- 11 Şubat 2022
- 227
- 68
- 28
- 32
- Konu Sahibi Bulamadimisim
-
Ben anlayamadım canım sen Gaziantep'te misinBakacak yorumlayacak kimse yokmu?
Doktorun ölçtüğü şey ne bu aradaKizlar hemen hemen 2 kere ultrasonografi de görünmeyen keseyi yolk kesesi ile beraber galiba ben buldum .Eğer dış gebelik bile olsa o kese orada inşallah yanilmiyorumdur görüntüsünü de gönderiyorum size yakınlaştırarak bakarsanız görürsünüz diye düşünüyorum.Bana düşüncelerinizi söyleyin lutfen
Evet devayı göruncemi anladınızBen anlayamadım canım sen Gaziantep'te misin
Onu öylesine isaretledi birşey göremeyince sırf ultrason kağıdını vermek icinDoktorun ölçtüğü şey ne bu arada
kacinci haftanizdasiniz ve keseniz yokki?Onu öylesine isaretledi birşey göremeyince sırf ultrason kağıdını vermek icin
Hayır değil onu doktor öylesine isaretlemistiYanlis bulmussunuz bence sol tarafta iki tane arti isareti var orada degil mi?
Evet bende Gaziantep yetim de o yüzden sordum bende defa life a gidiyorum canım belki kese daha oluşacaktır öyle düşün allttan muayene atmedimi doktor benim ilk gittiğimde görünmedi kese 10 gün sonra göründü bir hafta sonra da bebek göründü allttan muayene de bence burada kese yok canım daha yolk kesesi de kesenin içinde olan bir şeyEvet devayı göruncemi anladınız
Evet gittiğimde yeni 1002 olmuştum.Kese zaten gorunmedikacinci haftanizdasiniz ve keseniz yokki?
Yinede yanlis bulmussunuz 7. Haftada bebegimin goruntusune baktim simdi kese ve bebegimi doktor isaretledi asagi kisimlarda ayni sizin buldum dediginiz gibi sekiller var. yani keseyle alakasi yok isaretlediginizin. Bazen 6.-7. Haftada gorunuyor kese flnHayır değil onu doktor öylesine isaretlemisti
Anlıyorum ultrasonu kaydırağı için orada bu görüntüyü yakalamıştı.bende inceleyince öylesine bakıyordum .yakınlaştırma yolk kesesine benzer yüzük şeklindeki bölgeyi gördüm..Evet bende Gaziantep yetim de o yüzden sordum bende defa life a gidiyorum canım belki kese daha oluşacaktır öyle düşün allttan muayene atmedimi doktor benim ilk gittiğimde görünmedi kese 10 gün sonra göründü bir hafta sonra da bebek göründü allttan muayene de bence burada kese yok canım daha yolk kesesi de kesenin içinde olan bir şey
İznin olursa bakabilirmiyimYinede yanlis bulmussunuz 7. Haftada bebegimin goruntusune baktim simdi kese ve bebegimi doktor isaretledi asagi kisimlarda ayni sizin buldum dediginiz gibi sekiller var. yani keseyle alakasi yok isaretlediginizin. Bazen 6.-7. Haftada gorunuyor kese fln
Yok canım yolk kesesi normal kesenin içinde bebek oluşunca oluşan bir şey bak ben atım sana benim yolk la birlikte bebeği bak o ölçtüğü yer bebek altındaki yolk kesesiAnlıyorum ultrasonu kaydırağı için orada bu görüntüyü yakalamıştı.bende inceleyince öylesine bakıyordum .yakınlaştırma yolk kesesine benzer yüzük şeklindeki bölgeyi gördüm..
Burada 7+3 düYok canım yolk kesesi normal kesenin içinde bebek oluşunca oluşan bir şey bak ben atım sana benim yolk la birlikte bebeği bak o ölçtüğü yer bebek altındaki yolk kesesi
3000 i geçmesi lazım canımEvet gittiğimde yeni 1002 olmuştum.Kese zaten gorunmedi
Isaretledigim yerler sizin isaretlediginiz yere benziyor. Sizinkinden daha kucuk tamamen ultrosonun gorus acisiyla oyle cikmis. Birde sizin isaretleyip kese dediginiz sey daha buyuk doktorun bunu gormemesi mumkun degil benceİznin olursa bakabilirmiyim
Evet gördüm .benimkide geç döllenme olduğu için eğer öyle değilse bile şuan çok küçük 4 haftamdayimYok canım yolk kesesi normal kesenin içinde bebek oluşunca oluşan bir şey bak ben atım sana benim yolk la birlikte bebeği bak o ölçtüğü yer bebek altındaki yolk kesesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?