Yolda böyle uzun uzun süzenlere karşı tepkiniz ne oluyor

Ben de senin gibi konulara salça olup sırf laf dalaşı için yorum yazanları tanıyorum diyim o zaman. Nerden tanıyorsun? Ne olaylar yaşadığımı nerden biliyorsun? Gelin güvey olduğumu düşünüyorsan konuda ne işin var?

Dik dik bakar gözünü benden ayırana kadar bakmaya devam ederim ben genelde. Eğer yakınımdaysa da hayırdır tanıdık mıyım tanışıyor muyuz diye laf atarım. Zaten genelde utanıp kafasını çevirir ilgili kişi. Hep böyle oldu şimdiye kadar. Bir de bu soruları kalabalıkta herkesin duyabileceği şekilde, yüksek sesle söylüyorum ki rahatsız edildiğim anlaşılsın.

Yolda yururken nasil uzun uuuzzuunn süzecek ki gecip gidiyorsun. Arkandan gelen süzse göremezsin karsidan gelen de zaten uzun bakamaz geçer gidersiniz. Yani siz bakiyorsunuz ki goruyorsunuz karsi tarafta siz baktiginiz icin bakmayi surduuruyor olabilir.

Yolda veya oturudgum yerde ben de insanlarla goz goze geliyorum ama bakiyor mu diye ikide bir kontrol etmedigim icin bakiyorsa da bilemiyorum yani zaten yoldan gecen baktiysa da bundan ne cikar bilemedim.

bnde tam bunu yazcaktim vallahi sen bakmadiktan sonra nerden gorceksinki baktigini bn onume bakip giderim kim bana bakmis bakmamis hic gormem yani karsidaki kisi uzuuun uzuuun baktigini nerden gorduki demekki konu sahibide uzuuun uzuuun bakmiski gormus yani bilemedim buda benim düşuncem

Gözünün içine içine bakarım devam edersen dalacam ağzını burnunu kıracam der gibi
Kaçırıyorlar o zaman bakışlarını

Eğer baktığını fark edersem ne bakıyorsun bok mu var diye sesimi yukseltiyorum.

Hissediyor insan ya o enerji akıyor böyle oluk oluk

Yıllar önce yazın Istanbul'daydım. Beyazıt'dan Eminönü'ne yüreyecektim. Hanzonun teki peşime takıldı. Dükkanlara girip vakit geçirdim ama dışarıda bekledi. Bir türlü kurtulamadım. Eminönüne gelince orda bekleyen bir polis arabası gördüm. Takip edene çaktırmadan onların yanına gidip şikayet ettim. Hemen arabaya aldılar. O gün çok mutlu olmuştum

Sokakta hiç dikkat etmem. Farketsem bile hızlı hızlı giderim. Yıllar önce bi kere dolmuşta yanımda oturan bi öküz gözünü dikip baştan aşağı süzmüştü. Kış günü üstümde kalın mont atkı vs hayır neye bakıyorsun mal. Neyse kulaklık takıp cama döndüm falan ama asla kafasını çevirmeden beni süzüyo. En son dayanamadım ne bakıyorsun dedim. Bakamam mı falan diyo. Dedim sapık mısın bakamazsın. Biraz bağırdım. Rezil oldu ve dolmuştan indi. Ha ama şimdiki aklım olsa sesimi çıkarmazdım. Allah korusun ne manyaklar var. Hiçbi tepki vermeden ortamı terkedin geçin. Bu arada dolmuştaki bi kişi de çıkıp benim tepkime karşılık kızı ne rahatsız ediyosun demedi. Öyle mal mal baktılar sadece. Bi daha Allah korusun ama sözlü ya da fiziksel taciz olmadığı sürece sesimi çıkarmam görmezden gelirim muhtemelen. Allah yaşatmasın.

Ben çok baktınız birine mi benzettiniz diyorum ama zaten bana pek öyle bakan olmuyor gerçekten birine benzetmiş de bakmış da olabilir

Gençken çok rahatsız olurdum da şimdi bakıldığımda acaba ne kadar kiloluyum ne kadar cirkinim diye mi bakıyorlar diye düşünüyorum çünkü iki kişiye gerçekten çok bakılır çok güzel ve baya cirkin kadinlara

Ben öldürüyorum genelde. Size de ayrıntılı bir tarif verebilirim isterseniz...

Komşunun oğlu ne yapıyor hala senin çaya şeker atmana gerek yok sen kendin şekersin falan diyor mu yoksa haddini bildirdiniz mi bacaksızın?

Hayrola tren mi geçiyo derdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…