Yolda hayvan gorunce cıglık atıp kacan kızlara cok kızıyorum

aynennn

evimde 7 tane kedim var

annem geldiğinde bunlar ne böyle falan gibilerinden birşeyler diyecek oldu diyemeden lafı ağzı tıkadım.annem bile olsa bu zihniyete saygı duymam ben de katılıyorum sana

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)

Canım benim ya başka da bi şey demiyorum sanaŞenizŞenizŞenizŞenizŞeniz

bence evde hayvan besleyebilen beslesin o ilgiyi sevgiyi verebilcek olanlar alsın sabah kalktıgınızda veya 5 dk bi yere cıkıp geldiginizde kendini yerden yere atıp sevinen baska bir canlı daha bulamazsınız:)
çok haklısın.o duygu çok güzel bir duygu anlatılmaz tarifsiz.:sinifsinif:
benim köpeğim yoktu kardeşlerim almıştı.ben köpek fobisi olan biriydim.
çocukken peşimden havlayarak koşturduğu için korkmuştum delikafadulden
kardeşlerim evlerine teriyer cinsi çok tatlı bir süs köpeği almışlardı.
onu her görüşümde çığlıklar atardım,koltuklara çıkardım korkumdan.
halbuki köpiş beni görünce sevinmiş bana zillilikler yapıyor.kaydirigubbakcemile2
patilerini kaldırıp sallıyor sev beni sev beni der gibi :1rolleyes:
paçalarıma yapışıyor sevincinden.
sonra ben bir alıştım bu tatlılığa,canımdan kendimden bile daha çok sevdim.
nasıl mı alıştım,evde kimse yokken bana emanet ettiler,beslemem lazım.kabına yemini koydum yedi suyunuda içti.
sonrada ben oturdum kahvaltımı yapıyordum,buda nasıl masum masum bakıyor bana,
başladı patilerini kaldırıp sallamaya banada ver yediğinden der gibi.
dayanamadım küçük lokma verdim ağzına.kibar kibar aldı lokmayı.
ama yok böyle bi tatlılık yahu :asigim:
bende evime alıcam bir tane :lepi:

bu arada kızlar,sokakta zor şartlarda yaşayan köpişlerimiz için,yoğurt kaplarınızı atmayın.
içine su doldurup kapınıza koyun.kuru ekmek varsa içine az ekmekte ıslatabilirsiniz.
ben öyle yapıyordum ama ihmal ettim,yeni taşındığımız yerde dükkanlar olduğu için veriyorlar.
yinede unutmadan koymam lazım.
herkes kapısının önüne bir kap su koysa onlar için ne büyük birşey
sadık dostlarımızı unutmayalım.

Hayvan sevmeyen insanlara benimde saygım yoktur.Hele onlara eziyet eden, zarar veren insanları direk Allah'a havale ediyorum.Ben hayvanları seviyorum fakat elimde olmadan korkuyorum.Hayvan besleyenlerede saygım var ama korktuğum için onlarla tartışmak istemiyorum..Aaa bişi yapmazki benim oğlum, korkma korkma ısırmaz benim kızım gibi bir sürü diyalogla karşılaştım.O an benim yaşadığım korkuyu onlar anlayamadığı için sinir oluyorum.Bu konuda daha anlayışlı olmalarını istiyorum..Çok şeymi istiyorum..Ben sizi tenzih ediyorum...Evde hayvan beslemeyi hijyen açısından doğru bulmuyorum.Tüyü, dışkısı, kokusu bunlar bana doğru gelmiyor.Yediğim yemeğin içinden köpeğin tüyü çıksın midemi yıkatırım heralde.Ama besleyenlere lafım yok.Sonuçta herkesin kendi tercihidir.Bişi diyemem.Ben kendi fikirlerimi söylüyorum , onaylanmayı beklemiyorum..

Çığlık atanların etraftan ilgi çekmek için yaptıklarını düşünüyorum.

Gerçekten korkanlar vardır. Bunların da sorumlusu ailelerin yetiştirme tarzıdır veya başından geçen bir olaydır. Bu ben korkuyorum banane demekle atlatılmaz. Onları sevmeye çalışın. Çünkü mantık olarak masum hayvanların insanlardan bin kez daha zararsız olduğunu biliyoruz. Çocuklarınıza da bu sevgiyi aşılayın.

