Yok ya hayatım böyle devam etmesin bıktım artık

Merak ettim diger forumlari karistirip fotografina baktim , cirkin degilsin ki anlamiyorum kaşın gozun burnun hepsi guzel , mukemmel olmayi hayal ediyorsan o ayri ama şok edici kusurlu bir yuzun yok ve huyun iyiyse en karizmatik erkek bile sana ilgi duyabilir

İlgi duymuyorlar hiç huyum gayet iyi kimseye zararım dokunmaz kendi halinde bir insanım.
Demekki mukemmelini istiyorlar.

Neyse parası ben karşılayayım tedavinizi olun artık. Psikozunuz çevrenizi de etkilemeye başladı, insanlar niye üzerinize sürsün yahu?
Yahu karşıdan karşıya geçmeye çalışıyorum durmuyorlar yada yavaşlatmiyorlar arabayı ama başkasi geçse başka bir kadın geçse hava işte o kadınlar güzel sorunda bu.
Ben zaten terapi görüyorum ama nafile hayatım bok gibi elimden birşey gelmiyor.

Neyse parası ben karşılayayım tedavinizi olun artık. Psikozunuz çevrenizi de etkilemeye başladı, insanlar niye üzerinize sürsün yahu?
Birisi ilk defa doğruyu söyledi çirkin oldugumu açık açık dile getirdi Allah razı olsun ondan .
Harbiden de çirkinim sorun psikoz değil bunu anlayan yok bende zaten artık psikoz belirtileri felan kalmadı doktorda diyor zaten.
Aylar önce atlattım sorun tipim

bence estetiğe değil psikolojik desteğe ihtiyacınız var sizin

Bence en doğru karar, çünkü sağlıklı yetişme

resim atmışsınız daha önce tekrar atar mısınız çok merak ettim
Artık son 1 yıldır çirkin oldugumu gayet iyi anladım.
Hatta biraz geç anlamışım ihtiyacım yok yalan pofpoflamalara doğruyu söyleyen forumda bir kac insanda oldu onlarada tesekkur ediyorum.

Eski konularindan fotografini gordum. Hicbir yerin guzellik algimizin disinda degil. Cok uzucu bir durum. Instagram vs algini bozmus. Psikolojik tedavine devam etmelisin. Yok devam ediyorsan da baska bir uzman bul belli ki mevcut doktorun yardimci olamiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…