Yol ayrımı : Kalbinizi mi seçerdiniz?Aklınızı mı dinlerdiniz?Sevenle mi sevilenle mi?

Ben de birini istiyordum ama hoşlandığım kişi çıkmamıştı karşıma ve o yüzden değerlendirmek istiyorum. Hoşlandıysam ilerisi olabilir gibi geliyor.
:) Teşekkür ederim Cecenn'im :)
Yani hiç beklemediğim bir anda oldu. Çok güzel rüyalar görüyordum resmen çıktı.

Ahmeti zamanla sevebilecegini dusunuyorsan bi dene bence ama yok hic isinamam gibi diyorsan ahmetide digerini de birak uzaklas yeni bir yol ciz kendine :)

İlk başlarda gider, ama aklına bir süre sonra yine gelir. Eğer kendine güveniyorsan dene. Gelişmeleri bekliyorum :)

Buluşunca yazıcam buraya :)
Dünden beri konuşuyoruz. Hemen buluşamadık çünkü burada değil :)
Bugün buluşmak istedi ama babalar günü diye reddettim. Yarın ve sonraki bir kaç gün de burada olmayacak .
Kendime güveniyorum aslında hihi.

Ahmeti zamanla sevebilecegini dusunuyorsan bi dene bence ama yok hic isinamam gibi diyorsan ahmetide digerini de birak uzaklas yeni bir yol ciz kendine :)

Zamanla sevebileceğimi düşünüyorum :) Teşekkür ederim yorumun içinnnn.....

Ufff Sorcha benim karşımada çıksa keşke artık
Unuttum diyorsun sonra yine anılar basıyor eskisiyle ilgili(tabi onun geri dönüşleri etkili bu konuda)
Uzun zaman da yalnız kalınca çekilmez oluyor
Benim 3 yılı geçti mesela
Yalnızlık zor azizim :)))

Ergence bir durum söz konusu olduğunu düşünmüyorum . Teşekkürler . Şok olacak bir şey yok. Ben de böyle yaklaşanlara şok oluyorum. Siz çok mükemmel duygular yaşıyorsunuz herhalde. Kafanız hiç karışmadan. Ne mutluuuu .... Ne kadar olgunca aman Allah.

O zaman bize hayırlısı dilemek düşer. İnşallah mutlu olursun :)

bence ikisi de değil. ikisiyle de olma. 25 yaş ne ki canım önüne gerçekten aşık olabileceğim birileri çıkabilir. hem sevmeyi hem sevilmeyi bekle.

aşık olmadığın biriyle zaman harcama onun da zamanını harcama.

illaki biriyle birlikte olmak zorunda değilsin. zamana bırak derim.

Belki de Okan'a yalnızlığımdan ötürü bu kadar tutuldum. Onu anlayacağım bu şans vermeyle aslında.
İnşallah bulursun Cecenn cidden kalbimden diliyorum bunu.
Ama beklemediğinde oluyor yine test ettim :)

Duygularımı görüşünce tartıcam aslında. İlk görüştüğümüzde etkilenmiştim. Hani tamamen sıfır değilim canım .
25 derken hani Okanı düşünerek geçen sürem için dedim . O süreme yazık yani demek istedim.
Yoksa ilişki için yaş önemli değil :)

Belki de Okan'a yalnızlığımdan ötürü bu kadar tutuldum. Onu anlayacağım bu şans vermeyle aslında.

O zaman gelişmelerden haberdar et olur mu güzel haberlerini bekliyorum :)

Yazdıkların baya belli ediyor olgun olduğunu cicim. Ayrıca birine şok olunmaz, bir olay karşısında şok olunabilir. Pohpohlayan cevaplar dışında bir yorum gelince rahatsız olmak neden acaba?

Yazdıkların baya belli ediyor olgun olduğunu cicim. Ayrıca birine şok olunmaz, bir olay karşısında şok olunabilir. Pohpohlayan cevaplar dışında bir yorum gelince rahatsız olmak neden acaba?

24 yıl yaşamışım türlü badireler atlatmışım sırf bir konudan ergence diye tanımlanıyorsam , bunu tanımlayana ben de olgun gözüyle pek bakmam.
Böyle yaklaşanlara şok olunur neden olunmasın. Algılarınızı genişletin biraz.
Cicini yiyim sana bişey olmasın. Düzgün adaplı konuş canımı ye.

biraz güvensizlik gerek..
bir üye de demiş başkası yüzünden hayatı ertelemeyin diye, değecek biri de değil. sürekli yaşadığınız bir durum da değil zaten bu hoşlanma..
öncelikle gerçekten hoşlanma olduğu için düşünüyorsunuz. ama bazı şeyleri daha iyi anlamanızı da sağlayacaktır muhtemelen.
yine de bu kişi olsa da olmasa da Okan'ı unutmaya çalışın derim...

Adabımda bir problem olduğunu düşünmüyorum. Gayet seviyeli konuşurum her türlü insanla. Aksine ben senin tarzını faLa laubali buldum. Ergen davranışların olmadığını da düzgün bir dille açıklayabilirdin. 24 yaşına kadar türlü badireler atlatmış olabilirsin ama ben bu konuda yazdıklarına göre yorum yaparım kusura bakma. Yorumumun arkasında durmam gerektiği de açıkça belli zaten. Gerekli durumlarda yanlış anlamışım deyip özür dilemeyi de bilirim ama şu durumda pek mümkün değil.

Valla kusura bakmayın. Ergence lafı gayeeet sinir bozucu. Bence bir daha düşünün. Gönül ilişkilerinin yaşı yoktur olgun bir insanın bunu bilmesi gerekir.
Dediğim gibi siz mükemmel kararlar verdiğiniz için olgun olabilirsiniz ne güzel. Demek ben o kadar iyi durumlar karşısında kalmadım.

Okanı unutamıyorum çünkü mutsuzum ama beni mutlu eden biri olursa belki de unuturum diye düşünüyorum. Teşekkür ederim gönül çok doğru tespitler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…