zamanımda bana destek olması gerekirken hançer sapladı.Bir daha zaten ona gitmeyecegimDoktorunu degis. Seni strese sokan biriyle 9 ay ilerleyemezsin
Kesinlikle gitmeyin stres de yapmayin asil stres yuzunden bir sorun cikabilir hamileleginizde. Suan sizin stressiz ve dinlenmeniz gereken bir donem bebeginiz tutunana kadarHaklısın valla ilk sıkıntılı kaygılı zamanımda bana destek olması gerekirken hançer sapladı.Bir daha zaten ona gitmeyecegim
Bu bilgiyi # duygulumm# sana soyluyordumZaten gitmeyeceğim herkez iyi dedide gittim.yoksa yarın 10gunum dolmadı daha ücretsiz hakkım var muayene için ama gitmeyeceğim bilirsin belki Cevdet oksuzler
Valla duymadım canım ha bende Şeyma fadiloglu na gidiyorum bi dene istersen benimde kafama yatmayan yanları var açıklama yapmıyor yoksa işi biliyor sadece ben ilgi bekliyorum ama onda anlatım yok mesela bebek hareket ediyor ultrasonda bak annesi bebek hareket ediyor vs yorum yapmıyor o da benim canımı sıktı sknucta ilk gebeliğim heyecanlıyım vsZaten gitmeyeceğim herkez iyi dedide gittim.yoksa yarın 10gunum dolmadı daha ücretsiz hakkım var muayene için ama gitmeyeceğim bilirsin belki Cevdet oksuzler
Evet daha net gorunur gecen hafta cok kucuk erkenmis baya. Gonlunuzden gecen olsun insallah haber verinBelki bu hafta gittiğimde daha da belli olur canım o zaman 12+5 olacağız
Tamm canım inşallah Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek amann kız ben 5 sene bekledim ve kendiliğinden geldi rabbimin mucizesi kız erkek hiç farketmez benim için tabiki de ama hep bir kızımın olmasini çok istiyordum RabbimdenEvet daha net gorunur gecen hafta cok kucuk erkenmis baya. Gonlunuzden gecen olsun insallah haber verin
Onlar senelerdir bu işin içinde senin ilk defa başına gelmiş ne bilsinler aslında ilgilenmeleri gerekiyor bikmislar bence konuşmaktan.Valla duymadım canım ha bende Şeyma fadiloglu na gidiyorum bi dene istersen benimde kafama yatmayan yanları var açıklama yapmıyor yoksa işi biliyor sadece ben ilgi bekliyorum ama onda anlatım yok mesela bebek hareket ediyor ultrasonda bak annesi bebek hareket ediyor vs yorum yapmıyor o da benim canımı sıktı sknucta ilk gebeliğim heyecanlıyım vs
Allah'ım gönlüne göre versin inşallahTamm canım inşallah Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek amann kız ben 5 sene bekledim ve kendiliğinden geldi rabbimin mucizesi kız erkek hiç farketmez benim için tabiki de ama hep bir kızımın olmasini çok istiyordum Rabbimden
Rabbim hepimize sagliklisini verdinde kiz yada erkek ikiside bizim zatenTamm canım inşallah Çarşamba gideceğim bakalım ne diyecek amann kız ben 5 sene bekledim ve kendiliğinden geldi rabbimin mucizesi kız erkek hiç farketmez benim için tabiki de ama hep bir kızımın olmasini çok istiyordum Rabbimden