Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

Ama bak bir de şu var ki; birini unutmak için sırf seni seviyor diye bir başkasına gitmek de doğru değil canım. Hoşlanmayla olacak iş değil ki aşk. İnşaallah mutlu olursun ama ben olsam denemezdim Ahmet'i. Hayırlısı olsun.

kalbin seçimi acı veriyor, aklın seçimi mutsuzluk...

burç konusuna gelınce; bazı özelliklerini tasıyabılır, ama karakterde bıtıyor her şey.

hem aşk ileride mutlu etmeyebılır senı
bir bakarsın '' bu muydu o delı gıbı aşık oldugum okan? '' dersın kendıne. okan senı sevmedıgı ıcın ondan vazgecemıyorsun
zaten aşk, kavusamayınca degerlı oluyor hep :) ondan aklın hep o öküz okanda...

bence bu çocuga karsı boşşan bunu da tercıh etme
dunyada son kalan erkek bu degıl ya:34:

kalbin seçimi acı veriyor, aklın seçimi mutsuzluk...

burç konusuna gelınce; bazı özelliklerini tasıyabılır, ama karakterde bıtıyor her şey.

hem aşk ileride mutlu etmeyebılır senı
bir bakarsın '' bu muydu o delı gıbı aşık oldugum okan? '' dersın kendıne. okan senı sevmedıgı ıcın ondan vazgecemıyorsun
zaten aşk, kavusamayınca degerlı oluyor hep :) ondan aklın hep o öküz okanda...

bence bu çocuga karsı boşşan bunu da tercıh etme
dunyada son kalan erkek bu degıl ya:34:

Boş sayılmam kuzummm :) Dediğin çok doğru. Aslında Ahmet'te tamamen akıl da yok kalp de biraz evet diyor :)

Ama bak bir de şu var ki; birini unutmak için sırf seni seviyor diye bir başkasına gitmek de doğru değil canım. Hoşlanmayla olacak iş değil ki aşk. İnşaallah mutlu olursun ama ben olsam denemezdim Ahmet'i. Hayırlısı olsun.

Amin canım inşallah hayırlısı olsun. Karşılaşmayı bekliyorum bakalım kalbim çarpacak mı :)

Boş sayılmam kuzummm :) Dediğin çok doğru. Aslında Ahmet'te tamamen akıl da yok kalp de biraz evet diyor :)
en önemlisi kalbın sesı :) madem boş degılsın
bıraz vakıt gecırın :) eger gercekten onunla gezmek, muhabbet etmek hosuna gıderse ben varım dersın :1:

Okanı unutamıyorum çünkü mutsuzum ama beni mutlu eden biri olursa belki de unuturum diye düşünüyorum. Teşekkür ederim gönül çok doğru tespitler.

hayatın akışıyla olacaktır inşallah mutluluğunuz, sizin istemeniz, zorlamanızla da.. Okan bir yanılma olabilir dediğimiz/dediğiniz gibi ki yüksek ihtimalle öyle. rica ederim her şey güzel olur umarım.

hayatın akışıyla olacaktır inşallah mutluluğunuz, sizin istemeniz, zorlamanızla da.. Okan bir yanılma olabilir dediğimiz/dediğiniz gibi ki yüksek ihtimalle öyle. rica ederim her şey güzel olur umarım.

Amin. Hepimiz için güzel olsun :) Okan benim için bir saplantı farkında olup da farkında olmayı reddettiğim bir gerçek.

Bilmiyorum belki yaşım daha baya küçük diye bana öyle geldi ama bana Ahmet'in senin Okan'ı sevişini sevdim demesi bana rahatsızlık vermiyor.Sizin Okan'ı aşkla anlatmanız, karşılıksız olsa bile ona bu şekilde bağlanmanız Ahmet'i size çekmiş olabilir.Yani sevginizin saflığı ona güzel gelmiş olabilir.Bir gün aynı aşkla onu sevebileceğinizi hayal etmiş bile olabilir.Bilemiyorum ama bence Okan'ı unutmak en iyisi.Ahmet'i de tanımaya çalışıp ona göre hareket edebilirsiniz bence...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şekerim önsezilerine güven. Balıktan bişey olmaz diye hissediyorsan olmaz. Belli küçük hissediyorsun, şansını zorlama, mutsuz olma.

