• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok yok, olmayacak böyle...yazacağım bi nebze rahatlayacağım

dasilvadido

NoŞugar:)
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2008
3.610
22
358
40
o kadar çok elim gidip geldi ki şu foruma, vazgeçtim hep...
burada üyeliğim olduğunu bilen arkadaşlarım var dedim, utandım...
yanılmış olduğumu anladığım için utandım...
sonra Amaaaeen beee dedim, yazmadan olmayacak...fikir almaya ihtiyacım var anlatamıyorum kimseye...gören de görsün burada ne yapayım artık...

bayram arifesi gecesi, tam sahuru yedik yatacaz, kocamın tel şarjı bitti, "ver" dedim takayım...yatmaya gidiyodum o da sigara felan içiyodu salonda...artık şeytan mı dürttü nedir -normalde hiç ööle huylarım yoktur- teldeki fotoğraflara bakmaya başladım, acaba hangi fotolar var diye, hem nostalji olur dedim eskilere bakarım...gerçekten çok nostaljik oldu...daha ilk klasörde karşıma malum +18 bitakım fotolar çıktı ( adlı adınca yazmaya utandım böyle ne diyim pozisyonsal bişler işte anlayın ) daha acaibi, bööle sokakta yürüyen, işte efenim metro mu artık otobüs mü bilmiyom oturan bi hatunun kalçaları çekilmiş özellikle...tepeden tırnağa kızardım, elektrik çarpmışa döndüm..
yatmaya geldi, bööle insan gibi kibar kibar sordum bunlar ne diye...özür diledi uyudu...bende tabi uyumak nerdeeee ağladım durdum..
ertesi gün biraz daha kendime geldim, dedim o fotolar yüzünden uyuyamadım ne işi vardı onların? internetten ben hamileyken indirdiğini sonra unuttuğunu söyledi, hatta kızdı da biraz beyfendi...hadi +18leri bi derece yuttum daa o toto resimleri kafama takıldı, sen mi çektin dedim, benim ne işim olur onlar da internetten geldi dedi...hadi dedim ikna oldum,zaten akşam bi daha baktım tele, silmişti hakkaten
yalnız sinek ufaktır ama mide bulandırır derler ya...kafama takıldı..fotolar internetten inmiş gibi değil de, ekrandan çekilmiş gibiydi ki bu film izlediğini gösterir...riskli bi gebelik geçirdim ve bu hayatımızda bi takım kısıtlamalar getirdi mecburen ama kendisi için bi sorun olmadığını defalarca söyledi, kaldı ki, bu yola başvurana kadar bana anlatsaydı, kör topal da olsa bi cinsel hayatımız olması için gayret edebilirdim bu ağrıma gitti, ve daha çok beni rahatsız eden, o kalça fotolarını, nerdeyse tüm interneti altını üstüne getirmeme rağmen bulamıyorum...o kadar çok istiyorum ki bulmayı...onun çekmemiş olmasını...fiziksel bi aldatma olmadığına inanıyorum, ama o fotolar bi acaip yaptı beni ne bileyim...kırıldım..
ikinci mevzu da şu ki, artık hatalı olanın ben olduğumu düşünüyorum...evliyiz diye her anımızı afedersiniz kıçkıça yaşamamız gerekmiyor diyerek, onun bekarlıktan kalma, arkadaşlarıyla takılma, işte efenim idda atyarışı cafelerinde vakit geçirme gibi alışkanlıklarına hep anlayış gösterdim, hatta kendim git dedim, kafa dinle...ama geçtiğimiz bi haftasonu, birlikte geçirebileceğimiz tek gün olan pazar gününün tam 7 saatini dışarda geçirdi...arkadaşlarıya...ben hafta içi onu 1 saat daha fazla göreyim diye uykusuz kalırken, tüm haftasonunu arkadaşlarına adaması üzdü beni, hele ki aslında çok da sevdiğim ve iyi anlaştığım kayınvalidemin de: aman kızım gidecek tabi evde napıcak sanki demesi de hoş oldu....yine tepkimi gösterdim, hafiften kızdım, iyi artık gitmem diye trip yaptı o kadarına da hakkım yok mu edebiyatı prçaladı:)))

onu seviyorum, ama özellikle o fotolardan sonra içimde bişey çatırt etti kırıldı...ilgi de, bakım da, cinsel hayat da... herşey olması gerektiği gibi aslında...o ilk günden beri ölüp bittiği bebiş e de kavuştuk çok şükür...ama işte...ne olur bi bakın da yorumlayın...lütfen ben büyütüyo olayım....bu kadar sevip güvendiğim biriyle bu kadarını bile yaşamak bana o kadar ağır ve incitici geliyo ki anlatamam

