Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

Kendimden izler bulduğum konulara yorum yapmadan edemiyorum
Aynı hisleri yaşadım takıntılı olduğum fakat geride bıraktığım bir eski sevgili yüzünden önüme çıkan herkesi reddedişim
Eskisiyle olamayacağını bildiğim halde onu unutmanın ağırlığı yeni birine evet diyememek
Basit gibi görünse de çok zor

Benim fikrim Okanı evet geride bırakmalısın Ahmet'e şans vermelisin
Neden vermelisin biliyomusun hoşlandığın için
Benim karşıma çokta hoşlandığım biri çıkmadı çünkü artık yeter modundayım biri çıksın istiyorum bende
Bu fırsatı kaçırma korkularını da iyi anlıyorum ama onlarla yüzleşmen gerek bi yerlerden başlaman gerek
Daha ne kadar hayatı erteleyebilirsin ki Okan yüzünden
Şans ver ama kapılmadan tanıyarak güzel bir ilişki yaşarsın belki de kim bilir

Ben de birini istiyordum ama hoşlandığım kişi çıkmamıştı karşıma ve o yüzden değerlendirmek istiyorum. Hoşlandıysam ilerisi olabilir gibi geliyor.
:) Teşekkür ederim Cecenn'im :)
Yani hiç beklemediğim bir anda oldu. Çok güzel rüyalar görüyordum resmen çıktı.

Ahmeti zamanla sevebilecegini dusunuyorsan bi dene bence ama yok hic isinamam gibi diyorsan ahmetide digerini de birak uzaklas yeni bir yol ciz kendine :)

İlk başlarda gider, ama aklına bir süre sonra yine gelir. Eğer kendine güveniyorsan dene. Gelişmeleri bekliyorum :)

Buluşunca yazıcam buraya :)
Dünden beri konuşuyoruz. Hemen buluşamadık çünkü burada değil :)
Bugün buluşmak istedi ama babalar günü diye reddettim. Yarın ve sonraki bir kaç gün de burada olmayacak .
Kendime güveniyorum aslında hihi.

Ahmeti zamanla sevebilecegini dusunuyorsan bi dene bence ama yok hic isinamam gibi diyorsan ahmetide digerini de birak uzaklas yeni bir yol ciz kendine :)

Zamanla sevebileceğimi düşünüyorum :) Teşekkür ederim yorumun içinnnn.....

Ben de birini istiyordum ama hoşlandığım kişi çıkmamıştı karşıma ve o yüzden değerlendirmek istiyorum. Hoşlandıysam ilerisi olabilir gibi geliyor.
:) Teşekkür ederim Cecenn'im :)
Yani hiç beklemediğim bir anda oldu. Çok güzel rüyalar görüyordum resmen çıktı.

Ufff Sorcha benim karşımada çıksa keşke artık
Unuttum diyorsun sonra yine anılar basıyor eskisiyle ilgili(tabi onun geri dönüşleri etkili bu konuda)
Uzun zaman da yalnız kalınca çekilmez oluyor
Benim 3 yılı geçti mesela
Yalnızlık zor azizim :31: :)))

Konuyu okurken 16 yaş sendromu yaşayan bir ergen konusu yine diye düşündüm. Sonda 25 yaşı görünce şok oldum. Ben burda ergenlikten çıkamamış 3 koca insan gördüm.

Okan, hayatını yaşayan serseri. Bir gün onla bir gün bunla. Eski sevgili derin yara bırakmış. Çok aşık olmadığı, hakkından gelecek dominant bir kızla karşılaşmadığı sürece adam olmaz.

Ahmet, duygusallığın fazla dibine vurmuş. Sırf sevmek istediği için seni sevdiğini sanıyor. Hangi aklı başında erkek bir kızın başkasını sevmesinden etkilenir ki?

