Ben ülkede tacizci yok demiyorum bu tarz konu açan üyeleri iyi tanıyorum. Bizde began vardı mesela. Devlet dairesine gittiğinde genç erkeklerin kocasının yanında soyunup kaslarını göstererek onu baştan çıkarmaya çalıştığını iddia ederdi. Sonra nickini hatırlamadığım başka bir üye daha vardı, çocuğunu okula götürürken servisçisinden okul müdürüne ayak üstü herkes onu tavlamaya çalışırdı falan. Daha bugün üye olmuşsunuz zannetmiyorum bu tarz üye profilini anlayacağınızı.
Hiç görmedim. Ne yazıyor peki bilginiz var mı?Türkiye'ye gelen kadın turistlere tacizciler konusunda bilgilendirme broşürü dağıtılıyor. Maalesef bu bizim acı bir gerçeğimiz
Dik dik bakar gözünü benden ayırana kadar bakmaya devam ederim ben genelde. Eğer yakınımdaysa da hayırdır tanıdık mıyım tanışıyor muyuz diye laf atarım. Zaten genelde utanıp kafasını çevirir ilgili kişi. Hep böyle oldu şimdiye kadar. Bir de bu soruları kalabalıkta herkesin duyabileceği şekilde, yüksek sesle söylüyorum ki rahatsız edildiğim anlaşılsın.Sanırım yaşamayan pek yoktur. Yolda yürürken karşı cins bazen böyle süzüyor uzun uzun. Hayır öyle açık filan da giyinmiyorum diz hizasının üstünde değildir. ( açık giyinene baksınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın )
Hani bir iki kaçamak bakışı anlarsın da bazen bildiğin focuslanıyor.
Ters ters bakarak tepki veriyorum genelde. Sesli tepki vermiyorum çünkü haklıymış gibi üste çıkmaya çalışılırsa, bu sefer başımı belaya sokarım diye çekiniyorum. En sevmediğim şeydir haksızken üste çıkan insanlar.
Gruptan ayrılmayın, sizle konuşan erkeklere cevap vermeyin falan böyle şeylerHiç görmedim. Ne yazıyor peki bilginiz var mı?
bnde tam bunu yazcaktim vallahi sen bakmadiktan sonra nerden gorceksinki baktigini bn onume bakip giderim kim bana bakmis bakmamis hic gormem yani karsidaki kisi uzuuun uzuuun baktigini nerden gorduki demekki konu sahibide uzuuun uzuuun bakmiski gormus yani bilemedim buda benim düşuncemYolda yururken nasil uzun uuuzzuunn süzecek ki gecip gidiyorsun. Arkandan gelen süzse göremezsin karsidan gelen de zaten uzun bakamaz geçer gidersiniz. Yani siz bakiyorsunuz ki goruyorsunuz karsi tarafta siz baktiginiz icin bakmayi surduuruyor olabilir.
Yolda veya oturudgum yerde ben de insanlarla goz goze geliyorum ama bakiyor mu diye ikide bir kontrol etmedigim icin bakiyorsa da bilemiyorum yani zaten yoldan gecen baktiysa da bundan ne cikar bilemedim.
Eğer baktığını fark edersem ne bakıyorsun bok mu var diye sesimi yukseltiyorum.Sanırım yaşamayan pek yoktur. Yolda yürürken karşı cins bazen böyle süzüyor uzun uzun. Hayır öyle açık filan da giyinmiyorum diz hizasının üstünde değildir. ( açık giyinene baksınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın )
Ters ters bakarak tepki veriyorum genelde. Sesli tepki vermiyorum çünkü haklıymış gibi üste çıkmaya çalışılırsa, bu sefer başımı belaya sokarım diye çekiniyorum. En sevmediğim şeydir haksızken üste çıkan insanlar.
Hissediyor insan ya o enerji akıyor böyle oluk olukbnde tam bunu yazcaktim vallahi sen bakmadiktan sonra nerden gorceksinki baktigini bn onume bakip giderim kim bana bakmis bakmamis hic gormem yani karsidaki kisi uzuuun uzuuun baktigini nerden gorduki demekki konu sahibide uzuuun uzuuun bakmiski gormus yani bilemedim buda
Hayrola tren mi geçiyo derdimSanırım yaşamayan pek yoktur. Yolda yürürken karşı cins bazen böyle süzüyor uzun uzun. Hayır öyle açık filan da giyinmiyorum diz hizasının üstünde değildir. ( açık giyinene baksınlar demiyorum yanlış anlaşılmasın )
işte insan tepki verip vermeme konusunda kararsız kalıyor. Zira karşıdan daha yüzsüzce bir cevap gelebilir.Hayrola tren mi geçiyo derdim
Ben birisine böyle demiştim bana terbiyesileşme diye cvp vermişti kendi yaptığı ne oluyosa birde evliydiişte insan tepki verip vermeme konusunda kararsız kalıyor. Zira karşıdan daha yüzsüzce bir cevap gelebilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?