İçinizin burukluğunu anlayabiliyorum,

insan eşine konduramıyor böyle şeyleri;

+18'lik fotolar için bi şey diyemeyeceğim;

çünkü bakmayan erkek yok o fotolara;

ancak otobüsteki kalça olayı kafamı kurcaladı...:44:

sizde oraya daha çok takıldınız anladığım kadarı ile;

kendi çekmiş olabilir diyorsunuz?

diyelim ki böyle birşey yaptı;

tepkinizi vermişsiniz;

birdaha umarım yapmaz;

güzel bir evliliğiniz var anladığım kadarı ile;

bence bu olayı sessiz ama derinden takip edin...

ilk tepkinizi eşiniz gördü,belki tekrar etmez bir daha....

ama inanın erkeklerin %99.9 ' u bu tarz fotolara bakıyor,yada indiriyor....

erkek dürtüleri işte,ne desek boş,bakıyorlar,

bende eşimin pc geçmişinde çok foto gördüm;

hemde öyle böyle değil fotolar;

e napayım şimdi,bakmak istemiş..

yasak daha da haz uyandırır...bende sesimi çıkarmıyorum...:19:

içinizi çürütmeyin..bundan sonrayı takip edin....

canım eğer sadece o resimlerse mevzunuz bence o kadar büyütülecek bir şey değil.

hamilelik döneminde cinsel hayatınız olamamış. adam başka kadına gitmemiş ki. kendi kendine halletmiş bunun için de yardımcı resimler kullanmış. olabilir. sen riski hamilelik yaşarken bebeğinizi tehlikeye atmak istememiştir. yaklaşmayı denemez bile. ee başka kadına da gitmemiş. 10-20günden bahsetmiyoruz. aylarca süren bir durum. yapabilir bunda kızacak bir şey yok.

resimlerin çekilmesine gelince, çekilmiş hali ile indirmiştir netten. sen bulamazsın tabii. milyarlarca resim var nette ömrün yetmez şansın yoksa.

telefonda uzantıdan, foto adından anlarsın internetten mi inmiş o telden mi çekilmiş. isimleri telde çekilen diğer fotolar gibi atıyorum 0094 falan telden çekilmiştir.

diyelim ki film izledi. oradan çekti. ee nolacak. adam sana yaklaşabiliyordu da filmi tercih etmiş değil ki?

bak başkaları var bu konuda başlık açan evlendiğinden beri sadece film izleyip karısına yanaşmayan adamlar var. seninki böyle bir durum değil.

rahat ol. uzatma bence. eşeğin aklına karpuz kabuğu düşürme.

için ferah olsun.

Hakkınızda hayırlısı olsun.

kalca bacak fotolarini eger kendisi cektiyse cok ciddi sorun var bencd ., cünkü bu normal bir hareket degil ve suctur..keske ona hemen söylemek yerine iyice inceleseydiniz cünkü cep telefonuna yüklenen resimlerle kendi kamerasinda cekilen resimler farkli sekilde kayit edilir..kalite karki olur bir cok sey anlarsiniz zaten..insallah kendiis cekmemistir..

bahsettiğiniz içeriğe sahip zilyon tane web sitesi var.
Aynı resimleri bulma ihtimaliniz zayıf.Fakat benzer resimlerden çokca bulabilirsiniz.
Kocanız masum demiyorum ama suçlu da demiyorum.
Bilin istedim.

pazar günü mevzusu sık sık olmuyorsa o konu canını sıkmasın cnm..
o yüzden pek bişey demicem.
foto konusuna gelince hamilelik dönemidir tmm diyelim.önemli olan tekrarlanıp tekrarlanmayacağı..
daha önce böyle bişey görmediniz duymadınız eşinizden sanıyorum.2. bi şansı vermelisiniz.çünkü ortada canlı karakterler,devamı gelecek bişey yada ciddiyet gerektiricek bişey yok.
tekrar diyorum eger bu yazdıklarınız zamanla tekrarlarsa ozaman ciddi düşünmenin zamanı gelmiş demektir.
bu çatırdama işallah onarılır zamanla...

Aslinda esinin öyle birsey yapip yapmayacagini az cok kestirebilirsin..Yani +18 resimlere nerede ise tüm erkekler bakar ama bir bayanin otobüste falan poposunu cekme cesaretini cok az erkek gösterebilir..Sor bir kendine aceba esin öyle birimi yaparmi bunu..Birde eski arkadaslari ile cok takiliyor diyorsun, inanin arkadas cok önemli aslinda yapacak biri olmadigi halde arkadasi vesilesi ile esini aldatan erkekler var...Belkide o arkadaslarindan biri cekti esinizin teline yolladi...

öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize...
bu +18 meselesi yüzünden daha önce işini de kaybetti kendisi, arkadaşı maille vido göndermiş, o da izlerken güvenlik kamerasına yakalanmış ve ben hamileyken 1 gün içinde işsiz kalmıştı...utancından günlerce ağladığını hatırlıyorum...ve benim böyle foto video muhabbetlerimden rahatsız olduğumu da bilir aslında,
sırf tatmin amçlı o da olsa fotoları edinmesi ( kendi çekti/çekmedi mevzusu bi tarafa ) ben nedense rahatsız ediyo işte...bilmiyorum büyütüyorumdur belki ama...kendimi kötü hissettim işte ne bileyim

bu +18 meselesi yüzünden daha önce işini de kaybetti kendisi, arkadaşı maille vido göndermiş, o da izlerken güvenlik kamerasına yakalanmış ve ben hamileyken 1 gün içinde işsiz kalmıştı...utancından günlerce ağladığını hatırlıyorum...ve benim böyle foto video muhabbetlerimden rahatsız olduğumu da bilir aslında,
sırf tatmin amçlı o da olsa fotoları edinmesi ( kendi çekti/çekmedi mevzusu bi tarafa ) ben nedense rahatsız ediyo işte...bilmiyorum büyütüyorumdur belki ama...kendimi kötü hissettim işte ne bileyim

o arkadaş şuan görüştüğü arkadaşlardan biriyse hemen önünü kesmelisin görüşmelrini engellemelisin.
tabi bunu eşinle konuşarak yapacaksın..oda ilişkisii kesecek.
sonrası ciddi bir konuşmayla artık rahatsız oldugunu açık açık anlatacaksın.
kabul etmedi yada devammı etti ozaman boşanmak istediğini bu şekilde onu sapık gibi gördüğünü belirtmelisin..

ah bu erkekler illa rencide edecen illaaaaa!!!!!!

Umarım o fotoğrafları kendisi çekmemiştir.. Hani bakması yeteri kadar iticiyken bu işe kalkışmasına ne denir bilmiyorum.
Bir daha da tekrarlanmamasını diliyorum.
Arkadaşlarla beraber olmak meselesini de abartmamalı bebenle seni ihmal etmemeli.
Böyle yazmak kolay da laftan anlayan biridir umarım.

bu fotografları kendısı cektıyse gercekten cok büyük bi problem olabilir canım. umarım dediği gibi kendi çekmemiştir.

canım ya inanki abartıyorsun. gerçekten ortada bu duygu patlamasını yaşamanı gerektirecek bir durum yok. anladığım kadarıyla güzel bir evliliğiniz var inşallah ömür boyu böyle devam etsin. yaşadığınız olaylar yani gebeliğiniz ve sonrasında tüm ilginizi alan bebiş eşinizde bu davranışa yol açmış olabilir o fotolar için söylüyorum bunu. hafta sonu olayına mutlaka müdahele edin bu nasıl olur önceden program yaparask. bir gün evvelden diyeceksiniz ki örneğin yarın şuraya gidelim şunu yapalım organize edin alışveriş merkezi olabilir yada akraba arkadaş gezmesi gerekirse siz arayın yakınlarınızı davet edin veya gidin doldurun haftasonlarını. bebeğiniz ne kadarlık bilmiyorum onunlada vakit geçirmesini temin edin bu adamın hayatında mümkün mertebe boşluk bırakmayın. sınırları zaten bilirsiniz ayarlayın :) ama eşinize üstelemeyin artık olur mu kapatın bu konuları sevginizi görsün ilginizi. kendisi çıkmak istemesin evden bunu sağlayın allahın izniyle inşallah

fotoğrafın görüntü kalitesi nasıldı? fotoğraf ne isimle kaydedilmiş? telden çekildiyse mesela sonyde fotoğraflar dsc005 ismiyle kaydediliyor. her telin belirleyici bir şeyi var. ne bileyim çekildiği saat de belirleyici olabilir. detaylara falan bakmadınız mı hiç

