Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

Canım sadece şunu söyleyeceğim.
Seni sevmeyeni bal olsa da unut,
Seni seveni zehir olsa da yut..:31:

ben senin yerinde olsam aklımı dinlerim ve ahmetle yeni hayat kurma hayalleriyle yaşarım.onu sevmeye çalışırım,iyi yönlerini araştırırım.okanla mutlu son olamaz bence.bekle bekle nereye kadar.:34:

Aynen!
Benim başkasını sevdiğimi bildiği halde bana aşkını itiraf eden adama pek güvenemezdim sanırım.
Düşünsene senin kalbini başkasıyla paylaşmaya razı.
Yarın aynı gerekçeyle bana gelebilir diye düşünürdüm.

söylemek istediğim tam da bu;

"bir başkasını güzel seviyordun, çok iyisin, ben de seni sevdim" bence çok rahatsız edici...

bir de söylemek isterim " ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz" demiş atalarımız..

neyse yahu, hç tanımadığım bir adam üzerine amma konuştum, yeter...

Aynen!
Benim başkasını sevdiğimi bildiği halde bana aşkını itiraf eden adama pek güvenemezdim sanırım.
Düşünsene senin kalbini başkasıyla paylaşmaya razı.
Yarın aynı gerekçeyle bana gelebilir diye düşünürdüm.

Yok Laale . Bana sordu unuttun mu diye ? Ben de evet bitti gitti dedim. Ekimden yana çok zaman geçti. Uzaktan takip etmiş . Ben Okanla ilgili yazmayı bırakınca geldi . Ben onla olamam sevgilisi var ztn dedim. Sevgilisi olmasa da olma ztn olamazsın filan diye kızdı.

Herkesin hayatında büyük aşklar olmuştur geçmişinde.
Oysa ben her yaşadığım her aşkın bir öncekinden büyük olduğuna inanırım.
Geçmişin eşelenmesinden çok rahatsız olurum.
Eeee şimdi bu Ahmet Okan'a olan aşkını tüm ayrıntısıyla biliyor.
Yani hayat tabii senin de ben istemem.
Okan'ı da istemezdim zaten.

söylemek istediğim tam da bu;

"bir başkasını güzel seviyordun, çok iyisin, ben de seni sevdim" bence çok rahatsız edici...

bir de söylemek isterim " ainesi iştir kişinin lafa bakılmaz" demiş atalarımız..

neyse yahu, hç tanımadığım bir adam üzerine amma konuştum, yeter...

Ya evet, tanımadığınız halde şuan beni etkileyecek cümleler kuruyorsunuz ama saygı duyuyorum. Benim saf duygularımı sevmiş. Bence yanlış anladınız neyse. Elbet lafa bakılmaz. Ben de bakmıyorum zaten o açıdan sorun yok. Yaşayıp görücem. Ben de hoşlanmıştım. O yüzden acaba diye düşünüyorum.

Herkesin hayatında büyük aşklar olmuştur geçmişinde.
Oysa ben her yaşadığım her aşkın bir öncekinden büyük olduğuna inanırım.
Geçmişin eşelenmesinden çok rahatsız olurum.
Eeee şimdi bu Ahmet Okan'a olan aşkını tüm ayrıntısıyla biliyor.
Yani hayat tabii senin de ben istemem.
Okan'ı da istemezdim zaten.

Tüm ayrıntıya kadar bildiğini nereden çıkardınnn ? :) Öyle bir şey yok.

Yok Laale . Bana sordu unuttun mu diye ? Ben de evet bitti gitti dedim. Ekimden yana çok zaman geçti. Uzaktan takip etmiş . Ben Okanla ilgili yazmayı bırakınca geldi . Ben onla olamam sevgilisi var ztn dedim. Sevgilisi olmasa da olma ztn olamazsın filan diye kızdı.

Bak canım bu diyaloglar da güzel değil bence.
-Eski sevgilini unuttun mu?
-tabiii
-heh zaten twitte onunla ilgili paylaşımları kesmenden anladım zaten..

Bak canım gerçekten yanlış anlamanı istemem. Sonuçta benim de hayatımdan milyon tane adam geçti.
Ama şimdiki "sevgilim geçen seneki aşk twitlerin bitince geldim" dese hoşuma gitmezdi.
Madem bir adım atıyorsunuz ne diye bunları konuşuyorsunuz?

Bak canım bu diyaloglar da güzel değil bence.
-Eski sevgilini unuttun mu?
-tabiii
-heh zaten twitte onunla ilgili paylaşımları kesmenden anladım zaten..