Ve konu sahibi, çok kolay karar verilebilecek bir konuda bile kararsız kalmışsın. Yalnız olduğunu düşünüyorsun, hayatında birinin olmasını istiyorsun. Belki buna ihtiyacın var. Ama aşık falan değilsin. Sadece boşluktasın. Sırf içindeki boşluğu doldurabilmek için okana aşık olduğunu düşünüyorsun. Bazı arkadaşların dediği gibi 25 yaş çok küçük bir yaş değil. Doğru kararlar verebilecek, hayatta yolunu çizebilecek yaştasın. Artık at şu ergen ruh halini üzerinden. Ve ne birini üz, ne de sen üzül.

Ergence bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum . Teşekkürler . Şok olacak bir şey yok. Ben de böyle yaklaşanlara şok oluyorum. Siz çok mükemmel duygular yaşıyorsunuz herhalde. Kafanız hiç karışmadan. Ne mutluuuu .... Ne kadar olgunca aman Allah.

Buluşunca yazıcam buraya :)
Dünden beri konuşuyoruz. Hemen buluşamadık çünkü burada değil :)
Bugün buluşmak istedi ama babalar günü diye reddettim. Yarın ve sonraki bir kaç gün de burada olmayacak .
Kendime güveniyorum aslında hihi.

O zaman bize hayırlısı dilemek düşer. İnşallah mutlu olursun :)

Arkadaşlar merhaba. Söz vermiştim ama sözümü bozuyorum. Buraya yazmayacaktım ne olursa olsun. Yazmaya karar verdim.
Ben geçen ekimde arkadaş ortamında bi çocukla tanıştım. Ama bir kere görüştük. İsmi Ahmet.
Benden hoşlanmış bu zamana kdr takip etmiş ama ben twitterdan başkasını sevdiğime dair şeyler yazdığım için hep geri durmuş.
Tabi bir de balık burcu olayı var. Eski sevgilim balık burcu. Bu çocuk da öyle. Hem de bir gün sonra doğumlu.
Ben ve 5 yakın arkadaşımında hayatından balık burcu geçti ve nefret ettik. Heopsi aynı idi ya bir tanesi bile farklı değildi. Karaktersizdi hepsi.
Şimdi benim bu çocuğa böyle bi ön yargım var, biri olcaksa balık olmasın aman derdim. Derdik.
Sonra ben başkasını seviyorum bilenler bilir. Ama onunla olmamız imkansız çünkü hayatında başkası var. Ben de gidip ayartacak bi tip olmaadığıma göre.
O da kızı bırakıp bana gelemez. Gelse bile karakterlerimiz çok zıt. O eski sevgilisini bile unutmamış hala ona laf saydıran biri. Şuan sevgilisi varken yani.
Yani geçmişi kirli ve şuanki kızı aldatıyor hep biliyorum. Yalan da söylüyor işine gelince. Güvenemem ona . Hep bi acaba ne yapıyor nerde ne haltlar yiyor düşüncesi olur bende. Biz onla olsak bile hayatım hep şüphe içinde geçecek. Bunları mantığım söylüyor tabi.
Kalbime gelirse ben ona resmen aşığım. Her şeyi ile hem de.
Ama hayat öyle geçmez.
Dün Ahmet ilk defa bana açıldı . Daha önce birkaç kere bir mevzu ile ilgili yardım etmişti.
Bana öyle güzel şeyler söyledi ki... Öyle mutlu etti ki sözleriyle "ben ya dedim bennn... beni biri böyle uzaktan nasıl sevmiş olabilir?"
Ki ben o gün tanıştığımız masada Okan'ı anlatıyordum kız arkadaşlarıma. Ahmet de benim Okan'ı böylesine masum ve temiz sevebilme halimi sevmiş.
Yani ne bileyim. Çekingen biraz ve fazla duygusal, düşünceli. Ama dün resmen ağlama krizine girdim.
Çünkü bn şuan yol ayrımındayım. Ya kalbimi seçip Olacağı bile belli olmayan güvenmediğim adam Okan'ı beklemeye devam edeceğim saf saf.
Ya da Ahmet'i seçip mantıkla başlayıp sevebilme ihtimalimi değerlendiricem. Ki aslında onu ilk gördüğümde ben de birazcık hoşlanmıştım.
Çok tatlı gülüyor gözleri ışıl ışıl diye düşünmüştüm.
Şimdi ben ne yapayım? çok korkuyorum ya. Bana o kadar güzel seyler söyledi kii... Bünye öküzlere alışkın olduğundan inanamadım.
Acaba gerçekte ne düşünüyor? Ne zaman değişecek diye insan ilk günden düşünür mü ?!!!!
Ağla ağla hal oldum.
Ben hayatıma devam etmek istiyorum ama Okan'dan vazgeçmek de beni kahrediyor.
Okan beni, benim onu sevdiğim umursadığım gibi bile sevmiyor ki .. Sevse eski sevgilisini düşünmez.Şuandaki sevgilisini bile sevmiyor işte bu yüzden.
Ben ne yapayım bu yol ayrımında ? Başka birine şans verip hayatıma yeniden başka biriyle başlayayım mı?
25 yaşıma gircem eylülde. Hayat geçiyor. Daha ne kadar Okan'ı ayrılırda gelir belki diye bekleyebilirim ki ?

