• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok mu hiç vaniqa kullanan?

Lakito

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2007
2.701
205
688
İstanbul
Yok mu?
Araştırıp duruyorum ama ya kullanan yok ya da yorum yazmıyor.
Sipariş vereceğim ama kararsızım işte.Ucuzda değil ki.

Tesadüf eseri bulunmuş bir ilaç ,özellikle yüz tüylerinde kullanıldığı sürece etkili olduğunu duymuştum

Allahım ya yok mu kızlar hiç aranızda kullanan ya da bi tanıdığı falan kullanan?
Etkinliği kanıtlanmış tek kremse hiç kullanan olmaması tuhaf değil mi?

lakito sanırım fiyatı pahalı olduğundan çok kişiye ulaşamadı vaniqa burda.
yüz kılları için 6 ay kullanım deniliyor daha çok
eğer 6 ayda sonuç göremezseniz tedaviyi kesin diyor
kullanım süresince incelme oluyormuş,ama kullanımı bıraktıktan 6-8 hafta sonra kıllar yine tedavi öncesine dönebilir, büyümeye devam eder yazıyor.
yüz kıllarını yavaş yavaş etkiler diyor,yani 4-8 haftadan sonra daha belirgin incelme görülüyormuş daha çok.
FDA dan onay almış bi ürün sonuçta,yok etmesede incelttiğine dair klinik çalışmalar var.
pahalı ve uzun süre kullanılıyor olması tüketicileri sarssada gücü olan denesin derim.

Beany aslına bakarsan lazerle hemen hemen aynı fiyata geliyor. 30 ml krem 2 ya da 3 ay giderse yani lazerle aynı oluyor fiyatı. O yüzden kullananlar vardır mutlaka diye düşünüyorum.
Ben almak istiyorum ama sonra tüyler geri döner mi bilemiyorum.İngilizcem çok iyi olmadığı için yabancı forumlardan da takip edemiyorum. Türkiyedeki forum sitelerinde ise hiç kullanan yok nerdeyse.

Merhaba, ben vaniqa krem kullandım. İki ay kadar kullandım. Kullandıktan bir ay sonra yüzümdeki tüyleri sir ağda ile aldırdım. 2 ay olmasına karşın bazı yerlerde hiç tüy çıkmadı çıkan yerlerde ince tüyler var. Bıyık bölgesi kullandığım süre içinde tek tük çıkıyordu. Önceleri rahatsız olduğum için 3-4 günde bir alıyordum. Kremi kullandığımdan beri iki haftada bir alıyordum. O da tek tük çıkanları. Bir aydır kullanmıyorum. Bıyık bölgesindeki tüyler biraz inatçı ben uzun yıllar cımbız kullanmıştım. Bazı tüyler kalınlaşmıştı. Şimdi yine çıkıyor ama eskisi kadar güçlü değil. Kremi yine kullanmayı düşünüyorum. Tek tüp daha kullanırım.

Ben bi tüp sipariş ettim dayanamayıp. Çünkü yüzümdeki ince tüylere lazer etki etmeyecek sanırım.

mavibuz kullanmayı tam olarak ne zaman bıraktın ve belirgin, kalıcı bir azalma oldu mu?

ben de çok araştırdım vaniqa'yı. diğer tüy azaltıcı losyonlardan denediklerim oldu ve hiçbirine inanmıyorum, vaniqa'nın fda onaylı olması çok önemli. genelde okuduğum yorumlar kullanıldığı sürece etkili olduğu bıraktıktan sonra tüylerin eskiye döndüğü veya bazılarının incelerek çıktığı şeklindeydi. türkiye'den kullanıcı yorumları da yok doğru dürüst. benim yüzümdeki tüyler zaten ince incelmesi pek işime yaramaz, bir de karaciğerde yan etki yapabilme olasılığı da tedirgin etti beni. geniş bir alana da süremiyoruz bu yüzden. fiyatı da cabası ama tüyleri tekrar çıkarmadığını bilsem alırım, ne paralar döküyoruz epilasyona.
Lakito kullandıkça yorum yazarsan sevinirim, ben de her an alabilirim.

