- 9 Mart 2011
- 11.845
- 9.335
- 448
- Konu Sahibi yesilgunes
istanbulNereye gittiniz ya yeşil yok su yok diyince yine mi Ankara sikayet ediliyor diye düşündüm
şu an buzdolabı sığmayan hala yerleşemediğim evimin mutfağından yazıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
istanbulNereye gittiniz ya yeşil yok su yok diyince yine mi Ankara sikayet ediliyor diye düşündüm
almak bırakmak falanİlk öğrencilik yıllarımda bu tarz ajans işleri çok yaptım ve gerçekten çok eğlenirdik, evden alıp bırakılan ve promosyon ürün verenleri özellikle çok severdik fiziğim müsait olduğu için seçenekler daha fazla oluyordu, karsilama hosteslik vs. Hey gidi günler. Gerçi 2.siniftan sonra kendi alanımda para kazanmaya başlayınca bıraktım ama hangisi zevkliydi dersen kesinlikle ilki.
Yani sizin için üzüldüm ama yine ankarada deniz yok, gri şehir muhabbeti duymadığıma seviniyorum kızınız tek gitmek istemedi mi?istanbul
şu an buzdolabı sığmayan hala yerleşemediğim evimin mutfağından yazıyorum
ben de cok uzun zaman severek calistim. ozellikle bir yolculuga çıkmadan önce fazla fazla calisirdim bir sürü param birikirdi onu seyahatte güzelce yerdim. duzenli is olmadigi icin tatil de sonsuz:)İlk öğrencilik yıllarımda bu tarz ajans işleri çok yaptım ve gerçekten çok eğlenirdik, evden alıp bırakılan ve promosyon ürün verenleri özellikle çok severdik fiziğim müsait olduğu için seçenekler daha fazla oluyordu, karsilama hosteslik vs. Hey gidi günler. Gerçi 2.siniftan sonra kendi alanımda para kazanmaya başlayınca bıraktım ama hangisi zevkliydi dersen kesinlikle ilki.
kendisi bana yapışık yaşıyor maalesefYani sizin için üzüldüm ama yine ankarada deniz yok, gri şehir muhabbeti duymadığıma seviniyorum kızınız tek gitmek istemedi mi?
Benim o zaman çalıştığım ajans vardı ve hep iş yaptığım insanlardı hiç sorun yaşamadım. Zaten avm içi tanitim vs olunca nu kadar bütçe olmadığı için alma bırakma olmuyordu ama bilmem ne odası etkinliği, konferansi vs olunca akşam alıp bırakıyorlardı. Tabi benim oldu baya ama hala var böyle günlük iş yapan öğrenciler.almak bırakmak falan
güvenilir mi bunlar
Ay yok ben çocuklu etkinlik hiç sevmezdim gitmedim. Bi de markette sucuk vs işine girmedim bütün gün ye ye ye daha tanıtım, yer gösterme vs işleriben de cok uzun zaman severek calistim. ozellikle bir yolculuga çıkmadan önce fazla fazla calisirdim bir sürü param birikirdi onu seyahatte güzelce yerdim. duzenli is olmadigi icin tatil de sonsuz:)
saatleri de güzel.
ogrenciyken kucuk sehirde bile bulmustum böyle bir is, avmlerde cocuk odasinda oturur cocuklarla oyalanirdim, yüz boyama palyacolugu yapardim, yeni acilan lunapark icin bedava jeton dagitirdim, kasaba kurtulus günlerinde bir kasaba dolusu cocukla yuvarlak olusturur oyun oynardik, dugunlerde yer falan gosterirdim hic aileme yük olmadan gezi parami çıkartırdim.