Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dolma yapımca içi tam pişmio ne yapmalıyın
Biber dolmasını nedense ep içine yoğurt dökerek yerdim ama gayette güzel olurdu sıcakla soğuğun birbiriyle karışması.o lezzet,o tat ıımmmm. En yakın zamanda yapayım ben bunu. :))
dolma yapımca içi tam pişmio ne yapmalıyın
İşte resimler...
Üzerine domates kapatmak yerine tekrar biberlerden kestiklerimi kapatıyorum, kısık ateşte ve tencere kapağı yarım açık şekilde pişirdiğim için kapak yaptığım biberler de oynama pek fazla olmuyor. Bu arada biberim bitti, tencerede yer kaldı diye birde kabak doldurdum onunda üstünü aynı şekilde kapatttım. İçine nane de koyabilirsiniz ama ben sosa eklediğim için gerek görmedim.
Pişmemiş hali...
Pişmiş hali...
Ve servisi...
cokacimcoookAfiyet olsuncokacimcoook
İşte resimler...
Üzerine domates kapatmak yerine tekrar biberlerden kestiklerimi kapatıyorum, kısık ateşte ve tencere kapağı yarım açık şekilde pişirdiğim için kapak yaptığım biberler de oynama pek fazla olmuyor. Bu arada biberim bitti, tencerede yer kaldı diye birde kabak doldurdum onunda üstünü aynı şekilde kapatttım. İçine nane de koyabilirsiniz ama ben sosa eklediğim için gerek görmedim.
Pişmemiş hali...
Pişmiş hali...
Ve servisi...
cokacimcoookAfiyet olsuncokacimcoook