Güya sipariş verdim. 10 gün olacak.Ses seda yok. Telefonlarını da arıyorum cevap yok. Tuhaf anlamadım...Sırf vaniqayı beklediğimden lazerede gidemiyorum. Offffff

Merhabalar ben iki ay önce sipariş vermiştim. Henüz elimize ürünler gelmedi, biz ürün geldiğinde size haber veririz dediler. İki ay oldu neredeyse, ses seda yok. Neden bu kadar geç geliyor anlamadım. Yüzümdeki tüylere gelince sanki yeniden çıktılar gibi kremi kullandığım süre boyunce çıkmıyorlardı. İki ay oldu kremi kullanmayalı. Tüyler sanki eski haline döndü.

Merhabalar ben iki ay önce sipariş vermiştim. Henüz elimize ürünler gelmedi, biz ürün geldiğinde size haber veririz dediler. İki ay oldu neredeyse, ses seda yok. Neden bu kadar geç geliyor anlamadım. Yüzümdeki tüylere gelince sanki yeniden çıktılar gibi kremi kullandığım süre boyunce çıkmıyorlardı. İki ay oldu kremi kullanmayalı. Tüyler sanki eski haline döndü.
Mavibuz, senin yüzündeki tüylerde mi ince? Zaten bu krem sanırım kullanıldığı süre boyunca çıkmasını engelliyor. Belki uzun süre kullanım sonucu azaltır. Fakat tamamen yok etmez sanırım.Ben kremi bekleyemeyeceğim. Lazere gideyim bari.

aa kızlar neden bunca zamandır siparişiniz elinize geçmedi,2 ay çok uzun bir süre,ithal bi ürün bu, stoklarında mevcut değilmiymişki?
sipariş verdiğiniz yeri inceledinizmi,resmi bir web sitesi mi?neyin nesiymiş?

aa kızlar neden bunca zamandır siparişiniz elinize geçmedi,2 ay çok uzun bir süre,ithal bi ürün bu, stoklarında mevcut değilmiymişki?
sipariş verdiğiniz yeri inceledinizmi,resmi bir web sitesi mi?neyin nesiymiş?

Canım zaten bildiğim kadarıyla ürünü tek satın alabileceğimiz yer vaniqa türkiye.Telefona bile bakmıyorlar.

hımm
ilginç
telefonada bakılmıyorsa şüpheli gibi
bi sorun varsa müşteri bilgilendirilmeli
ithal bi ürün ,belki temin edilmesinde bi sıkıntı oldu diyeceğim ama bu yola girerken herşey hesap edilmeliydi,müşteri beklemez,müşteri alacağı ürünü bekler...

hımm
ilginç
telefonada bakılmıyorsa şüpheli gibi
bi sorun varsa müşteri bilgilendirilmeli
ithal bi ürün ,belki temin edilmesinde bi sıkıntı oldu diyeceğim ama bu yola girerken herşey hesap edilmeliydi,müşteri beklemez,müşteri alacağı ürünü bekler...
Yani açıkçası bende şüphelenmeye başladım. İki haftadır arıyorum. Açan olmadı daha hiç. Birde ben kapıda ödemeli almıştım iyiki öyle aldım.Ya birde banka hesap numaralarına havale yapsaydım ne olacaktı.Bende telde en son konuştuğumda ellerinde kalmadığını, 10 güne kadar getireceklerini söylemişti.Tahminim kremi temin edemediler ve telefonlara bakamıyorlar. Başka ne açıklaması olabilir ki?

ben kullandım 3 tüp hemde türkiyedeki resmi satış sitesi diyolarya ordan ama bi işe yaramadı o kadar parada çöpe gitti.

Back