Yolda arabayla tanışma , kahve içme teklifi edenler

Bu o üyemiii ?

zaten kadin saftır, kanmak istiyordur dedim.
yalnizdir, yillardir hicbir erkek hoşlantisini iletmemistir, adami begenmistir falan. olur yani oyle bir tanismayi reddetse buraya yazsa anlarim.
bence camdan "gel kahve icelim" diye cagirmasi daha igrenc

* zamaninda metrobuste biriyle bakismistim, ayni duraktan inmiştik, sonra pesimden geldi beraber yürüdük falan. flort gibi başladı sonra arkadas olduk operaya falan gittik hala instamda ekli.
biriyle de turisttim, donutcu doluydu masasina oturmustum, sonra sohbet ettik, beraber kalktik, beraber gezdik, az romans da yasadik:) gece otobusum vardi kalkana kadar da eslik etti sagolsun.
yani cok alakasiz yerlerde baslayan cok sacma hikayeler var hayatımda. insanlik hali, ne zaman nerede kimle tanisacagin ve o kisinin hayatinda nasil bir yer isgal edecegini bilemezsin.
ama eskort gibi de arabadan seslenen adami kabul etmezsin.
arada fark var

İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz, arabadan sarkıp kahve içelim diyen biri iğrenç ötesi

Şimdi sen yazınca düşündüm sana benzer tanışma hikayem var mı diye yok

İkimizde aynı şeyi düşünüyoruz, arabadan sarkıp kahve içelim diyen biri iğrenç ötesi

Şimdi sen yazınca düşündüm sana benzer tanışma hikayem var mı diye yok
benim hikayelerimin hepsi sacma. atmden trene, yol sormusken "gostereyim" diye gelip tüm güne eslik edenden asansöre hep tanisma hikayelerim sacma sapan. bir tane bile arkadasimin arkadasi/ sinif arkadaşım/ eski bir arkadastan florte dönme yok hayatimda. daha da olmaz zaten romans defterimi kapattım. ama o defteri kapattigim insanla bile tanismam sacma alalasiz tesaduflerden ibaret

Ortalık kötü ben çok korkuyorum kazık kadar kadın oldum hala arkama bakarak yürüyorum ülkede sapıktan bol ne var ki. Sabah erken saatte yola çıkmam lazım anksiyetem tuttu şimdiden, ülke gündemi beni mahvediyor

Nerde yaşıyorsunuz çok merak ettim? Şu an doğudayız ve burda çok bakarlar ama daha birileri durupta böyle teklifte bunlunmadı, deli cesareti.

Ahahaha bende benzer birşey yaşamıştım üniversite döneminde. Lenslerimi takmayi unuttuğum bir gün babam gelip alacaktı beni tren istasyonundan. O gün hem lensleri takmamistim hemde çok yorgundum babamın arabasına benzettigim bir arabanın kapisini açıp arka koltuğa oturdum etrafıma bakmadan. Sonra bir gariplik olduğunu sezdim ve kafamı kaldırdığımda yanımdaki zenci ve öndeki iki zencinin dönüp gülerek bana baktığını farkettim. Bizimle takılmak istermisin demeleriyle arabadan firlamam bir oldu

Kızlar merhaba yolda, bir yerlere giderken ben yaya halinde arabada birileri soru sorup, kahve içme teklifi ediyorlar ben de hepsini reddediyorum. Hep kötü niyetli geliyorlar nedense bilmiyorum sizce de öyle mi?
Bugun sana yapan yarın baskasına da yapar tabiki iyi niyetli bir davranış değil

Çölde kutup ayısı misali birde zenci bulmuşsun ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…