- 22 Temmuz 2008
- 3.610
- 22
- 358
- 40
- Konu Sahibi dasilvadido
-
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize...
bu +18 meselesi yüzünden daha önce işini de kaybetti kendisi, arkadaşı maille vido göndermiş, o da izlerken güvenlik kamerasına yakalanmış ve ben hamileyken 1 gün içinde işsiz kalmıştı...utancından günlerce ağladığını hatırlıyorum...ve benim böyle foto video muhabbetlerimden rahatsız olduğumu da bilir aslında,
sırf tatmin amçlı o da olsa fotoları edinmesi ( kendi çekti/çekmedi mevzusu bi tarafa ) ben nedense rahatsız ediyo işte...bilmiyorum büyütüyorumdur belki ama...kendimi kötü hissettim işte ne bileyim
fotoğrafın görüntü kalitesi nasıldı? fotoğraf ne isimle kaydedilmiş? telden çekildiyse mesela sonyde fotoğraflar dsc005 ismiyle kaydediliyor. her telin belirleyici bir şeyi var. ne bileyim çekildiği saat de belirleyici olabilir. detaylara falan bakmadınız mı hiç
öncelikle yorumlarınız için teşekkür ediyorum hepinize...
bu +18 meselesi yüzünden daha önce işini de kaybetti kendisi, arkadaşı maille vido göndermiş, o da izlerken güvenlik kamerasına yakalanmış ve ben hamileyken 1 gün içinde işsiz kalmıştı...utancından günlerce ağladığını hatırlıyorum...ve benim böyle foto video muhabbetlerimden rahatsız olduğumu da bilir aslında,
sırf tatmin amçlı o da olsa fotoları edinmesi ( kendi çekti/çekmedi mevzusu bi tarafa ) ben nedense rahatsız ediyo işte...bilmiyorum büyütüyorumdur belki ama...kendimi kötü hissettim işte ne bileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?