O resimlere bakmayan erkek yoktur herhalde bence de fazla abartılacak bir şey değil.
Ama diğer resimleri habersiz insanlar otobüste metroda iken çekmek suçtur ve sapıkça bir davranıştır.
Resimlerin adlarından arkadaşların dediği gibi kendi mi çekmiş bilgisayardan mı indirmiş kolayca anlayabilirdiniz.
Açıkcası internetten bile indirmiş olsa bence normal değil, artık yaptıkları şeyleri anlamak mümkün değil, niye bakar ki insan o resimlere,
kendi eşinin kızkardeşinin resmini çekse birisi ne hisseder, suç olan bir şeyi internetten bulup izlemek te bence suçtur.
Tabi bunun için evliliğini bitirmek abartı olur, tepkini gösterirsin, uyarırsın eğer başka bir probleminiz yoksa bir daha yapmayacağına inanırsanız affedebilirsiniz.

fotoğrafın görüntü kalitesi nasıldı? fotoğraf ne isimle kaydedilmiş? telden çekildiyse mesela sonyde fotoğraflar dsc005 ismiyle kaydediliyor. her telin belirleyici bir şeyi var. ne bileyim çekildiği saat de belirleyici olabilir. detaylara falan bakmadınız mı hiç

bahsettiğiniz şey benim aklıma o fotoları sildirdikten çook sonra aklıma geldi biliyor musunuz?
teknolojik aletlere vb de yatkınımdır severim kurcalamayı, uğraşmayı
hatırladığım kadarıyla cep telefonuyla çekilmiş gibi bööle IMG2535 vs gibi isimleri vardı fotoların...
labellevie nin dediği gibi düşündüğüm için üzülüyorum sonuçta kendi çekmese de, başkasının elde ettiği bu tarz bi fotoyu yanında bulundurması, efenim bunun üzerinden kendini tatmin yoluna gitmesi içimi fena yapıyor...yoksa sizin de farkedebileceğiniz gibi, diğer +18 fotolara takılmadım ben sonuçta kabul etmesek de hoşlanmasak da erkeklerin farklı bi cinsel mekanizması, bilinçaltı var...

yorumlarınız iyi geliyo eksik olmayın hatta lütfen devam edin...evimde net yok en erken pzt konuya bakabilirim, soru sorup da cevap bulamazsanız aaa feyyyk buuuu demeyin, küserim:))...keşke fake olsaydı o ayrı
herkese iyi haftasonalrı

sıze sonuna kadar hak verıorum..ole ınsanlar varkı....eslerıyle bırlıkte +18 vıdeolar ızleyıp ılıskıye gırenler..kadında erkekte bundan hoslanıo bole esler var..kımılerıde var asla tahammul edemez kı senle aynı fıkırdeyım..kırıcı bır durum ama gececek emın ol.unutacaksında bole bırsey yasadıgını..tabı bu esının performansına baglı..aha fazla aklını kurcalamasın..sonucta esındır sapıkca mılletın fotolarını cekmeyecegını bılmen gerekır eger o kadar guvenın yoksa bırlıktelıgın devam etmesı sacma..

eğer orda burda kadınların poposunu falan çekiyorsa büyük ihtimalle sapıktır. bu tacizdir. fordçuluktan falan farkı yok.

ancak telefondan çekilmiş gibi görünen çoooook foto var nette. ayrıca böyle şeyler yapacak biri olsa sen ondaki gariplikleri farkederdin. sanmıyorum öyle bir şey yaptığını.

onun dışında rahatsız olman çok doğal ama bu ciddi bir sorun değil. sadece erkekler değil ben de atarım telime bazen öyle fotolar. evli olsaydım da atardım bu aldatmaya girmez bence sadece saygısızlık o da yüzüne baka baka yapsaydı eğer.

ama sen yine de soğuk davran, trip yap yoksa azıtır.

Son düzenleme:
eşinizi sizin iyi tanıyor olmanız lazım mesela eşimin böyle bir fotoyu sokakta kendinin cektiğini deseler ben asla inanmam hadi ordan derim ,yani siz eşinizin çekmiş olabilecek kadar ileri gittiğini niye düşündünüz bunu bir daha kurcalayın..
daha önce yanınızda ne bileyim bir sinemada, bir alışverişmerkezinde diğer bayanlara siz yanındayken baktı mı hiç?
o fotoları netten indirmişse ne ala sorun yok baksın zaten erkekler bunları niye silmez bilmem salaklıklarından galiba:)
ona gönderen bir arkadası varsa ve tanıyorsanız uzaklaştırın hemen...
size gelince biraz renk verin kendinize yeni birkaç parça giysi bi saç rengi değişikliği yapın bebeişi 15 te bir bırakın aileye bas basa imkan varsa yemek sinema vb...salmayın sakın kendinizi..

Back
X