bence ikisi de değil. ikisiyle de olma. 25 yaş ne ki canım önüne gerçekten aşık olabileceğim birileri çıkabilir. hem sevmeyi hem sevilmeyi bekle.

aşık olmadığın biriyle zaman harcama onun da zamanını harcama.

illaki biriyle birlikte olmak zorunda değilsin. zamana bırak derim.

Ufff Sorcha benim karşımada çıksa keşke artık
Unuttum diyorsun sonra yine anılar basıyor eskisiyle ilgili(tabi onun geri dönüşleri etkili bu konuda)
Uzun zaman da yalnız kalınca çekilmez oluyor
Benim 3 yılı geçti mesela
Yalnızlık zor azizim :31: :)))

Belki de Okan'a yalnızlığımdan ötürü bu kadar tutuldum. Onu anlayacağım bu şans vermeyle aslında.
İnşallah bulursun Cecenn cidden kalbimden diliyorum bunu.
Ama beklemediğinde oluyor yine test ettim :)

bence ikisi de değil. ikisiyle de olma. 25 yaş ne ki canım önüne gerçekten aşık olabileceğim birileri çıkabilir. hem sevmeyi hem sevilmeyi bekle.

aşık olmadığın biriyle zaman harcama onun da zamanını harcama.

illaki biriyle birlikte olmak zorunda değilsin. zamana bırak derim.

Duygularımı görüşünce tartıcam aslında. İlk görüştüğümüzde etkilenmiştim. Hani tamamen sıfır değilim canım .
25 derken hani Okanı düşünerek geçen sürem için dedim . O süreme yazık yani demek istedim.
Yoksa ilişki için yaş önemli değil :)

Belki de Okan'a yalnızlığımdan ötürü bu kadar tutuldum. Onu anlayacağım bu şans vermeyle aslında.

O zaman gelişmelerden haberdar et olur mu güzel haberlerini bekliyorum :)

Ergence bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum . Teşekkürler . Şok olacak bir şey yok. Ben de böyle yaklaşanlara şok oluyorum. Siz çok mükemmel duygular yaşıyorsunuz herhalde. Kafanız hiç karışmadan. Ne mutluuuu .... Ne kadar olgunca aman Allah.

Yazdıkların baya belli ediyor olgun olduğunu cicim. Ayrıca birine şok olunmaz, bir olay karşısında şok olunabilir. Pohpohlayan cevaplar dışında bir yorum gelince rahatsız olmak neden acaba?

