- 27 Şubat 2012
- 14.569
- 24.399
- 598
- Konu Sahibi Hayallerdeyim
Arabayla geçerken 2 saniye gördüğü kadından etkilenir mi bir erkek bilemedim ama yolda giden kadına laf atıp bişeyler içmeyi teklif eden bana göre sapıktır. Otobüs durağında otobüs beklerken olsa daha cazip gelebilirdi mesela. İlk yazdığın ihtimal de olabilirdi beeelki, ama yolda soru sorup teklif etmek ,soruyuda bilmediklerinden değil maksat asılmak işte. Hayır ben meselenin mesele haline getirilip ciddi ciddi sorulmasındayım aslında.su senaryoya okeyim bak adam yolda görür bir anda cok etkilenir, ruyalarimda görmüştüm bu kizi moduna falan girer hemen parkeder, peşinden gelip kibar bir dille ifade eder. dersin ki "aaa belki de cidden öyledir" kanarsin falan, bir kahve icersin belki. oyle olsa valla kiz sansini denemek istemistir derim. ya da kiz reddedip "bulusmamakla hata mi ettim" dese anlayabilirim, gururu oksanmistir - adam aklina girmistir vs.
ama düşünsene yolda gidiyorsun, sirf arkadan kalcani gördü kadin olduguni anladi diye bir araba yanasip cami aciyor "gel kahve icelim" diyor camin ote yanindan. sen de "arabasina binmemekle hata mi ettim" diyorsun. bu hepten sacma