• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yoğurt suyuyla tüylere son!

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
karınca yağı sürekli kullanınca uzun birsüre sonra sanırm etkili oulyor çünkü bnde de az etkili ldu onuda düzenli kullanmadığıma bağlıyorum yani sadece bir sefer sürüyorum 4-5 gece sürmek gerekmiş bu yoğurt suyunu ilk duyuyorum ilginç geldi..

ılginçmiş geçenler de bende limon ve tuz karışımını kullanmıştım. Aklıma estikce denicem inşallah etkili olur.Bi ara da karınca yağı kullanmıştım çok az etkisi olmuştu.

mrb siz limon tuz karışımını denediniz mi bilgi verebilirmisiniz

kızlar bu yöntemide denedim ama daha çok yeni bu güne kadar kendi çişim ve bakla suyu ile tüylerimi %70 azalttım çok şükür acaba geç mi çıkıyolar diye uzun sürede almadan bekledim ama çıkmadılar demekki bunlar işe yaramış şimdi yoğurt suyu ile derin dondurucuya atmış olduğum bakla suyunu karıştırarak denedim bişey diye bilmem için uzun bi zaman dilimi gerekiyor çünkü benim tüylerim 1 ayda anca çıkıyor 4 ay sonra kesin sonuçları yazabilirim öpüldünüz

nasıl kendı çişini surdun yaa ığrenç olmadımı??

Bu yoğurt suyunu tüyleri aldıktan sonra sürüp ne kadar bekliyor

epilasyondan sonra tuzlu su sürün. ama evde kimse olmasın avaz avaz bağırtıyo insanı. çok can yakıyor, ama uzun süre uygulayınca bayağı bi seyrelme ve incelme oluyo. uzun bi süre uygulayanlarda kılların yok olduğunu biliyorum.

Konu içeriği nedeniyle "İstenmeyen Tüyler" bölümüne taşındı.

Merabalar.üzerinden 13 yıl geçmiş ama yazayım dedim.fayda sağladı mı.bir de ayda 6 7 kez sürün demişsiniz.tüy gözeneklerini kapatiyo vücut etki eder mi yine de

Back