Yazdıkların baya belli ediyor olgun olduğunu cicim. Ayrıca birine şok olunmaz, bir olay karşısında şok olunabilir. Pohpohlayan cevaplar dışında bir yorum gelince rahatsız olmak neden acaba?

24 yıl yaşamışım türlü badireler atlatmışım sırf bir konudan ergence diye tanımlanıyorsam , bunu tanımlayana ben de olgun gözüyle pek bakmam.
Böyle yaklaşanlara şok olunur neden olunmasın. Algılarınızı genişletin biraz.
Cicini yiyim sana bişey olmasın. Düzgün adaplı konuş canımı ye.

Hayatta her şey insanlar için. Hayırlısını diliyorum sadece. Bir görüşüp kahve içmek onu anlamak istiyorum. İlgiye kendimi kaptıramıyorum zaten aslında çünkü güvensizliğimden mahvediyorum bu kaptırma hissini :)

biraz güvensizlik gerek..
bir üye de demiş başkası yüzünden hayatı ertelemeyin diye, değecek biri de değil. sürekli yaşadığınız bir durum da değil zaten bu hoşlanma..
öncelikle gerçekten hoşlanma olduğu için düşünüyorsunuz. ama bazı şeyleri daha iyi anlamanızı da sağlayacaktır muhtemelen.
yine de bu kişi olsa da olmasa da Okan'ı unutmaya çalışın derim...

24 yıl yaşamışım türlü badireler atlatmışım sırf bir konudan ergence diye tanımlanıyorsam , bunu tanımlayana ben de olgun gözüyle pek bakmam.
Böyle yaklaşanlara şok olunur neden olunmasın. Algılarınızı genişletin biraz.
Cicini yiyim sana bişey olmasın. Düzgün adaplı konuş canımı ye.

Adabımda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Gayet seviyeli konuşurum her türlü insanla. Aksine ben senin tarzını faLa laubali buldum. Ergen davranışların olmadığını da düzgün bir dille açıklayabilirdin. 24 yaşına kadar türlü badireler atlatmış olabilirsin ama ben bu konuda yazdıklarına göre yorum yaparım kusura bakma. Yorumumun arkasında durmam gerektiği de açıkça belli zaten. Gerekli durumlarda yanlış anlamışım deyip özür dilemeyi de bilirim ama şu durumda pek mümkün değil.

Adabımda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Gayet seviyeli konuşurum her türlü insanla. Aksine ben senin tarzını faLa laubali buldum. Ergen davranışların olmadığını da düzgün bir dille açıklayabilirdin. 24 yaşına kadar türlü badireler atlatmış olabilirsin ama ben bu konuda yazdıklarına göre yorum yaparım kusura bakma. Yorumumun arkasında durmam gerektiği de açıkça belli zaten. Gerekli durumlarda yanlış anlamışım deyip özür dilemeyi de bilirim ama şu durumda pek mümkün değil.

Valla kusura bakmayın. Ergence lafı gayeeet sinir bozucu. Bence bir daha düşünün. Gönül ilişkilerinin yaşı yoktur olgun bir insanın bunu bilmesi gerekir.
Dediğim gibi siz mükemmel kararlar verdiğiniz için olgun olabilirsiniz ne güzel. Demek ben o kadar iyi durumlar karşısında kalmadım.

biraz güvensizlik gerek..
bir üye de demiş başkası yüzünden hayatı ertelemeyin diye, değecek biri de değil. sürekli yaşadığınız bir durum da değil zaten bu hoşlanma..
öncelikle gerçekten hoşlanma olduğu için düşünüyorsunuz. ama bazı şeyleri daha iyi anlamanızı da sağlayacaktır muhtemelen.
yine de bu kişi olsa da olmasa da Okan'ı unutmaya çalışın derim...

Okanı unutamıyorum çünkü mutsuzum ama beni mutlu eden biri olursa belki de unuturum diye düşünüyorum. Teşekkür ederim gönül çok doğru tespitler.

Back