Bence bir seyi secmek zorunda hissetmen ilginc istemiyorsan ahmetten hoslanmiyorsan evet deme elbet okani unutturacak biri de cikar tekrar asik olarak baslayacagin :)

Bence bir seyi secmek zorunda hissetmen ilginc istemiyorsan ahmetten hoslanmiyorsan evet deme elbet okani unutturacak biri de cikar tekrar asik olarak baslayacagin :)

Yok bir şeyi seçmeye zorunda hissetmek değil .
Hiç hoşlanmasaydım neden seçeyim mi diye sorayım ki?
Benim ztn midem almaz. Ama soruyorken denemeye değer bence yavaş yavaş.
Sonradan aşka dönen hoşlantılar çok var. Ben de boş değilim değerlendirmek istedim. Kimse den hoşlanamıyorken ondan hoşlanabilmek benim için mucize.

Yok bir şeyi seçmeye zorunda hissetmek değil .
Hiç hoşlanmasaydım neden seçeyim mi diye sorayım ki?
Benim ztn midem almaz. Ama soruyorken denemeye değer bence yavaş yavaş.
Sonradan aşka dönen hoşlantılar çok var. Ben de boş değilim değerlendirmek istedim. Kimse den hoşlanamıyorken ondan hoşlanabilmek benim için mucize.

Bu da soru mu kiz o zaman tabii ki de bir denemelisin! :) hem inan okanla olacagi varsa sen ahmetle denesen de olur ileride bence ahmete bir sans ver :) belki daha cok seveceksin tanidikca ve iyi ki diyeceksin belli olmaz

Okandan uzak dur, kaderin onla birlikte olan kızlar gibi mi olsun

Ahmetle hemen sevgili de olma bence,arkadaş ol. Aşık olursan arkadaşken de olursun " acaba"larla uğraşmazsın

Konuyu okumadım
yazı stılınden oturu , halbukı merak ettım ama
duygularıma yenık dusmedım o yol ayrımına kadar geldıysen ben hiç denenmemiş olanı secerdım dıyorum

Bence Okan'dan uzak durmalısın..
Ahmet konusuna değinmiyorum çünkü "ne güzel seviyordun Okan'ı vs.." Bana saçma geldi açıkcası.
Birde yazı tipimden ötürü okurken gözlerim ağrıdı.

