• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yolk kesemi kendim buldum galiba biraz komik olacak🤪

Merhaba doktor o işaretledigi yerleri kese oluşumuna benzer diye isaretliyor gördüğünüz yer kese olsa kesinlikle doktor fark ederdi .
Aynı şeyi yaşadım sadece artı koydu sonra o artı koyduğu yerde kese oluştu ve sizin keseye benzettiğiniz şeyler de vardı .
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸

Benim de geç döllenmeydi canım sabır et biraz bende çok sabirsizlanmistim ya biraz zaman alan surecmis bende yeni öğrendim ilk bebek olduğu için
Maşallah canım Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Benim biraz lekem olduğu için doktor dış gebelik ihtimalinden bahsetti kaygılıyım.bunhafta görmesi gerekiyormuş keseyi

Merhaba doktor o işaretledigi yerleri kese oluşumuna benzer diye isaretliyor gördüğünüz yer kese olsa kesinlikle doktor fark ederdi .
Aynı şeyi yaşadım sadece artı koydu sonra o artı koyduğu yerde kese oluştu ve sizin keseye benzettiğiniz şeyler de vardı .
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🌸
Hayırlısıyla inşallah 😁bana öyle geldi biranda arzuluyorum ya ondandır keseyi görmezse disgebelik olduğunu ve kürtaj yapacağını soyluyor

Hayırlısıyla inşallah 😁bana öyle geldi biranda arzuluyorum ya ondandır keseyi görmezse disgebelik olduğunu ve kürtaj yapacağını soyluyor
Allah'ım ya bu doktorlar neden böyle hep olumsuz konuşuyor anlamiyorum daha 4 haftalık mis bebek manyak mi ney ya insanın moralini bozmaktan başka bildiklari yok

Aynen banada öyle dedi 16. Haftada söylerim dedi ama kıza benzetiyorum dedi hayırlısı olsun
11-12. Hafta net konusmadiysa doktorunuz genelde kiz oluyor 16 yi bekliyorlar kesinlestirmek icin. Erkekler daha erken ögreniliyor. Sizin 7 haftalik ultrason resminizi gorunce bende kiz demistim icimden. Benimkinin tam tersi cunku 😇 hayirlisi olsun saglilkla gelsinler insallah

Betalariniz nasıldi ben 40ile öğrenmiştim ya galiba ondan dış gebelik şüphesi duydu
Adet gunumde test yaptim pozitifti yurt disindaydim kan vermeye gitmedim. ilk muayneme 7. Hafta gittim turkiyeye gelince. Keseyi gorup Kalbini fln duydugumuz icin doktorum beta sorgulamadi normal kan tahlillerimi yapmisti. O yuzden hic beta degerlerim icin kan vermedik bilmiyorum

11-12. Hafta ne konusmadiysa doktorunuz genelde kiz oluyor 16 yi bekliyorlar kesinlestirmek icin. Erkekler daha erken ögreniliyor. Sizin 7 haftalik ultrason resminizi gorunce bende kiz demistim icimden. Benimkinin tam tersi cunku 😇 hayirlisi olsun saglilkla gelsinler insallah
Buda bebeğimin en son fotosu anlarmisin canım

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-07-11-01-27-53_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    Screenshot_2022-09-07-11-01-27-53_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg
    39,4 KB · Görüntüleme: 20
  • IMG_20220907_104909.jpg
    IMG_20220907_104909.jpg
    98,2 KB · Görüntüleme: 16
Back