yoksa ben de mi vajinismus oldum??

• Konu Sahibi Konu Sahibi arzu_halim
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
A

arzu_halim

Ziyaretçi
siteyi uzun zamandır takip ediyorum.yorumların içtenliğine samimiyetine güvenerek üye olup derdimi anlatmak istedim sizlere.
ben 30 yaşındayım .2003 yılında evlenip ayrıldım.evliliğim 20 gün sürdü ve sadece iki kez cinsel birliktelik yaşamıştım.şimdi tekrar evliliğe hazırlanıyorum.nikahlandık bi ay sonra da düğünümüz olacak.benim sıkıntım: eşimle birlikte olamamak.canım çok acıyor gibi oluyor ve eşim içime giremiyor(çok afedersiniz çok açık oldu) hatta birlikte olamadığımz halde lekelenmelerim oldu. korkuyorum vajinismus mu oldum diye.çok seviyorum eşimi anlayışlı ama o da anlam veremedi.ilk evliliğimden sonra kimseyle birlikte olmadım ne duygusal anlamda ne de cinsel anlamda.ne oldu bana kızlar...??

Son düzenleyen: Moderatör:
canım bence senınkı psıkolojık bı doktora falan gıtsen

allh korusun umarım öle bır rahatsızlık deıldır ben cektıgım ıcın allh dusmanıma gene vermesın.bncede psklojık bır tedavı gor cok rahatlıcaksın....gecmıs olsun

çok teşekkür ederim yorumlarınız için inş öle birşey yoktur...

lütfennnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn yardım edin kafayı yedim galiba eyvahedigeldismile olmuyor olmuyor nasıl oluyorda doktor bizim senelerce yenemedigimiz şeyi 3 günde yapıyor bende ilaçları kremleri hatta o egzersizleri denedim sonuç:çok üzgünümffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff yardım edin (((((((((((((((((((((((

bende kendım denemeye calıstm ama olmadı pskologa gıttım bilinç altımdakı korkularıma acıklık getırdı egersızler yavas yavas yapıyoruz 6 seans dedi yarın 5.seansa gidicem simdi iki pamaktayım bıraz zorlandım ama kendıme guvenım geldı.bence vakıt kaybetmeden git ama 3,4 milyara bır gunde cözuyorum dıyenlere gıtme uyusturup yaptırıyo ama sonra tekrarlıyo .pıskolojı 5,6 seansa kesin sonuc verıyo kısıye gore 8,9da olur ama genelde ıyı bı doktorsa senı hızlandırıyo izmirdeysen belgin torucuyu tavsıye ederim degılsende sıradan pskologa degıl cınsel sorunlar ve aıle danısması alanı olanlara gıt basarılar

tşk ederim canım zemuszemus
ama ben yeneli 2.5 ay oluyor 10 gün içinde yendim
hemde dr gitmeden
buradaki vajinismus nedir başlıklı konuda
ve şimdi birçok yenemeyen arkadaşlara elimden geldigince yardımcı olmaya çalışıyorum
çok zor gerçekten
rabbim herkesi bu dertten en kısa zamanda kurtarsın inş ve senide canım
kendine güven çünkü sen çok degerlisin olacak başaracaksın azmin elinden ne kurtulabilmiş opuyorumnanaktan ki vaji kurtulsun dimi kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
beyınde o korkuyu oldurdugnz zamn bu rahatsızlık sona erıor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…