• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lazer Epilasyon Yok mu bu izlere yardim edecek :(

Bu lekeler gecicek mi?

• Uzun bi sure gecmez

OY: 0 0,0%
  • Uzun bir sure sonra gecer

OY: 1 100,0%

• Ankete Katılan
    1

ilayda58

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2012
51
18
88
İzmir
Arkadaslar 3 ay once lazer epilasyon yaptirdim bacaklarima. Ilk once bi yandi kizardi acidi kabuk bagladi sonra ise o kabuklar kalkti ve beyaz beyaz lekeler (benekler) olustu gecmiyor. Doktorlara gittim klinigine gittim gecicek diyip geri yolluyolarlar. Basina gelen varsa lutfen yardim etsin :(

Arkadaslar 3 ay once lazer epilasyon yaptirdim bacaklarima. Ilk once bi yandi kizardi acidi kabuk bagladi sonra ise o kabuklar kalkti ve beyaz beyaz lekeler (benekler) olustu gecmiyor. Doktorlara gittim klinigine gittim gecicek diyip geri yolluyolarlar. Basina gelen varsa lutfen yardim etsin :KK43:
Benim ilk yaptırdığım zamanlarda öyle olmuştu. Özellikle kollarımda vardı hiç iz kalmadı geçti. Merak etmeyin zamanla geçiyor.

Sizinde bu sekildemiydi. 3 ayi gecicek nerdeyse hic azalmadi ve ben ne elbise giyebiliyorum ne baska bisey. Yazin da ayni sekilde kalmasindan cok korkuyorum

15169801025161607827487.jpg

Sizinde bu sekildemiydi. 3 ayi gecicek nerdeyse hic azalmadi ve ben ne elbise giyebiliyorum ne baska bisey. Yazin da ayni sekilde kalmasindan cok korkuyorum

Eki Görüntüle 2101268

:KK57::KK57::KK57:Lazer yaptırdığınız sırada antibiyotik ya da başka bir ilaç kullanıyormuydunuz ?
Geçmeye geçer ama biraz zamana ihtiyacınız var.Geçmezse dava açın zaten ..

Yanmışın bacım senn resmenn :(:(
Bilmiyorum bende yaptırdım lazer ama bu kadar tablo ağır değildi... Cildin çokmu hassas acaba? Kantaron yağı falan sürseniz belki geçer çok geçmiş olsun. İlaçlarınızı aksatmayın

Cok tesekkurler arkadaslar. Dediginiz kremleri de kantaron yaginida kullandim. Ama Bunlari kendimce kullaniyorum laser yaptirdigim yer krem falan vermedi zamanla gecicek bi de isterseniz solaryum yapalim dedi istemedim. Gercekten cok fazla yaktilar. Tenim cok asiri hassasta degil aslinda ilk defa yaptirmiyorum kesinlikle calisan hatasi baska birsey olamaz

Arkadaslar selam. Size bir sorum olucak dun gittim tekrardan polikinlige bana doktorlari bir losyon Verdi bunu kullan dedi. Ve israrla solaryum onerdiler. Solaryuma cok olumlu bakmiyorum sizce? Aranizda bu gibi durumda solaryum yaptirip memnun olan var mi

Solaryum yapıldığında teniniz esmerlesecek o zaman da diğer seanslarınızda esmer tene lazerin pek etkisi olmayacak gibi geliyor bana. Lazeri yapan kişilerin hatası bence de. geçmiş olsun en yakın zamanda eşitlenir inşallah rengi

Solaryum yapıldığında teniniz esmerlesecek o zaman da diğer seanslarınızda esmer tene lazerin pek etkisi olmayacak gibi geliyor bana. Lazeri yapan kişilerin hatası bence de. geçmiş olsun en yakın zamanda eşitlenir inşallah rengi
Çok teşekkür ederim. İnşallah . Losyon bittikten sonra tekrar resim paylaşıcam bi etkisi olmazsa da 1 seans deneme amaçlı solaryum denemeyi düşünüyorum inşallah yaza kadar en az seviyeye iner

Eki Görüntüle 2101268

ayyyy töbe yarabbi bu ne ? nasıl bir yerde yaptırdınız da böyle oldu. Bi solaryum yaptırmayı deneseniz ten rengi koyulaşacağı için yardımı olur belki

ayyyy töbe yarabbi bu ne ? nasıl bir yerde yaptırdınız da böyle oldu. Bi solaryum yaptırmayı deneseniz ten rengi koyulaşacağı için yardımı olur belki
Ben izmirde yasiyorum inanin izmirde cok populer ve tavsiye edilen bir merkezde yaptirdim ve bu merkez hemsirelerle bilir kisilerle calisan bir yer ama yasadigim bu durumumu kime gosterip soylesen herkesin dedigi tek sey bilmeyen bir insan bile bu kadar yakamaz.. O yuzden siz siz olun arkadaslar gittiginiz yer ne kadar guvenilir olursa olsun calisanlara dikkat edin ve gozunuzu dort acin. Dayanilmicak bir aciyla karsi karsiyaysaniz o an devam etmek istemediginizi ve bir baskasinin yardimci olmasini isteyin

