o karaktersiz şahıstan uzaklaşın derim, imkansız göründüğü için böyle büyümüş olabilir mi içinizde? "ya ben de farklı olursa" düşüncesi, yarım kalmışlık hissi, farklı bir çekim(yaşadım, mantıksız bir çekimin sonu hüsrandı, zıttık çok ve çekim bu yüzden oluşuyor sanırım) veya sevmeyi sevmek vs. gibi. öyle gibi geldi bana, bilmiyorum.
hiç hoşlanmamış değilsiniz Ahmet'ten, bence tanımaya çalışabilirsiniz. fakat mantığınızı geriye atmayın, ilgiden dolayı duygusal davranmamaya çalışın, olmak zorunda değil.
diğeri beklenecek biri değil gibi görünmüyor, biriyle çıksanız da çıkmasanız da. unutulmayacak bir şey değil bana göre istendiği sürece.
okandan arkana bakmadan kaç ve ahmete bir şans ver mutlaka ver arkadaş olmayı dene belki zamanla seveceksin kim bilir o da olmazsa vazgeçersin başkası çıkar karşına
Yaşamadan bilemezsin.
Sanırım aklına bayaa yatmış.
Bize de mutluluklar dilemek düşer.
Hadi bakalım güzel haberler getir inşallah.
Sozunuzu bozduysaniz kurban kesmeniz lazim. Yazinin gerisini okumadim.
aklını dinlersen ilerde duygusal boşluk yaşayabilirsin ama kalbini dinlersen sahip olabileceklerin olmayınca cnm sıkılır tercih senin
Okan'ı gönlündne defet gitsin..Ahmet iyi gibi duruyor ama belli olmaz..Senin güzel sevebildiğini görmüş...Sen onu Okan kadar sevmediğinde budurumu sorun edebilir ..Ya ben de paranoyak oldum..Ama paranoyak olacak kadar da var mevcut erkek popülasyonu..Bir bakıma Okan'ı da unuturdun bunla..Ama Ahmet'in harcanmasına da yazık..Ahmet'i biraz daha tanımaya çalış..Arkadaş olarak görüş şimdilik..Ona da böyle söyle..İyi niyetinden ,iyi,temiz kişiliğinden emin ol başlamadan önce..Arkadaşların da dediği gibi yaşın çokkkk genççç....Kimler çıkar..
.Neyse benim de kafam karışık bu konularda..Daha fazla yardımcı olabilecek arkadaşlar çıkar..
açıkçası kalbini dinleyip de bir ömür "acaba şimdi ne yapıyor, kiminle" diyeceğine aklını kullan ve diğerine bir şans ver.. buraya yazdığın kadarıyla Okan'a kedi bile emanet edilmez değil ki kalp
Ahmet konu sahibine, (hatta konu sahibinin Okan'a olan saf temiz aşkına)
konu sahibi Okan'a,
Okan da her önüne gelene ilgi duymakta..
bence bu üçlü de olur bir yan yok.
birisinin birisine olan aşkına aşık olmak da neyin nesi? :44:
ne iç içe geçmiş sağlıksız duygular..
Kesinlikle katılıyorum :)
Hoşlanmamış da değilim üstelik ben kör biriydim ondan hoşlanıp onu görebildiysem bu bi işaret diye düşünüyorum.
Yahu benim Okana duyduğum duyguya değil, böyle duyguları besleyebilecek insanlar kaldığını görerek ne kadar iyi insan olduğumu düşünerek beğenmiş.
Üffff ......
Benimde başımdan böyle bir şey geçmişti. Karşımda beni çok ve saf duygularla seven biri vardı. Bense asla olmayacak birine aşıktım. Sonra dedim ki zaten sevdiğim insan imkansız, diğeride beni çok seviyor. Ve o boşlukta o ilgi bana çok tatlı gelmişti. Ve başlamıştık. Karşımda sen beni sevmesende olur benim aşkım ikimizede yeter diyen biri vardı :) Ama benim ona karşı olan ilgim 1 ay sürdü. Karşımdaki insanı çok üzdüm ve ben yine her şeyi sil baştan yaşadım. O yüzden boşver uzak dur. Eğer olacaksa karşılıklı olsun. Acaba olur mu diye, özellikle aklında bir başkası varken ilişkiye başlama. Senin ve karşı taraf için sonu kötü olur.
affedersiniz hanımefendi.
sinirlenmenize sebep vermek istemezdim...
fakat şu son yorumlarınızdan anladığım kadarıyla siz Ahmet'in sizi gerçekten sevdiğine inanıyorsunuz...
ısrarla ben gibi düşünen insanlara Ahmet'in sizi sevdiğini izah etmeye çalışmaktasınız..
öyleyse şans verin.. bu kadar basit..
madem seviyor ve siz buna inanıyorsunuz burç konusunu görmeyin ve ona bir şans tanıyın..
Benim bu aklımdaki gitcek gibi değil başka biri olmadan. Aslında Ahmetten hoşlandım belki ilerleyebilir diye düşünüyorum :) Ama çok doğru diyorsun. Onu üzmemeye çalışıcam :)
ama hiç görmediğiniz ilgiyi görmenin verdiği çekicilikle de hareket etmemeye çalışın derim, iyi tartın..
hayırlısı olsun :) yanlışsa ve olursa da bazı şeyleri yaşamak gerekiyor bu hayatta maalesef...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?