Arkadaşlar merhaba. Söz vermiştim ama sözümü bozuyorum. Buraya yazmayacaktım ne olursa olsun. Yazmaya karar verdim.
Ben geçen ekimde arkadaş ortamında bi çocukla tanıştım. Ama bir kere görüştük. İsmi Ahmet.
Benden hoşlanmış bu zamana kdr takip etmiş ama ben twitterdan başkasını sevdiğime dair şeyler yazdığım için hep geri durmuş.
Tabi bir de balık burcu olayı var. Eski sevgilim balık burcu. Bu çocuk da öyle. Hem de bir gün sonra doğumlu.
Ben ve 5 yakın arkadaşımında hayatından balık burcu geçti ve nefret ettik. Heopsi aynı idi ya bir tanesi bile farklı değildi. Karaktersizdi hepsi.
Şimdi benim bu çocuğa böyle bi ön yargım var, biri olcaksa balık olmasın aman derdim. Derdik.
Sonra ben başkasını seviyorum bilenler bilir. Ama onunla olmamız imkansız çünkü hayatında başkası var. Ben de gidip ayartacak bi tip olmaadığıma göre.
O da kızı bırakıp bana gelemez. Gelse bile karakterlerimiz çok zıt. O eski sevgilisini bile unutmamış hala ona laf saydıran biri. Şuan sevgilisi varken yani.
Yani geçmişi kirli ve şuanki kızı aldatıyor hep biliyorum. Yalan da söylüyor işine gelince. Güvenemem ona . Hep bi acaba ne yapıyor nerde ne haltlar yiyor düşüncesi olur bende. Biz onla olsak bile hayatım hep şüphe içinde geçecek. Bunları mantığım söylüyor tabi.
Kalbime gelirse ben ona resmen aşığım. Her şeyi ile hem de.
Ama hayat öyle geçmez.
Dün Ahmet ilk defa bana açıldı . Daha önce birkaç kere bir mevzu ile ilgili yardım etmişti.
Bana öyle güzel şeyler söyledi ki... Öyle mutlu etti ki sözleriyle "ben ya dedim bennn... beni biri böyle uzaktan nasıl sevmiş olabilir?"
Ki ben o gün tanıştığımız masada Okan'ı anlatıyordum kız arkadaşlarıma. Ahmet de benim Okan'ı böylesine masum ve temiz sevebilme halimi sevmiş.
Yani ne bileyim. Çekingen biraz ve fazla duygusal, düşünceli. Ama dün resmen ağlama krizine girdim.
Çünkü bn şuan yol ayrımındayım. Ya kalbimi seçip Olacağı bile belli olmayan güvenmediğim adam Okan'ı beklemeye devam edeceğim saf saf.
Ya da Ahmet'i seçip mantıkla başlayıp sevebilme ihtimalimi değerlendiricem. Ki aslında onu ilk gördüğümde ben de birazcık hoşlanmıştım.
Çok tatlı gülüyor gözleri ışıl ışıl diye düşünmüştüm.
Şimdi ben ne yapayım? çok korkuyorum ya. Bana o kadar güzel seyler söyledi kii... Bünye öküzlere alışkın olduğundan inanamadım.
Acaba gerçekte ne düşünüyor? Ne zaman değişecek diye insan ilk günden düşünür mü ?!!!!
Ağla ağla hal oldum.
Ben hayatıma devam etmek istiyorum ama Okan'dan vazgeçmek de beni kahrediyor.
Okan beni, benim onu sevdiğim umursadığım gibi bile sevmiyor ki .. Sevse eski sevgilisini düşünmez.Şuandaki sevgilisini bile sevmiyor işte bu yüzden.
Ben ne yapayım bu yol ayrımında ? Başka birine şans verip hayatıma yeniden başka biriyle başlayayım mı?
25 yaşıma gircem eylülde. Hayat geçiyor. Daha ne kadar Okan'ı ayrılırda gelir belki diye bekleyebilirim ki ?

Hayatta her zaman seni sevene sana değer kıymet verene git her zaman daha çok değerli olur sevgi görürsün aşk bir zaman sonra gerçekten bitiyor yerine sevgi kalıyor senin yerinde olsam beni seven bana değer veren adam ile hayatıma yoluma devam ederdim :16::16:

mantık daıma doğruyu gösterir.
Kalbınle karar verırsen yanılırsın.
ilerde ah dememek için mantıklı olmayı seç bence.:42:

Yaşın 25, o kadar gençsin ki...
Hayatında biri olmak zorunda değil
Hele de eski ilişkine tanık olmuş biri, bu her zaman ayağına dolanır hiç unutma
Okan'ın zaten düşünülecek bir tarafı yok, cevapları kendin vermişsin
Başka ufuklara bak
Hiç bir şeye geç kalmış değilsin, kendine biraz zaman ver
Aklın biri ile meşgulken diğerine başlama
Hayatını ilişkiler yumağı haline getirme
Baştan başla, sağlam başla

illa biriyle olmak zorunda mısın Sorch? Sevdiğin adamın tüm kötü özelliklerini yamzışsın? ama buna rağmen seviyorum diyosun. sanki kendini şartlandırmışsın. yazdığın o özellikleri tekrar tekrar oku bi lütfen, soğut kendini ona karşı, aşk sandığın şeyin seni esir almasına izin verme. sen kişilere değil aşık olma duygusuna aşıksın sanırım. biz kadınlar çoğu zaman kafamızda bir prens yaratır onu hoşlandığımız adama giydirmeye çalışırız. bence boşver gitsin ikisinide . emin olmadığın duyguların peşinde koşmaktansa tek başına kendinden emin ol yeter....

Back