Tiksinme konusunda , biz insanların ağzı mikrop kaynar ama onların ağızları mikrop barındırmaz. Aksine dezenfektan madde olduğundan yaralarını yalayarak iyileştirirler. Dişleri onun için çürümez.Tüy kaçma olayı da safsata isteseniz de yutamazsınız. Yok böyle bir şey.
falanca tüy yutmuş da şöyle olmuş böyle olmuş hayvan düşmanlarının uydurması.

Sevmeyenlere gelince bir şey diyemem ama ben bir insanı tanırken hayvan sevip sevmediğini sorarım. Bu bana onun hakkında çoook şey ifade eder. Hiç de yanılmam.

Sonuçta bütün hayvanları seviyorum diyebiliyorum ama bütün insanları seviyorum diyemem.:hulya:

ya bende bazen korkanlara diyorum gel sev birsey yapmaz sımarıklık yapıyo havlaması ondan ısırmaz diye opuyorumnanaktan..bu saygı duyulmadıgı icin degil karsıdaki korkusunu yensin diye korkunun uzerine gitmeden onu yenemezsinki zaten onun dısında bile bile tasmayı uzun bırakıyımda atlasın korksunlar bende gulerek izliyim diye dusunen insanlar oldugunu dusunmuyorum..suana kadar yemekten kopegimin tuyu cıkmadı:) cıksa nolur hicbirsey insan kılı kadar igrendiremes beni..restaurant orda burda yedigimiz yemeklerden daha cok sac cıkıyor:) ozaman napıyonus artık ebediyen yemek yemezsiniz kopek tuyu cıktı diye midesini yıkatan bir insan o zaman ne yapmaz:)..iste beslemediginiz icinde yanlıs biliyorsunuz kopeklerinde tuvalet alıskanlıgı var bir yeri ediniyor ihtiyacı geldiginde havlıyor oraya cıkartıyoruz sonucta ev hayvanı insanlar kadarda banyo yapıyor opuyorumnanaktan

hayvanları ben de seviyorum ama....diye başlayan sözlerin gerisini dinlemem ve okumam.
Ya seversin ya sevmezsin bunun gerisi yok.
Hayvan düşmanlarını ise Allah ıslah etsin onların kalbine merhamet duygusu versin diyorum. klava:

ya zaten minik olanlar birinin pesine takılıyorsa amacı kendini sevdirmek oluyor:) korkanı gordugunde zaten en fazla sev bisi yapmaz denir yok korkuyorum dese alırım kucagıma uzaklasırım..buyuk kopeklerde zaten hic oralı olmaz kim kacıyo kim cıglık atıyo:) takmaz bile..hayvanlar insanlardan daha cok korkuyor durup duruken hayvanı rahatsız edenler iskence edenler vuranlar tas atanlar bu tarz insanlarla dolu ya..insanlara birsey yapmadıgı halde kopeklerden bu kadar korkuyolarsa hayvanlar gene iyi zarar vermiyo

evet canım.

zaten aşıları yapılmış evcillerin tüyleri kesinlikle zarar vermez.mesela toksoplazma da aşısı yapılmış hayvandan dolayı oluşmaz kesinlikle.

aynennn

evimde 7 tane kedim var

annem geldiğinde bunlar ne böyle falan gibilerinden birşeyler diyecek oldu diyemeden lafı ağzı tıkadım.annem bile olsa bu zihniyete saygı duymam ben de katılıyorum sana

maasallah bende cok seviyorum kedileri ya ne guseldir ev opuyorumnanaktan

maasallah bende cok seviyorum kedileri ya ne guseldir ev opuyorumnanaktan

evet ablaları 7 tane veledim var

bazen oyun oynarken birbirlerinin canlarını acıtıyolar bi gidiyorum allaaah birbirlerine girmişler :roflol:kim kimi dövüyo belli değil :roflol:

araya girelim derken eşim ve ben de savaş esiri oluyoruz yaralanıyoruz:roflol:

Zaten onlar da sevmeyenin peşine gitmezler. Bence de herşeye rağmen yinde de insanlardan umutlarını kaybetmediler.

Benim de en büyük hayalim bir çiftlik evim olsa bir sürü kedim köpeğim olsa bir şey istemem diyorum.
valla çok özeniyorum. Allah sizleri ayırmasın:Saruboceq:

Ne güzel ne kalabalık bi evin var:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…