Bak canım gerçekten yanlış anlamanı istemem. Sonuçta benim de hayatımdan milyon tane adam geçti.
Ama şimdiki "sevgilim geçen seneki aşk twitlerin bitince geldim" dese hoşuma gitmezdi.
Madem bir adım atıyorsunuz ne diye bunları konuşuyorsunuz?

Sadece bu dialoglardan ibaret bir konuşma değil. Bana başkasını sevdiğimi düşündüğü için gelmediğini söylemişti ve balıklardan nefret ettiğim için.
Ben de unuttum onu dedim. İyi hissetsin diye. Öyle gelişen bir konuşma.

Tüm ayrıntıya kadar bildiğini nereden çıkardınnn ? :) Öyle bir şey yok.

Eeee canım sen demedin mi twitlerini okuyormuş,senin Okan'ı sevmenin masumiyetini sevmiş diye...
Elbette mahremiyetinizi bilmez de duygularını biliyor be güzel kardeşim.
He biliyor hem de bildiğini dillendiriyor.
Bunları konuşmak çok anlamsız bence.

Son düzenleme:
evlenme kriterlerinin ilk sirasinda: karakter meselesi gelmeli.

simdi seviyorum saniyorsunuz, size karsi ilk hatasinda nefret etmeye basliyacaksiniz. karakterde olmadigina göre...
söyle dua etmeli belkide:

Allahim hakkimda hayirli olani gönlüme razi eyle,
gönlümde olani hakkimda hayirli eyle.
Amin

Sadece bu dialoglardan ibaret bir konuşma değil. Bana başkasını sevdiğimi düşündüğü için gelmediğini söylemişti ve balıklardan nefret ettiğim için.
Ben de unuttum onu dedim. İyi hissetsin diye. Öyle gelişen bir konuşma.

Sen bilirsin dediğim gibi hayat senin.
Çok çok mutlu ol inşallah.

Eeee canım sen demedin mi twitlerini okuyormuş,senin Okan'ı sevmenin masumiyetini sevmiş diye...
Elbette mahremiyetinizi bilmez de duygularını biliyor be güzel kardeşim.

Ama bu iyi bi ilişkiye engel mi ? Belki de bana unutturucak . Yaralarımı saracak olamaz mı ?
Yani ben çok biliyorum dostlukların aşka dönüşüp mutlu olduğunu. Ki onlar birbirlerinin sırlarını bile bilir.
Yani hani keşke bu kadar kesip atmasanız birden bire. Jeandarc ( isim yazılışını hatırlayamadım özür dilerim) da öyle birden kestirip attı. Hani kestirip atılcak mevzu değil bence. Bunla olmaz deyip geçilmez. Çünkü dialoğumuz süperdi.

Sen bilirsin dediğim gibi hayat senin.
Çok çok mutlu ol inşallah.

Aminnn beni yanlış anlama, kimse anlamasın nolur. Fikir alışverişi yapıyoruz sadece :) Seni severim de ztn. Sadece hemen kestirip atarsak haksızlık olur çünkü ben ona ısındım aslında . Sadece büyük aşkımdan vazgeçiyor olmak zor.
Ama onla yapamam biliyorum.

Herkese dönücem. Fakat şuan işlerim de var tek tük dönebiliyorum arkadaşlar.

Kötü adam her daim caziptir. Bu böyle. Ama yanlış. Bir anlık heyecan o. Aşk değil inan bana. Ben de yaşadım zamanında çünkü. Şimdi hevesleniyorsun, için eriyor ama hepsi o kadar. "Deli bir heyecan" bu. Bence ahmet'i de hemen kabul etme, düşün. Ama şunu unutma, kabul etmek zorunda değilsin. Daha yaşın genç. Bu son şansınmış gibi konuşma lütfen. Daha nice iyi adamlar var bu dünyada.

Aynen Okan konusunda ben de bazen böyle düşünüyorum. Ulaşamadığım için aşk gibi geldiğini.
Ahmet konusunda da hemen sevgili olmak istemediğimi söylemedim daha ama söyleyeceğim :)

Bence önüne bakmalısın. O karaktersiz şimdiki sevgilisinden ayrılsa sana dönse bile ona ne kadar güvenebilirsin ki ? Hep üzülmeye devam edersin. Kendine bunu yapma . Eğer azda olsa hoşlantı hissediyorsan ve seni mutlu edeceğine inanıyorsan bi şans ver Ahmet'e . Körü körüne sevmek tek başına bi işe yaramıyor maalesef. Sen ilgiye, sevgiye aç bi kızsın fazla duygusalsın. Bende senin gibiyim bu yüzden seni anlıyorum. Seni daha fazla yaralamalarına izin verme .

Ahmet'e şans vericem çünkü istiyorum. İlk yanyana oturduğumuzda onun duygusallığını sevmiştim ben de :)

Back