- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
Benim de geç döllenmeydi canım sabır et biraz bende çok sabirsizlanmistim ya biraz zaman alan surecmis bende yeni öğrendim ilk bebek olduğu içinEvet gördüm .benimkide geç döllenme olduğu için eğer öyle değilse bile şuan çok küçük 4 haftamdayim
Evet Gaziantep li değilim ama burada oturuyorumBen anlayamadım canım sen Gaziantep'te misin
Merhaba burada kaç haftalıkIsaretledigim yerler sizin isaretlediginiz yere benziyor. Sizinkinden daha kucuk tamamen ultrosonun gorus acisiyla oyle cikmis. Birde sizin isaretleyip kese dediginiz sey daha buyuk doktorun bunu gormemesi mumkun degil bence
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim biraz lekem olduğu için doktor dış gebelik ihtimalinden bahsetti kaygılıyım.bunhafta görmesi gerekiyormuş keseyiBenim de geç döllenmeydi canım sabır et biraz bende çok sabirsizlanmistim ya biraz zaman alan surecmis bende yeni öğrendim ilk bebek olduğu için
Bu cuma yani ikigun önce cekildiMerhaba burada kaç haftalık
Tam 7 haftalikti bu goruntude karindan ultrasonMerhaba burada kaç haftalık
Tamam canjm sen 15 gün daha beklemen lazımBu cuma yani ikigun önce cekildi
Hayırlısıyla inşallahMerhaba doktor o işaretledigi yerleri kese oluşumuna benzer diye isaretliyor gördüğünüz yer kese olsa kesinlikle doktor fark ederdi .
Aynı şeyi yaşadım sadece artı koydu sonra o artı koyduğu yerde kese oluştu ve sizin keseye benzettiğiniz şeyler de vardı .
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Benimde karından ultrasondu canımTam 7 haftalikti bu goruntude karindan ultrason
Allah'ım ya bu doktorlar neden böyle hep olumsuz konuşuyor anlamiyorum daha 4 haftalık mis bebek manyak mi ney ya insanın moralini bozmaktan başka bildiklari yokHayırlısıyla inşallahbana öyle geldi biranda arzuluyorum ya ondandır keseyi görmezse disgebelik olduğunu ve kürtaj yapacağını soyluyor
Ben 12+4 de gitmistim en son. 16. Hafta soyluyorum yoksa yanilma oluyor dedi daha sonra muayneye girdik bacaklari acik cinsiyeti tamamen belli erkek dediBenimde karından ultrasondu canım
Peki cinsiyeti öğrendin mi bana 4 gün önce ya 11+5 de baktı tahmin etti sadece
Aaa ne 15gunu bu hafta kese görünmesse dış gebelik tanısı koyuyor ve hemen kürtaj yapacağını söyledi doktor.1aylik bu süreçte.sasirdim kaldım yinede Allah'ın dediği olur çok şükür ikitane çocuğum var..Tamam canjm sen 15 gün daha beklemen lazım
Aynen banada öyle dedi 16. Haftada söylerim dedi ama kıza benzetiyorum dedi hayırlısı olsunBen 12+4 de gitmistim en son. 16. Hafta soyluyorum yoksa yanilma oluyor dedi daha sonra muayneye girdik bacaklari acik cinsiyeti tamamen belli erkek dediogrendim allaha sukur
Kısmet canım hayırlısı olsunAaa ne 15gunu bu hafta kese görünmesse dış gebelik tanısı koyuyor ve hemen kürtaj yapacağını söyledi doktor.1aylik bu süreçte.sasirdim kaldım yinede Allah'ın dediği olur çok şükür ikitane çocuğum var..
Sağlıcakla kucağınıza alma nasıp olur inşallah çok sevindim.Ben 12+4 de gitmistim en son. 16. Hafta soyluyorum yoksa yanilma oluyor dedi daha sonra muayneye girdik bacaklari acik cinsiyeti tamamen belli erkek dediogrendim allaha sukur
11-12. Hafta net konusmadiysa doktorunuz genelde kiz oluyor 16 yi bekliyorlar kesinlestirmek icin. Erkekler daha erken ögreniliyor. Sizin 7 haftalik ultrason resminizi gorunce bende kiz demistim icimden. Benimkinin tam tersi cunkuAynen banada öyle dedi 16. Haftada söylerim dedi ama kıza benzetiyorum dedi hayırlısı olsun
Adet gunumde test yaptim pozitifti yurt disindaydim kan vermeye gitmedim. ilk muayneme 7. Hafta gittim turkiyeye gelince. Keseyi gorup Kalbini fln duydugumuz icin doktorum beta sorgulamadi normal kan tahlillerimi yapmisti. O yuzden hic beta degerlerim icin kan vermedik bilmiyorumBetalariniz nasıldi ben 40ile öğrenmiştim ya galiba ondan dış gebelik şüphesi duydu
Buda bebeğimin en son fotosu anlarmisin canım11-12. Hafta ne konusmadiysa doktorunuz genelde kiz oluyor 16 yi bekliyorlar kesinlestirmek icin. Erkekler daha erken ögreniliyor. Sizin 7 haftalik ultrason resminizi gorunce bende kiz demistim icimden. Benimkinin tam tersi cunkuhayirlisi olsun saglilkla gelsinler insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?