Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesadüf eseri bulunmuş bir ilaç ,özellikle yüz tüylerinde kullanıldığı sürece etkili olduğunu duymuştum
Mavibuz, senin yüzündeki tüylerde mi ince? Zaten bu krem sanırım kullanıldığı süre boyunca çıkmasını engelliyor. Belki uzun süre kullanım sonucu azaltır. Fakat tamamen yok etmez sanırım.Ben kremi bekleyemeyeceğim. Lazere gideyim bari.Merhabalar ben iki ay önce sipariş vermiştim. Henüz elimize ürünler gelmedi, biz ürün geldiğinde size haber veririz dediler. İki ay oldu neredeyse, ses seda yok. Neden bu kadar geç geliyor anlamadım. Yüzümdeki tüylere gelince sanki yeniden çıktılar gibi kremi kullandığım süre boyunce çıkmıyorlardı. İki ay oldu kremi kullanmayalı. Tüyler sanki eski haline döndü.
aa kızlar neden bunca zamandır siparişiniz elinize geçmedi,2 ay çok uzun bir süre,ithal bi ürün bu, stoklarında mevcut değilmiymişki?
sipariş verdiğiniz yeri inceledinizmi,resmi bir web sitesi mi?neyin nesiymiş?
Yani açıkçası bende şüphelenmeye başladım. İki haftadır arıyorum. Açan olmadı daha hiç. Birde ben kapıda ödemeli almıştım iyiki öyle aldım.Ya birde banka hesap numaralarına havale yapsaydım ne olacaktı.Bende telde en son konuştuğumda ellerinde kalmadığını, 10 güne kadar getireceklerini söylemişti.Tahminim kremi temin edemediler ve telefonlara bakamıyorlar. Başka ne açıklaması olabilir ki?hımm
ilginç
telefonada bakılmıyorsa şüpheli gibi
bi sorun varsa müşteri bilgilendirilmeli
ithal bi ürün ,belki temin edilmesinde bi sıkıntı oldu diyeceğim ama bu yola girerken herşey hesap edilmeliydi,müşteri beklemez,müşteri alacağı ürünü bekler...