olsun duble yolları yeriz
Duble yol, 35'lik yol, 70'lik yol. Çift şeritli yol desek dilimiz mi eskiyecek. Hem yaptırdıysa cebindeki paradan mı yaptırdı? Ben cebimdeki paradan yaptırsam bu kadar hava atmazdım.
Yapılan yollar ise çok kötü yapıldığı için bakım tamir gerektiriyor. Peki kötü yapıldığı için hesabı soruldu mu?
Erzurum kayak merkezi göçtü. Yapan şirkketten paraları talep edildi mi? Hep kandırılıyoruz ve soyuluyoruz.
o değil de artık kuyruk yok
Artık akıllı telefon almak çok kolay, yerli malı bir telefon yapmışlar, içinde şakamatik bile varmış, çocuk taklidi, kadın ya da erkek taklidi yapabiliyormuşsun, 3000 lira değil. 1000 lira hiç değil sadece 46 liraya akıllı telefon, gellll gelll gel, almayana kalmasınyalnız ben de ayfon yok
vardı çok eskıden o da çin malıydı
Yaşasın sınır yükselmişşşşş
Pardon bu sevinilecek bir haber değil miydineyse canım yoksul yok nasılsa, yani bunu da haber diye yazıyorlar pehhh
ayyy o shop reklamları feci bişiArtık akıllı telefon almak çok kolay, yerli malı bir telefon yapmışlar, içinde şakamatik bile varmış, çocuk taklidi, kadın ya da erkek taklidi yapabiliyormuşsun, 3000 lira değil. 1000 lira hiç değil sadece 46 liraya akıllı telefon, gellll gelll gel, almayana kalmasın
Yaninda 5 kavanoz bal yoksa almamArtık akıllı telefon almak çok kolay, yerli malı bir telefon yapmışlar, içinde şakamatik bile varmış, çocuk taklidi, kadın ya da erkek taklidi yapabiliyormuşsun, 3000 lira değil. 1000 lira hiç değil sadece 46 liraya akıllı telefon, gellll gelll gel, almayana kalmasın
Biz asfalta ekmekte banariz ne var ki bunda yaa B-)olsun duble yolları yeriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?