• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yok böyle bir kaynana :(

hep koydum zaten evlenmeyi bile istediğini söyledi oğluyla konuşmamı söyledi belkide bu yüzden bilmiyorum ki ya

Herşey belli işte..
Kv nin görüştüğü biri var mıymış peki? Konuştunuz mu oğluyla?

Son düzenleme:
Herşey belli işte..
Kv nin görüştüğü biri var mıymış peki? Konuştunuz mu oğluyla?

bi kaç talibi olmuş ama konuşmamış kişilerle hiç evet konuştum nişanlımla eskiden bayağı karşı çıktı ama dünde konuştum bişi demedi sanırım oda yalnızlıktan bana böyle sardığının fakında

bi kaç talibi olmuş ama konuşmamış kişilerle hiç evet konuştum nişanlımla eskiden bayağı karşı çıktı ama dünde konuştum bişi demedi sanırım oda yalnızlıktan bana böyle sardığının fakında

Tekrar konuş da, başını bağlayın şu kadının sevaptır... Belki çifte düğün yaparsınız..:9::118:

Konu, icerigi nedeniyle ilgili başlığa tasinmistir.

Daha simdiden bu kadar yuzgoz olmak, bu kadar cirkin konularda muhattap olmak inanilir gibi degil.
Bir kayinvalidenin agzina yakisirmi sen kiz falan degilsin, oglumla isi pisirdin ginpbi laflar yada
Aklin baskasinda demek
Nisanlin durumun farkinda ve destek olsada nihayetinde ailenede yansiyacaktir bu durumlar.
Ozellikle hayatinizin nisanlinin askerde oldugu donemde daha da zorlasacagini dusunuyorum.
Keske hic tasinmasalardi boylece bu kadar muhattap olmak zorunda kalmazdiniz.
Evet ayrilirsaniz aileler mutlu olacak ama devam ederseniz ve kv nin bu tavirlarini cozemezseniz siz bir omur mutsuz olabilirsiniz.
Hakkinizda hayirlisi olsun.

bir keresinde eşimin ailesindeyken koltuktan ani bir şekilde kalktım ve başım döndü dönüp babamın yanında bana midende bulanıyomu kız yoksa hamilemisin diye bağırmıştı =))

gelinini sevmeyen kaynanalar (onlara ne oluyorsa) malesef böyle çirkinleşebiliyor hatta çirkefleşebiliyor..
siz ona kulak vermeyin sabır deyin Allah tan hayırlısını isteyin..
ben şahsen bu durumların kat be kat daha büyüklerini yaşamış biri olarak söylüyorum
sabredin siz birbirinizi sevin ve Allah a bırakın. ben 5 sene sabrettim ve sonunda evlendim sevdiğim adamla.. 1 ay sonrada düğünüm var.. artık kimse umrummda değil =)

bir keresinde eşimin ailesindeyken koltuktan ani bir şekilde kalktım ve başım döndü dönüp babamın yanında bana midende bulanıyomu kız yoksa hamilemisin diye bağırmıştı =))

gelinini sevmeyen kaynanalar (onlara ne oluyorsa) malesef böyle çirkinleşebiliyor hatta çirkefleşebiliyor..
siz ona kulak vermeyin sabır deyin Allah tan hayırlısını isteyin..
ben şahsen bu durumların kat be kat daha büyüklerini yaşamış biri olarak söylüyorum
sabredin siz birbirinizi sevin ve Allah a bırakın. ben 5 sene sabrettim ve sonunda evlendim sevdiğim adamla.. 1 ay sonrada düğünüm var.. artık kimse umrummda değil =)

aynen sabır diyorum artık :)

Back