Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

o karaktersiz şahıstan uzaklaşın derim, imkansız göründüğü için böyle büyümüş olabilir mi içinizde? "ya ben de farklı olursa" düşüncesi, yarım kalmışlık hissi, farklı bir çekim(yaşadım, mantıksız bir çekimin sonu hüsrandı, zıttık çok ve çekim bu yüzden oluşuyor sanırım) veya sevmeyi sevmek vs. gibi. öyle gibi geldi bana, bilmiyorum.
hiç hoşlanmamış değilsiniz Ahmet'ten, bence tanımaya çalışabilirsiniz. fakat mantığınızı geriye atmayın, ilgiden dolayı duygusal davranmamaya çalışın, olmak zorunda değil.
diğeri beklenecek biri değil gibi görünmüyor, biriyle çıksanız da çıkmasanız da. unutulmayacak bir şey değil bana göre istendiği sürece.

Kesinlikle katılıyorum :)
Hoşlanmamış da değilim üstelik ben kör biriydim ondan hoşlanıp onu görebildiysem bu bi işaret diye düşünüyorum.

Yaşamadan bilemezsin.
Sanırım aklına bayaa yatmış.
Bize de mutluluklar dilemek düşer.
Hadi bakalım güzel haberler getir inşallah.

okandan arkana bakmadan kaç ve ahmete bir şans ver mutlaka ver arkadaş olmayı dene belki zamanla seveceksin kim bilir o da olmazsa vazgeçersin başkası çıkar karşına

Tabi canım, olmazsa olmaz. Zorlamayacağım asla. Şimdilik bir yanlışını görmedim. ALLAH da göstermez inşallah. Her şey hayırlısıyla olsun :)

Yaşamadan bilemezsin.
Sanırım aklına bayaa yatmış.
Bize de mutluluklar dilemek düşer.
Hadi bakalım güzel haberler getir inşallah.

Hayatımda görmediğim güzel ilgiyi gördüm desem :( Hep öküzlere denk geldiğimden yadırgıyorum çok .
Yani çok kibar, çekingen, beyfendi , kendini güzel izah ediyor filan ya ... Bodoslama dalmadı filan.
Ondan şaşırdım.

aklını dinlersen ilerde duygusal boşluk yaşayabilirsin ama kalbini dinlersen sahip olabileceklerin olmayınca cnm sıkılır tercih senin

Aklım onu sevebileceğimi söylüyor çünkü ona karşı tamamen boş değilim :)

Okan'ı gönlündne defet gitsin..Ahmet iyi gibi duruyor ama belli olmaz..Senin güzel sevebildiğini görmüş...Sen onu Okan kadar sevmediğinde budurumu sorun edebilir ..Ya ben de paranoyak oldum..Ama paranoyak olacak kadar da var mevcut erkek popülasyonu..Bir bakıma Okan'ı da unuturdun bunla..Ama Ahmet'in harcanmasına da yazık..Ahmet'i biraz daha tanımaya çalış..Arkadaş olarak görüş şimdilik..Ona da böyle söyle..İyi niyetinden ,iyi,temiz kişiliğinden emin ol başlamadan önce..Arkadaşların da dediği gibi yaşın çokkkk genççç....Kimler çıkar..

.Neyse benim de kafam karışık bu konularda..Daha fazla yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar..

Tulipacım teşekkür ederim çok. Ben Okan'ı unutmak istiyorum artık. Çünkü o benim için doğru insan değil. Ona güvenemem asla.

Ahmetin , okanı sevme duygunuzdan hoşlanması bana çok garip geldi sanırım sadece görsel bir beğenisi var ve açıkcası bana iyi hissettirmedi bir erkekten onu duymak. Okanı beklemek de dünyanın en saçma işi herangi başka biri olsa şans ver derim.

açıkçası kalbini dinleyip de bir ömür "acaba şimdi ne yapıyor, kiminle" diyeceğine aklını kullan ve diğerine bir şans ver.. buraya yazdığın kadarıyla Okan'a kedi bile emanet edilmez değil ki kalp :34:

Aynen ben bir ömür boyu böyle düşünürsem eririm Office . Paranoyadan ölürüm.
Sıfır bir ilişkiyi bu yüzden istiyorum .
Ya ben Okanla herkesi tanıştırmaya bile korkarım :( Çünkü çok ben merkezli.

