Yokmu İzmir'li Olan :nazar::nazar::nazar:

Doğma büyüme izmirliyim. İzmir dışında o körfez kokusu o deniz havası olmadan bir yerde yaşayamam.. havası bile ayrı canım..

$images (1).jpg $images.jpg $indir (1).jpg $indir (2).jpg $indir.jpg $İzmir Mitingi 14.jpg $izmiruw4_1255493894.jpg

En Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYEEn Büyük TÜRKİYE

Selamlar immortalkadın :) olsun biz topiği ayakta tutarız.. ilgiyle besleriz, sevgiyle büyütürüz :KK66:

canım benim hoş geldin.eşsiz şehrimle ilgili topik o kadar çok ki kendimizin olsun istedim yani yeni olsun herkes tanısın birbirini istedim eski topikler çok kalabalık ve bayağı eskiler. inşallah katılım artar da iyi arkadaşlıklar kuraruz izmirli hatunlar olaraktan :)
:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9:

X