- 9 Haziran 2013
- 7.909
- 12.730
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen!
Benim başkasını sevdiğimi bildiği halde bana aşkını itiraf eden adama pek güvenemezdim sanırım.
Düşünsene senin kalbini başkasıyla paylaşmaya razı.
Yarın aynı gerekçeyle bana gelebilir diye düşünürdüm.
Aynen!
Benim başkasını sevdiğimi bildiği halde bana aşkını itiraf eden adama pek güvenemezdim sanırım.
Düşünsene senin kalbini başkasıyla paylaşmaya razı.
Yarın aynı gerekçeyle bana gelebilir diye düşünürdüm.
söylemek istediğim tam da bu;
"bir başkasını güzel seviyordun, çok iyisin, ben de seni sevdim" bence çok rahatsız edici...
bir de söylemek isterim " ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz" demiş atalarımız..
neyse yahu, hç tanımadığım bir adam üzerine amma konuştum, yeter...
Herkesin hayatında büyük aşklar olmuştur geçmişinde.
Oysa ben her yaşadığım her aşkın bir öncekinden büyük olduğuna inanırım.
Geçmişin eşelenmesinden çok rahatsız olurum.
Eeee şimdi bu Ahmet Okan'a olan aşkını tüm ayrıntısıyla biliyor.
Yani hayat tabii senin de ben istemem.
Okan'ı da istemezdim zaten.
Yok Laale . Bana sordu unuttun mu diye ? Ben de evet bitti gitti dedim. Ekimden yana çok zaman geçti. Uzaktan takip etmiş . Ben Okanla ilgili yazmayı bırakınca geldi . Ben onla olamam sevgilisi var ztn dedim. Sevgilisi olmasa da olma ztn olamazsın filan diye kızdı.
Bak canım bu diyaloglar da güzel değil bence.
-Eski sevgilini unuttun mu?
-tabiii
-heh zaten twitte onunla ilgili paylaşımları kesmenden anladım zaten..
Bak canım gerçekten yanlış anlamanı istemem. Sonuçta benim de hayatımdan milyon tane adam geçti.
Ama şimdiki "sevgilim geçen seneki aşk twitlerin bitince geldim" dese hoşuma gitmezdi.
Madem bir adım atıyorsunuz ne diye bunları konuşuyorsunuz?
Tüm ayrıntıya kadar bildiğini nereden çıkardınnn ? :) Öyle bir şey yok.
Sadece bu dialoglardan ibaret bir konuşma değil. Bana başkasını sevdiğimi düşündüğü için gelmediğini söylemişti ve balıklardan nefret ettiğim için.
Ben de unuttum onu dedim. İyi hissetsin diye. Öyle gelişen bir konuşma.
Eeee canım sen demedin mi twitlerini okuyormuş,senin Okan'ı sevmenin masumiyetini sevmiş diye...
Elbette mahremiyetinizi bilmez de duygularını biliyor be güzel kardeşim.
Sen bilirsin dediğim gibi hayat senin.
Çok çok mutlu ol inşallah.
yaş kaç canım ? soruna gelecek olursak kimle nerde mutluysan orda kal bence..
Kötü adam her daim caziptir. Bu böyle. Ama yanlış. Bir anlık heyecan o. Aşk değil inan bana. Ben de yaşadım zamanında çünkü. Şimdi hevesleniyorsun, için eriyor ama hepsi o kadar. "Deli bir heyecan" bu. Bence ahmet'i de hemen kabul etme, düşün. Ama şunu unutma, kabul etmek zorunda değilsin. Daha yaşın genç. Bu son şansınmış gibi konuşma lütfen. Daha nice iyi adamlar var bu dünyada.
Bence önüne bakmalısın. O karaktersiz şimdiki sevgilisinden ayrılsa sana dönse bile ona ne kadar güvenebilirsin ki ? Hep üzülmeye devam edersin. Kendine bunu yapma . Eğer azda olsa hoşlantı hissediyorsan ve seni mutlu edeceğine inanıyorsan bi şans ver Ahmet'e . Körü körüne sevmek tek başına bi işe yaramıyor maalesef. Sen ilgiye, sevgiye aç bi kızsın fazla duygusalsın. Bende senin gibiyim bu yüzden seni anlıyorum. Seni daha fazla yaralamalarına izin verme .