Ben izmirde yasiyorum inanin izmirde cok populer ve tavsiye edilen bir merkezde yaptirdim ve bu merkez hemsirelerle bilir kisilerle calisan bir yer ama yasadigim bu durumumu kime gosterip soylesen herkesin dedigi tek sey bilmeyen bir insan bile bu kadar yakamaz.. O yuzden siz siz olun arkadaslar gittiginiz yer ne kadar guvenilir olursa olsun calisanlara dikkat edin ve gozunuzu dort acin. Dayanilmicak bir aciyla karsi karsiyaysaniz o an devam etmek istemediginizi ve bir baskasinin yardimci olmasini isteyin

töbe yarabbi özelden yaz da ben gitmeyeyim oraya ben İzmirdeyim çünkü yeni bi merkez arıyordum

Arkadaslar selam. Son durumu guncellemek istedim. Dun 28 subat tekrardan gittim polikinlige verdikleri nemlendirici solusyonun biraz etkisiyle lekelerim az da olsa hafifledi. Ilk bastaki gibi cok asiri belirgin degil ama tabi ki hala var. Solaryum yapalim ucret almadan denildi ama istemedim dahada sagliksiz olur diye dusunuyorum ve genelde doktorlar tavsiye etmiyor. Kreme devam edicem. Polikinlige dedim sizin yuzunuzden ne lazere devam edebiliyorum ne tuylerimden kurtulabiliyorum bana lazerlerini hediye ettiler aslinda coktan yapmalari lazimdi. Doktoe kontrolunde dusuk atislarla tekrardan lazere basladik. 1 ay sonra tekrardan aticam bacaklarimin resmini. Siz siz olun en guvenilir yere bile gitseniz dayanamicaniz bir aci varsa lazerde o dakika durdurun ve baska biri tarafindan kontrol edilmesini isteyin.

cnm son durum nedır su an benımkı senınkı gbı lutfen yardımcı olurmusun lekelerın geçtımı

Arkadaslar 3 ay once lazer epilasyon yaptirdim bacaklarima. Ilk once bi yandi kizardi acidi kabuk bagladi sonra ise o kabuklar kalkti ve beyaz beyaz lekeler (benekler) olustu gecmiyor. Doktorlara gittim klinigine gittim gecicek diyip geri yolluyolarlar. Basina gelen varsa lutfen yardim etsin :KK43:
bukadarini gormemistim hic geciyor zamanla gecmis olsun suan nasilsiniz?

cnm son durum nedır su an benımkı senınkı gbı lutfen yardımcı olurmusun lekelerın geçtımı
Merhabalar, son durum gozle gorulur bir azalma var lekelerimde ama tamamen gectigini soyleyemem.. Gittigim polikinlik bir krem verdi ismi Ceradolin 200ml , bu kremi kullaniyorum her gun. Krem mi cok etkili yoksa artik zamanla mi azaldi bilmiyorum ama kremi kullanmaya basladiktan sonra azalma oldu, solaryum cok onerdiler ama girmedim umuyorum 1-2 guneslenmemle lekelerim biraz daha azalicak suan da yine var ama en azindam pskolojimi bozucak kadar yogun ve belirgin degil arkadaslar. Size tavsiyem bol bol nemlendirin baska onerim yok malesef ben sadece nemlendirdim ve kese yaptim dusta

Arkadaslar bilgilendirme yapicam, bu lekelerle 6 aya yakin ugrastim gecmedi hep nemlendirdim en sonunda riske girip gecen haftalarda guneslendim ve sonuc mukemmel yanik lekelerimin %89 u gitti simdi anca cok yakindan bakinca az bir renk farki gorunuyo ama yok denecek kadar az boyle birsey basiniza gelirse kesinlikle guneslenin ama solaryuma girmeyin o tehlikeli ztn renk pigmentlerinizle oynuyorlar birde sagliksiz sekilde solaryum yaptirmayin en iyisi dogal yollarla guneslenmek yakin zamanda onceki sonraki halini sizlerle paylasacagim

Arkadaslar bilgilendirme yapicam, bu lekelerle 6 aya yakin ugrastim gecmedi hep nemlendirdim en sonunda riske girip gecen haftalarda guneslendim ve sonuc mukemmel yanik lekelerimin %89 u gitti simdi anca cok yakindan bakinca az bir renk farki gorunuyo ama yok denecek kadar az boyle birsey basiniza gelirse kesinlikle guneslenin ama solaryuma girmeyin o tehlikeli ztn renk pigmentlerinizle oynuyorlar birde sagliksiz sekilde solaryum yaptirmayin en iyisi dogal yollarla guneslenmek yakin zamanda onceki sonraki halini sizlerle paylasacagim

Cok gecmis olsun. Umarim tamamen gecer. Lazer yapılırken cok aci hissetiniz mi? Ilk gun keske onlar mudahale etseydi. Ne bileyim kantaron yagi surselerdi buz koysalardi. Gercekten yapan kisi cok önemli. Tekrar gecmis olsun.

Back