Konuyu okurken 16 yaş sendromu yaşayan bir ergen konusu yine diye düşündüm. Sonda 25 yaşı görünce şok oldum. Ben burda ergenlikten çıkamamış 3 koca insan gördüm.

Okan, hayatını yaşayan serseri. Bir gün onla bir gün bunla. Eski sevgili derin yara bırakmış. Çok aşık olmadığı, hakkından gelecek dominant bir kızla karşılaşmadığı sürece adam olmaz.

Ahmet, duygusallığın fazla dibine vurmuş. Sırf sevmek istediği için seni sevdiğini sanıyor. Hangi aklı başında erkek bir kızın başkasını sevmesinden etkilenir ki?

Ve konu sahibi, çok kolay karar verilebilecek bir konuda bile kararsız kalmışsın. Yalnız olduğunu düşünüyorsun, hayatında birinin olmasını istiyorsun. Belki buna ihtiyacın var. Ama aşık falan değilsin. Sadece boşluktasın. Sırf içindeki boşluğu doldurabilmek için okana aşık olduğunu düşünüyorsun. Bazı arkadaşların dediği gibi 25 yaş çok küçük bir yaş değil. Doğru kararlar verebilecek, hayatta yolunu çizebilecek yaştasın. Artık at şu ergen ruh halini üzerinden. Ve ne birini üz, ne de sen üzül.

Ahmet konu sahibine, (hatta konu sahibinin Okan'a olan saf temiz aşkına)
konu sahibi Okan'a,
Okan da her önüne gelene ilgi duymakta..

bence bu üçlü de olur bir yan yok.

birisinin birisine olan aşkına aşık olmak da neyin nesi? :44:

ne iç içe geçmiş sağlıksız duygular..

Yahu benim Okana duyduğum duyguya değil, böyle duyguları besleyebilecek insanlar kaldığını görerek ne kadar iyi insan olduğumu düşünerek beğenmiş.
Üffff ......

Ikisiyle de olmaz. Senin gerçekten asik olmaya ihtiyacın var ne ahmet ne okan sana istedigin hayal ettigin duyguyu yasatamaz.

Kesinlikle katılıyorum :)
Hoşlanmamış da değilim üstelik ben kör biriydim ondan hoşlanıp onu görebildiysem bu bi işaret diye düşünüyorum.

ama hiç görmediğiniz ilgiyi görmenin verdiği çekicilikle de hareket etmemeye çalışın derim, iyi tartın..
hayırlısı olsun :) yanlışsa ve olursa da bazı şeyleri yaşamak gerekiyor bu hayatta maalesef...

Yahu benim Okana duyduğum duyguya değil, böyle duyguları besleyebilecek insanlar kaldığını görerek ne kadar iyi insan olduğumu düşünerek beğenmiş.
Üffff ......

affedersiniz hanımefendi.
sinirlenmenize sebep vermek istemezdim...

fakat şu son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz Ahmet'in sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsunuz...

ısrarla ben gibi düşünen insanlara Ahmet'in sizi sevdiğini izah etmeye çalışmaktasınız..

öyleyse şans verin.. bu kadar basit..

madem seviyor ve siz buna inanıyorsunuz burç konusunu görmeyin ve ona bir şans tanıyın..

Benimde başımdan böyle bir şey geçmişti. Karşımda beni çok ve saf duygularla seven biri vardı. Bense asla olmayacak birine aşıktım. Sonra dedim ki zaten sevdiğim insan imkansız, diğeride beni çok seviyor. Ve o boşlukta o ilgi bana çok tatlı gelmişti. Ve başlamıştık. Karşımda sen beni sevmesende olur benim aşkım ikimizede yeter diyen biri vardı :) Ama benim ona karşı olan ilgim 1 ay sürdü. Karşımdaki insanı çok üzdüm ve ben yine her şeyi sil baştan yaşadım. O yüzden boşver uzak dur. Eğer olacaksa karşılıklı olsun. Acaba olur mu diye, özellikle aklında bir başkası varken ilişkiye başlama. Senin ve karşı taraf için sonu kötü olur.

