- 1 Ağustos 2017
- 2.964
- 2.071
- 53
- 34
- Konu Sahibi brnestetik
-
O araçlarda ben de zorlandım açıkçası haklısın ama onlarda öğrendi mi digerleri basit geliyor :) Kavga dövüş öğrenmiştim liseye giderken dedemden ben.yok canim o nerdeee araba eski model zaten bildigin kro gibi surmek gerekiyo ;d
ayyyy canim sebebi neydi ki videosunu defalarca kez izliyorum ve ben suan o haldeyim yanimdaki esim o kiz da ben adam saydiriyor habire ya lastigi saaptin motoru yedin in arabadan sana ehliyet verenin bilmem ne ay cok guldum suanO araçlarda ben de zorlandım açıkçası haklısın ama onlarda öğrendi mi digerleri basit geliyor :) Kavga dövüş öğrenmiştim liseye giderken dedemden ben.
Aklıma da Sebebi neydi ki videosu geldi :))) gece gece pek güldüm
hele bug7n cok pati cekmisim kendi kendine soyleniyo bennin icin " adam pati yapiyor ya lastikleri bilmem napti " falan hic sesetmiyom daha vermez diye ;dO araçlarda ben de zorlandım açıkçası haklısın ama onlarda öğrendi mi digerleri basit geliyor :) Kavga dövüş öğrenmiştim liseye giderken dedemden ben.
Aklıma da Sebebi neydi ki videosu geldi :))) gece gece pek güldüm
Normal Can'ım erkekler böyle.Sen hiç dinleme.Sanırım o araçlarda biraz daha fazla yüklenmek gerekiyor gaza o yüzden dengeyi saglayamıyorsundur.Yapamıyorum edemiyorum deme adamlar korkup bir daha öğretmek istemiyorlar :) Yapıcam de hep yaparsınhele bug7n cok pati cekmisim kendi kendine soyleniyo bennin icin " adam pati yapiyor ya lastikleri bilmem napti " falan hic sesetmiyom daha vermez diye ;d
evet cnm gercekten zor araba ama ins cozerim bende senin gibiNormal Can'ım erkekler böyle.Sen hiç dinleme.Sanırım o araçlarda biraz daha fazla yüklenmek gerekiyor gaza o yüzden dengeyi saglayamıyorsundur.Yapamıyorum edemiyorum deme adamlar korkup bir daha öğretmek istemiyorlar :) Yapıcam de hep yaparsın
o hakaret ne ki ben neler duyuyom:d yarim debryaji bi anlatirmisin canim ben mesela her ikisine de basip tam duruyombir terazinin iki kefesi gibi düşünün debriyajdan ayağınızı kaldırdığınız ölçüde gaza aynı kuvvetle basacaksınız ve terazi dengelenecek sonra gaza abanacaksınız :)
arkadaşların dediği gibi titreme ve motorun sesi önemli
zamanla herşey yoluna girer.
ehliyet alalı 13 sene olmuş, hiç unutmam ilk zamanlarda böyle arabayı kaldıramadığım bir gün babam "kızım debriyaj diye bir icat var, şunun için yapılmış bla bla.." diye teknik hakarete maruz bırakmıştı beni
sonra zamanla en dik yokuşlarda frene basmadan yarım debriyaj duran ben
o hakaret ne ki ben neler duyuyom:d yarim debryaji bi anlatirmisin canim ben mesela her ikisine de basip tam duruyom
Ayağını yeterinde debriyajdan kaldırmadığın ve çok gaza bastığın için olduğunu sende biliyorsun :)frenden kaldirinca araba hemen arkaya ucuyo sanki o am gaza yukleniyom.badanaj oluyo hele arkamda araba olsa ayvayi yedi tabi tragine kapali alanda ogrwniyom kocaman bi arazi de
ya kizlar yeni yeni ogreniyorum.araba surmeyi esim genel anlamda guzel surdumu soyluyor ama yokusta durdum diyelim sora kaldirinca dehset seyler oliyor araba vitesli buarada..gaza yuklebiyorum dehset ses geliyo ama gitmiyo debryajdan da yavas kaldiriuorum eger gitsede araba acaip pati yapiyorum esim diyo bunuu..ama o kaldirinca direkt kalkiyo..of ya ne zor vitesli araba kullanmak arkadaslar yaa
Yokuşta el freni ile nasıl jalkildigini anlamadım doğrusuYokuşta el freniyle kalkmak çok daha kolay geliyor bana o şekilde deneyebilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?