Benimde başımdan böyle bir şey geçmişti. Karşımda beni çok ve saf duygularla seven biri vardı. Bense asla olmayacak birine aşıktım. Sonra dedim ki zaten sevdiğim insan imkansız, diğeride beni çok seviyor. Ve o boşlukta o ilgi bana çok tatlı gelmişti. Ve başlamıştık. Karşımda sen beni sevmesende olur benim aşkım ikimizede yeter diyen biri vardı :) Ama benim ona karşı olan ilgim 1 ay sürdü. Karşımdaki insanı çok üzdüm ve ben yine her şeyi sil baştan yaşadım. O yüzden boşver uzak dur. Eğer olacaksa karşılıklı olsun. Acaba olur mu diye, özellikle aklında bir başkası varken ilişkiye başlama. Senin ve karşı taraf için sonu kötü olur.

Benim bu aklımdaki gitcek gibi değil başka biri olmadan. Aslında Ahmetten hoşlandım belki ilerleyebilir diye düşünüyorum :) Ama çok doğru diyorsun. Onu üzmemeye çalışıcam :)

affedersiniz hanımefendi.
sinirlenmenize sebep vermek istemezdim...

fakat şu son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz Ahmet'in sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsunuz...

ısrarla ben gibi düşünen insanlara Ahmet'in sizi sevdiğini izah etmeye çalışmaktasınız..

öyleyse şans verin.. bu kadar basit..

madem seviyor ve siz buna inanıyorsunuz burç konusunu görmeyin ve ona bir şans tanıyın..

Sevdiğine inanmıyorum ama sevmediğine de. Zamanla görmek istiyorum. Sinirlenmedim üzüldüm.
Çünkü ben bile emin olamazken nasıl oluyor da birden bu kanıya varıldı çok şaşırdım lütfen yanlış anlama .

Son düzenleme:
Benim bu aklımdaki gitcek gibi değil başka biri olmadan. Aslında Ahmetten hoşlandım belki ilerleyebilir diye düşünüyorum :) Ama çok doğru diyorsun. Onu üzmemeye çalışıcam :)

İlk başlarda gider, ama aklına bir süre sonra yine gelir. Eğer kendine güveniyorsan dene. Gelişmeleri bekliyorum :)

Kendimden izler bulduğum konulara yorum yapmadan edemiyorum
Aynı hisleri yaşadım takıntılı olduğum fakat geride bıraktığım bir eski sevgili yüzünden önüme çıkan herkesi reddedişim
Eskisiyle olamayacağını bildiğim halde onu unutmanın ağırlığı yeni birine evet diyememek
Basit gibi görünse de çok zor

Benim fikrim Okanı evet geride bırakmalısın Ahmet'e şans vermelisin
Neden vermelisin biliyomusun hoşlandığın için
Benim karşıma çokta hoşlandığım biri çıkmadı çünkü artık yeter modundayım biri çıksın istiyorum bende
Bu fırsatı kaçırma korkularını da iyi anlıyorum ama onlarla yüzleşmen gerek bi yerlerden başlaman gerek
Daha ne kadar hayatı erteleyebilirsin ki Okan yüzünden
Şans ver ama kapılmadan tanıyarak güzel bir ilişki yaşarsın belki de kim bilir

ama hiç görmediğiniz ilgiyi görmenin verdiği çekicilikle de hareket etmemeye çalışın derim, iyi tartın..
hayırlısı olsun :) yanlışsa ve olursa da bazı şeyleri yaşamak gerekiyor bu hayatta maalesef...

Hayatta her şey insanlar için. Hayırlısını diliyorum sadece. Bir görüşüp kahve içmek onu anlamak istiyorum. İlgiye kendimi kaptıramıyorum zaten aslında çünkü güvensizliğimden mahvediyorum bu kaptırma hissini :)

Back